25 feb 23, 22:17:01 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 142 143 [144] 145 146 ... 796
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Naruto manga  (Megtekintve 2019552 alkalommal)
0 Felhasználó és 9 vendég van a témában
Fed
Chuunin
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #2145 Dátum: 12 dec 18, 16:02:06 »

Szegény Neji,drámai halál,azért most már tényleg egy gyerek halt meg,akinek az élete sem volt a legjobb,és pont úgy mint az apja ráadásul...szomorú,nem volt egy rossz karakter,de az biztos,hogy ezzel tudta már csak igazán hozzátenni magát a történethez.
RIP...
Nekem sokkal jobb lett volna,ha Hinatába áll bele az a sok fogpiszka,mert már megint belekontárodott a nagyok dolgába,és megint megúszta valahogy,az ilyen emberek nem a szivem csücskei,meg am a sereg  is  agyhalott,csak a kyuubival van esélyük,ès ahelyett,hogy mondjuk a földhasználó fickó,meg Kakashi közé raknák Narutot,hogy védjék be ha úgy van,Hinata ugrál be Naruto elé,ami miatt Neji hal meg...azért komoly. ikszdé

Szerk.:Azt még kifelejtettem,hogy remélem mutatják majd Leeék reakcióját,mivel most vagy elkezdenek egy ovodás szintjén sírni,vagy betolnak vagy 7 kaput,és gyaknak egy komolyabbat,kíváncsi vagyok melyik jön be. XP
« Utoljára szerkesztve: 12 dec 18, 16:08:56 írta Fed » Naplózva

Senkisem17
Kezdő Jounin
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #2146 Dátum: 12 dec 18, 16:12:21 »

És gondoljátok, hogy Naruto el is fogadná bármelyik Hyuuga szemeit? Hinatáét meg főleg nem. Nem ezért biztatta önmegvalósításra, hogy utána vakságba taszítsa.^^"

pedig lehet, hogy vakságával új távlatokat nyithatna az önmegvalósítás területén Nevet
Naplózva

"Írj 500.0000000 oldalt, majd cáfold meg egyetlen tagmondattal"
dreamfolow
Elit Jounin
*

« Válasz #2147 Dátum: 12 dec 18, 16:24:08 »

Nejinek lejárt az ideje..Ennyi volt szegényemnek.Ez a bevezető...Hasonlít arra amikor jiraya halt meg,most az alanyunk neji .Akarok látni valami naruto féle fellángolást ,emiatt az eset miatt,mint pein ellen.Biztos hogy lesz még ennek jelentősége ,hogy meghalt neji,vagyis obitohoz biztos lesz valami köze.
« Utoljára szerkesztve: 12 dec 18, 16:25:11 írta dreamfolow » Naplózva

SSS
Kezdő Jounin
*

« Válasz #2148 Dátum: 12 dec 18, 17:05:22 »

Neji karaktere a part 1-ben halt meg. Egy abszolút senki volt egészen idáig, semmit sem ért el és senkit sem érdekelt. Még az írót sem. Egy legendás klán legjobbja volt, ehhez képest úgy kezelte mint naruto tucat haverjait. Pedig nem a semmire kapta a hype-ot anno... Szégyellje magát kishi.
Naplózva
amidamaru001
Chuunin
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #2149 Dátum: 12 dec 18, 17:10:47 »

Hát úgy tűnik tényleg fel kell oldja az Edo-t ahhoz hogy a Jincuurikenje legyen a Juubinak... szegény Nejit azért sajnálom de hát na egy kis szereplő csökkentés is kell Nevet inkább Gai nyitná már ki azt a rohadt 8dik kaput Nevet
de am szerintem úgy is az lesz Sasuke kicsinálja Obitot vagy Kakashi Obitot, Madarát meg Naruto a 10 farkút meg a szövetséggel vagy Naruto valamitől baszott erőre kap és ilyen Rikodu sennin erőre kap nagy hirtelen .. : DD
« Utoljára szerkesztve: 12 dec 18, 17:20:45 írta amidamaru001 » Naplózva
Sammy Blaze
Kezdő Jounin
*

« Válasz #2150 Dátum: 12 dec 18, 17:25:36 »

Én is azt mondom, hogy bár Neji ne állt volna oda, és akkor Hinata is csinált volna valami értelmeset az önfeláldozásával, és akkor végre szabad lett volna az út naruto és sakura között, de így még mindig itt van Ördögi
Naplózva
magicnkr
Chuunin
*

Turbózombi véruszkár

« Válasz #2151 Dátum: 12 dec 18, 17:33:30 »

Naruto és Sakura soha nem lesz egy pár. ezt már tudhatnád
Naplózva
Aizen
Jounin
*

« Válasz #2152 Dátum: 12 dec 18, 17:33:45 »

Kit érdekel, hogy Sakura és Naruto előtt szabad lenne a pálya? Nevet Főleg, ha azt nézzük, hogy Hinata a Pein ellenes küzeldem során többet segített Narutonak, mint Sakura az egész sorozatban együttvéve.Gondolom senki sem felejtette el, hogy Hinata "halála" mentette meg Narutot, mert elkattant, nélküle már régen aszalódna valahol a hullája, a Kyuubi meg az anorexiás hagymaszörnyben emésztődne.  smirksweat Ennyi erővel áldozta volna fel magát Sakura, első értelmes megmozdulása lett volna a sorozatban, amikor nem Narutot (és Sasukét) hátráltatja.
Naplózva
dreamfolow
Elit Jounin
*

« Válasz #2153 Dátum: 12 dec 18, 17:53:29 »

Ezt adom,sokkalta többet segített hinata,a legegyszerűbb ha tényleg naruto és hinata lenne...Bár hiába tetszik jobban a narusaku.Én személy szerint hinatának adnám narutot.Még 1x RIP Neji xD
Naplózva

zoldkabatos
Kezdő Jounin
*

« Válasz #2154 Dátum: 12 dec 18, 18:24:13 »

Váratlanul ért Neji... először azt hittem Hinata fog meghalni, és gondoltam is magamban, milyen béna ez már másodjára. aztán azt hittem Hinata faterja veti közbe magát, hisz épp akkor mondta Neji, hogy a gyereknek később illik elhalálozni.
Ezzel most lehet, hogy megindult egy "minden részben kinyírunk egy szereplőt" sorozat. Azt hiszem, tényleg el akarják vinni a mangát addig a pontig, amíg jóformán mindenki halott, hogy annál nagyobb hurráhangulat legyen majd a fordulópontnál.

Másik téma a terv... tudjuk, hogy Naruto kell hozzá, valószínűleg a csakrája, illetve inkább a rókáé.

A harmadik szál is sokat elárult, közelebb kerültünk Obito és Madara kapcsolatának megértéséhez. Egyre kevésbé tartom Madarát jelentősnek, már legalábbis ami a jövőt illeti. Ellenben mérhetetlenül kíváncsi vagyok Sasuke szerepére, mert hogy Obito akar tőle valamit, az fix.
« Utoljára szerkesztve: 12 dec 18, 18:45:08 írta zoldkabatos » Naplózva

Csibe
Naruto-Kun Csoport
*

Trafalgar D. Water Law

« Válasz #2155 Dátum: 12 dec 18, 18:38:51 »

Ezt adom,sokkalta többet segített hinata,a legegyszerűbb ha tényleg naruto és hinata lenne...Bár hiába tetszik jobban a narusaku.Én személy szerint hinatának adnám narutot.Még 1x RIP Neji xD
Ez itt nem az a téma, ahol ezt meg kéne vitatni emberek. Mosolyog

Egyébként akárhonnan nézem Sakura sokkal jelentősebb karakter, Hinatanak volt egy-két jó momentuma, de az egész történetet tekintve a jelenléte nem oszt nem szoroz, akár ki is lehetne írni a történetből Nejihez hasonlóan. Mosolyog

Engem Neji halála elég nagy hideg zuhanyként ért, pedig talán ő az egyik legjelentéktelenebb karakter az egész történetben és semmi szerepe nem volt már, talán a halálának módja miatt érzem így, de akkor is váratlanul ért, viszont sejthető, hogy Naruto átmegy berserk rage-be és megint jön egy power up.
Naplózva

dreamfolow
Elit Jounin
*

« Válasz #2156 Dátum: 12 dec 18, 18:58:35 »

http://naruto-kun.hu/manga/Rock_Lee_Special/009/14 ez is megmagyarázza hogy mért védte ennyire hinatát neji,meg természetes...Nejinek ez egy szép halál volt hogy hinatát és narutot védte.
Naplózva

Takarek
Újonc
*

« Válasz #2157 Dátum: 12 dec 18, 19:02:26 »

Nem kell itt szomorkodni neji halála miatt, mivel fog ő még narutoval pacsizni! A történet vége úgyis az lesz, hogy naruto kapja rikoudu erejét és azzal azt csinál amit akar! Van egy tippem, hogy a barátait valahogy fel fogja támasztani!

Vagy a másik lehetőség, hogy a megtért obito teszi meg mindezt! Rin halála sem volt csak félig egy szemszögből bemutatva, így sztem meg fog javulni!
Naplózva
Pein7
Akadémiai tanár
*

« Válasz #2158 Dátum: 12 dec 18, 19:12:21 »

Nem kell itt szomorkodni neji halála miatt, mivel fog ő még narutoval pacsizni! A történet vége úgyis az lesz, hogy naruto kapja rikoudu erejét és azzal azt csinál amit akar! Van egy tippem, hogy a barátait valahogy fel fogja támasztani!

Vagy a másik lehetőség, hogy a megtért obito teszi meg mindezt! Rin halála sem volt csak félig egy szemszögből bemutatva, így sztem meg fog javulni!

Na ezt szerintem felecsétek el,ez még1 nem játszák el már amugyis akkori Naruto vs Pein tökéletes megvolt oldva.

http://naruto-kun.hu/manga/Rock_Lee_Special/009/14 ez is megmagyarázza hogy mért védte ennyire hinatát neji,meg természetes...Nejinek ez egy szép halál volt hogy hinatát és narutot védte.

Nos igen ebben van valami de van még1 oka is...
« Utoljára szerkesztve: 12 dec 18, 19:13:01 írta Pein7 » Naplózva
Axel92
Akadémiai tanár
*

The real fun is about to start!

« Válasz #2159 Dátum: 12 dec 18, 19:13:24 »

Igen, erre már én is gondoltam, hogy úgyis vissza lesz hozva minimum Neji, de ez most téll betett Narutonak. Valószínü, h a köv fejezet elsö 5 oldalán vhol az lesz hogy visszatért Kurama chakrája szal lehet zúzni. Am ha Naruto lepacsizna a Juubival, akkor lehet hogy kiderülne, h mi az a maradék 3 út.
Naplózva

Az aláírás nem felelt meg a fórumszabályzatnak (nagyobb volt, mint 400 kbyte), ezért a moderátor (Chakra) törölte. Ha új aláírást helyezel el, ezt a szöveget törölheted.
Oldalak: 1 ... 142 143 [144] 145 146 ... 796
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins