Épp azon gondolkodtam , hogy a Juubit le próbálják győzni Ninjutuval ??
Na neee már , nem hiszem , hogy minden Bijuu egyesített formáját egyszerű Ninjutsuval eltudnák intézni ... Biztos vagyok , hogy Rikudou-sennin nem Ninjutsuval győzte le , én biztos vagyok benne , hogy ő tényleg Isten volt , hisz gondolkunk bele a Jelnlegi 84%-os Juubi 2. szintjén micsoda pusztító hatalmas erővel rendelkezik.... akkor amikor Rikudou-sennin harcolt vele , akkor milyen hatalma lehetett a Juubinak és Rikudou-senninek .
Ezt elképzelni nem lehet remélem a jövőbeni Filler részekre majd kitérnek erre is.
De kb azt várom , hogy Juubi eléri a végső szintjét , lever mindenkit , majd Narutoék legyőzik "valahogy" Madarát és Obitot , és a Juubi elszabadul.
Totális megsemmisítés stb. majd hasonlóan Minatohoz , Rikudou-sennin is elhelyezett annyi erőt , hogy ha esetleg a Juubi feltámadása bekövetkezne megjelenik a Rikudou-sennin , majd láthatunk tőle egy ilyen széttárt kéz mozdulatot ilyen Shinra Tensei felingeset azt a 10x akkora Juubi egyről a kettőre megszűnik létezni ...
Majd oda megy Narutohoz kiszedi a szemét és neki adja a Rin'negan-t
na jó ez csak vicc Rikudou-sennin volt az igazi első bölcs aki a semmiből tudott teremteni... életet és élettelen dolgokat , akkor neki oly mind1 milyen erős az ellenfél jelen estben a Juubi .
Ha teremteni tud akkor törölni is tud dolgokat nem ?
Nem értem Rikudou-sennin anno miért tépte darabokra a Juubit és miért nem tüntette el az egészet, hisz szerintem megtehette volna hmm talán ez miatt :
http://fc07.deviantart.net/fs70/i/2012/220/7/8/rikudou_and_young_bijuus_by_lthrl-d4pcq0t.pngMeglátta a kis Bijuukba jót ...