batai15
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Zero Division
|
|
« Válasz #2505 Dátum: 13 jan 23, 14:35:47 » |
|
Végre madara meglepett fejet vágott. de nem sokáig lesz sikeres ez a támadás azaz érzésem.
|
|
|
Naplózva
|
"A gyáva mindennap meg hal, a hős csak egyszer" "Sok ember a tettei miatt bűnhődött, én sokat bűnhődtem, de a tetteim most következnek" Zsuzskaaaa (K)(L)
|
|
|
Axel92
Akadémiai tanár
Nem elérhető
The real fun is about to start!
|
|
« Válasz #2506 Dátum: 13 jan 23, 14:36:20 » |
|
Szerintem is jól sikerült lett a fejezet, nem überel, de azért megadta az információt amit meg kellett tudnunk a chakra átadásról, és Nejinek is méltó befejezést adott. De most, hogy a Juubi szabad, érdekel h mi lesz xD Az Uchiha negyedet illetően egyetértek, valószínűleg a tekercsben volt az információ arról a vmiről ami a negyedben található, az is lehet, hogy az Uchiha tekercs egy hiányzó része volt amit Oronál találtak...na ez lehet hogy nagy hülyeség xD
|
|
|
Naplózva
|
Az aláírás nem felelt meg a fórumszabályzatnak (nagyobb volt, mint 400 kbyte), ezért a moderátor (Chakra) törölte. Ha új aláírást helyezel el, ezt a szöveget törölheted.
|
|
|
dreamfolow
Elit Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2507 Dátum: 13 jan 23, 17:04:29 » |
|
Ez jó fejezet volt? ...azt hittem már hogy egy doujinshit olvasok a rajzolást illetően,na meg megint nejiről dumálták a semmit,és elértek futva madara bácsiig,tényleg nagy teljesítmény ...minden elismerésem. ( ) -ez a véleményem a fejezetről tömören.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 jan 23, 17:05:13 írta dreamfolow »
|
Naplózva
|
|
|
|
fliflop97
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2508 Dátum: 13 jan 23, 17:29:56 » |
|
hááát mintha kissé túlzsúfolt lett volna ez a rész,nem? vagy csak nem volt rendesen kidolgozva, nem tudom nekem nem volt az igazi:D A két Madara előrukkolhatna már valami ütős jutsuval, mondjuk közösen vagy nem tudom A Yuubi.. őszintén remélem h nem fog majd egybemaradni, én nagyon szurkolok, hogy újra láthassuk a többi Bijuut*-* amit még naagyon várnék az egy Shikamaru ötlet, hogy kiegészítse az apja tervét, valami kis "fűszerezés" amivel igazán extra lehet egy-egy támadás
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
amidamaru001
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2509 Dátum: 13 jan 23, 17:34:10 » |
|
Jó kis rész volt meglepték Madaráékat rendesen.. úgy nézem most Sasukeék is szerepet fognak most már kapni és abba igazam lett hogy az Uchihák régi helyére mentek vissza.. kíváncsian várom a folytatását : D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Exkirion
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
Jaaku na mahoutsukai | Fate/Encyclopedie
|
|
« Válasz #2510 Dátum: 13 jan 23, 18:17:27 » |
|
hááát mintha kissé túlzsúfolt lett volna ez a rész,nem? vagy csak nem volt rendesen kidolgozva, nem tudom nekem nem volt az igazi:D
Na azé ez nem semmi!!! Amikor meg csak harc van és nem halad a sztori, akkor meg az a gond, hogy "nem történik semmi". Pffff.... (Ja értem én, random hate kommentrész, mert most ez a trendi) Amúgy szerintem jó rész volt. Megmagyaráztak pár dolgot amit nem ártott. Amm Kishinek mostanában az lett a heppje, hogy történik valami WTF dolog, aztán 2 fejezet múlva jön a magyarázat vagy a flashbak rá Nem mondom írói szempontbol jó húzás, csak az olvasók enragelni tudnak tőle itt-ott
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 jan 23, 18:20:41 írta Exkirion »
|
Naplózva
|
|
|
|
fliflop97
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2511 Dátum: 13 jan 23, 18:50:42 » |
|
Na azé ez nem semmi!!! Amikor meg csak harc van és nem halad a sztori, akkor meg az a gond, hogy "nem történik semmi". Nem úgy értem tetszett a rész, de valami szokatlan volt benne, én legalábbis így éreztem..sajnálom:D Egyébként még kíváncsi lennék más országok shinobijainak a "műveire" ha megnézitek, aligha tűntek fel ebben a részben is, mintha csak a Konohaiak tudnának valamit csinálni. A háború során már megismertük a többiek jutsujait, azokat is szívesen megnézném felturbózott formában
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
magicnkr
Chuunin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Turbózombi véruszkár
|
|
« Válasz #2512 Dátum: 13 jan 23, 19:28:40 » |
|
Én meg arra lennék kíváncsi, hogy ha a Rejtett kő falusi arc a Juubit két hegy közé tudta zárni turbózatlan formában. Akkor mi tudna csinálni, ha Naruto adna neki, egy kis pluszt!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Johni
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
Akatsuki
Hivatásos Pein fan :D.
|
|
« Válasz #2513 Dátum: 13 jan 23, 21:40:41 » |
|
Magicnkr: Na ott azé rákészült, továbbá sec perc alatt kiszabadult belőle, nem jelentett komoly gondot.
A mangában hétről hétre csalódok -_- semmi extra nem volt, szokásos dolog a kis bijuu palástjukkal szétverik a 10 farkút xDD Télleg értelmes manga xDD
Na meg persze Madara, csak egyszer olvastam el, (elég is volt xD) de most komoly hogy a lelkizős csak taijutsuban vok profi Lee ütötte/rúgta szét Madarát??? xDDDD
Behalok egyre jobban elrontják -_-"
|
|
|
Naplózva
|
\\\"És most a világ megismeri a fájdalmat... Shinra Tensei.\\\"
|
|
|
Exkirion
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
Jaaku na mahoutsukai | Fate/Encyclopedie
|
|
« Válasz #2514 Dátum: 13 jan 23, 22:41:14 » |
|
Remélem tisztában vagy vele, hogy Madarát CSAK taijutsuval lehet leverni ugye? Mondj Gai-nál és Lee-nél jobbat taijutsuban.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
TsunadeHime
Nem elérhető
King of Heroes
|
|
« Válasz #2515 Dátum: 13 jan 23, 22:46:05 » |
|
A Raikage van olyan jó, mint ők. Jah, és ott van Tsunade is, aki nem olyan gyors, mint ők, viszont pusztító erőben felülmúlja őket. Ha valami csoda folytán túléli a Kagék gyógyítását és visszatér a harcmezőre, Naruto chakrájával felerősítve vszínűleg nőne a sebessége is és tudna még néhány pofont osztogatni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
nclearu
ANBU újonc
Nem elérhető
Rejtett Köd Falu
|
|
« Válasz #2516 Dátum: 13 jan 23, 23:02:43 » |
|
de most komoly hogy a lelkizős csak taijutsuban vok profi Lee ütötte/rúgta szét Madarát??? xDDDD Igen komoly, a rúgás egy fizikai dolog és Lee fizikailag Gait meg Tsunadét meg még úgy sztem max 4 embert leszámítva mindenkit aláz... az már más dolog, hogy ezzel Madarában kb annyi maradandó kárt tett mint Itachi Oroban mikor levágta a kezét...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chob
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Szökött Shinobi
日本のファン
|
|
« Válasz #2517 Dátum: 13 jan 23, 23:17:56 » |
|
A Raikage van olyan jó, mint ők. Jah, és ott van Tsunade is, aki nem olyan gyors, mint ők, viszont pusztító erőben felülmúlja őket. Ha valami csoda folytán túléli a Kagék gyógyítását és visszatér a harcmezőre, Naruto chakrájával felerősítve vszínűleg nőne a sebessége is és tudna még néhány pofont osztogatni. Tsuande már valószínűleg meghalt... végülis csak kétfelé szakadt. Ezen lépjünk már túl xD Én Lee-t akarom már látni 7 kapu kinyitásával
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Johni
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
Akatsuki
Hivatásos Pein fan :D.
|
|
« Válasz #2518 Dátum: 13 jan 23, 23:21:21 » |
|
Na ne már magát a szinvonalat rontja, hogy a nagy Madarát meg tudja ütni egy 16 éves "gyerek"
Meg most komolyan le lehet verni taijutsuban??? Sztem van annyi sütnivalója, hogy ilyen képességek mellett nem kezd el rugdalózni xDDD
|
|
|
Naplózva
|
\\\"És most a világ megismeri a fájdalmat... Shinra Tensei.\\\"
|
|
|
TsunadeHime
Nem elérhető
King of Heroes
|
|
« Válasz #2519 Dátum: 13 jan 23, 23:25:31 » |
|
Azért tudta megütni, mert ő éppen a Juubi irányításával volt elfoglalva... Könyörgöm, ezen mit nem lehet érteni?
Tsunade meg nem halott. Egész magabiztosnak hangzott, amikor azt mondta h előbb a Kagék jönnek, majd ő. Végül is ő részben Senju és ez által maga Rikodu Sennin testét örökölte.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|