24 nov 15, 12:21:59 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 84 85 [86] 87 88 ... 796
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Naruto manga  (Megtekintve 1942001 alkalommal)
0 Felhasználó és 11 vendég van a témában
Ervdo
Gennin
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #1275 Dátum: 12 okt 02, 21:09:31 »

Csak annyit reagálnék, hogy ez az ötletem tényleg elég erőteljesen légből kapott, nagyon kicsi ennek az esélye, és több sebből is vérzik. Szóval én mindazt amit írtam, csak egy meg nem valósul(ha)t(ó) verzióként vázoltam. De továbbjátszva a gondolattal: Nem eleve elrendelt, hogy visszavigyék Rin testét, Obitó testéért se mentek vissza, h kiássák (mondjuk most erről be is ugrott, hogy az övéért pont visszamehettek volna, mert Uchiha és sharinganja volt. Pont erre jó példa a Naruto elején a Hakus/Zabuza rész – RIP Zabuza és Haku, nekem mindig is favoritok lesznek, egyik ok hogy elkezdtem nézni/olvasni- ahol Haku azzal rázza le Kakashiékat, miután Zabuzát legyőzték, hogy ő egy Anbu a Rejtett Ködből, és ugye megértik, hogy Zabuza holtteste az övé, hogy a faluja titkai biztonságban legyenek, és ez Konohánál sincs másképp.. Át is passzolta Kakashi Zabuzát).  Node hosszú gondolatkörök után megint Rinre visszatérve: Lehet úton volt az erősítés Konohából, de már csak arra voltak elegek, hogy Kakashiék visszavonulhassanak. Rin meghalt, így őt értelemszerűen nem tudták vinni menekülés közben (ergo így lett megoldva Rin halálának az eljátszása). Vagy azért tették, hogy az ellenfél legyen az eset tanúja. Talán volt ott Konohának kéme, akin keresztül megint „megerősítést” nyertek volna Rin haláláról, vagy csak simán a hírszerzésre alapoztak Kakashiék. Érzelmeket vetetted fel, na azok magyarázhatóak azzal, hogy hiteles legyen a dolog. Illetve még azt mondtad, hogy akkor miért kellett pont egy chidorival átdöfni. Hát úgy, hogy itt én se azt gondoltam, hogy valóban át is lett döfve, csak a tökéletes hitelesség kedvéért, sok mindennel lehetne ezt is magyarázni, de ezt nem teszem felesleges. Annyi, hogy biztos hogy balesetnek próbálták akkor beállítani, mert akkor tényleg kérdőre vonhatták volna Kakashit. Szóval végezetül, mindezeket azért magam sem gondolom komolyan.

viri13 pedig írta, hogy Kishi nem képes senkit se kinyírni. Nahát ez pont az ami nem igaz, pont ezért szeretem ezt a mangát, mert itt olyan karakterek is hullottak már, akik hozzánk nőttek. Azt aláírom, hogy mostanság nem igazán lépett meg ilyet, amikor persze meg kellett volna. Én már kiírtam volna 1-2 fontos szereplőt a háború során, most várom, h Kagék közül végre tényleg elhulljon már min. 1 (Tsunade néz ki esélyesnek), és továbbra is látni akarom veszni Leet vagy Gait (dramaturgiailag Lee lenne a jobb). Igen tisztelt olvasók, én itt most gonoszan összedörzsölöm a tenyereimet.
Naplózva

Bankai: PoloSanyi
lina22
Kezdő Jounin
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

Ne akard megoldani a világot... Élj benne!

« Válasz #1276 Dátum: 12 okt 02, 21:20:55 »

Most sikerült a mangához jutnom, hát nagyot néztem aztán újból elolvastam és wow.  ikszdé bow

Nekem az a személy véleményem, hogy Rin vagy kém volt, és ezt Kakashi megtudta. S mivel nem akarta h más megölje, ezért inkább ő ölte meg.

De inkább hajlok arra a tényre, amit Kakashi vallott akkoriban. A cél érdekében ő magára hagyta Rint mikor elrabolták, lehet a küldetésüket akadályozta "megint" és emiatt megölte.
Igen, Kakashi anbu tag volt, de csak rendes anbu volt aki a Hokage parancsait követte, teljesítette.
S még a harmadik Hokage korában, mikor Orochimaru kicsi volt, ott elmesélte, hogy ő tudta Oroval nincs minden rendben és lehet a jövőben meggyűlik vele a bajuk még sem akadályozta meg.

Zetsu képes felvenni bárkinek az alakját, és chakráját. Amit nehezen tudnak az érzékelő ninják is észrevenni. Ott volt a háborúban mikor Sakurát akarta megölni Nenji, az az Zetsu.
Lehet, Rin már itt rég halott volt, és Zetsu volt az akit átszúrt a chidorival. Kakashi sírhatott akár azért is mert már tudta, hogy ő nem Rin még is nehezen ölte meg. De az is igaz, hogy Kakashi és Rin... kb olyan mint Sasuke és Sakura. A lány imádta őt, de Kakashi csak úgy lepattintotta.  ikszdé

Látok arra esélyt, hogy a kövi fejezetben ugrunk Oroékra, mert általában a hirtelen csavaroknál jönnek a másik szálak

Naplózva

Önfeláldozás... az igaz shinobi névtelenségbe burkolózik...és az árnyak közül védelmezi a békét!
viri13
Naruto-Kun Csoport
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Hadnagy

« Válasz #1277 Dátum: 12 okt 02, 21:23:38 »

Kishi kemény két embert nyírt ki aki a szívünkhöz nőhetett:
Jirayiát és Asumát
Az utóbbi 200 részben meg senkit.......... mindenki újraéled.
Amúgy meg ezt azért írtam mert Obitonak rohadt szépen le lett zárva a sztorija erre nem itt van megint? Kishi kicsit fantáziátlan és nincsenek már réges régóta új karik...
Naplózva

iamhated
Chuunin
*

« Válasz #1278 Dátum: 12 okt 02, 21:25:34 »

Zárni kéne lefele és offolni a mangát, nem új karaktereket behozni és ezzel is elnyújtani, te mit kapsz ember?

btw : Még mindig rühellem ezt a szálat.
Naplózva

salala ~

Nyugodtan írhatsz privátot, hisz ott nem offolsz mivel egyből landol a kukába. Mosolyog
Malbroud
Akadémiai tanuló
*

« Válasz #1279 Dátum: 12 okt 02, 21:28:18 »

Egyelőre érdemes lenne többet megtudni az adott szituációról, mert egyelőre még ellenséget se láttunk vagy akárki más személyt is. Én például abból indultam ki, hogy itt konkrétan most nincs is ellenség, ami azért nem teljesen biztos és ebből szűrtem le azt, hogy visszaviszik Rin testét, mert amikor Obito meghalt, ott szó szerint menekülni kellett az ellenség elől, itt viszont úgy is végződhet a dolog, hogy úgy hagyják el a helyszínt, hogy Rint magukkal viszik. De természetesen nem törvényszerű. De elég sok ellenérv van ez ellen, alapból szerintem Tobi rájött volna erre a cselre, főleg, hogy azért egy intelligens karakterről van szó a személyében. Másrészt szerintem ez Rin jellemével nem hozható össze, ő mondhatni felesküdött, hogy megvédi a saját faluját orvosi képességeivel és bármely társát is. Ezzel cserbenhagyta volna Konohát és a társait is, szóval ha ez igaz, ezzel Rin személyisége a földbe lenne döngölve. Másrészt Obito így egy igazi hülye szerepébe kerülne, aki végülis ilyen huncutság miatt döntött úgy, hogy hold szeme tervet megvalósítja, valahogy így az egész karaktere túl hiteltelenné válna.
Amúgy Kakashi a hírszerzésre bízná az egészet, tehát egyik verzió szerint az ellenségtől tudná meg Konoha, illetve nyilván Kakashitól is, hogy Rin meghalt (miközben mégse.) Itt az a bajom, hogy Rin csak egy ninja a sok közül, ha mondjuk egy híresebb ninja halna meg, azt ismerné az ellenség és el is mondaná Konohának (talán.) De szerintem Rin halálával az ellenség nagyon nem foglalkozna, másrészt miért is mondaná el az ellenség Konohának, hogy ki halt meg a konohaiak közül és ki nem. Vagy vegyük úgy, hogy az ellenség látta, hogy Kakashi megöli Rint, ezt szerintem Konoha az ellenség cselvetésének venné és nem hinné el vagy max akkor hinné el, ha Kakashi azért ölte meg Rint, mert az áruló lett. De a gond itt főleg az, hogy egy háborúban ahol ezren halnak meg, miért emelnék így ki Rin halálát?
Naplózva

lina22
Kezdő Jounin
*

Ne akard megoldani a világot... Élj benne!

« Válasz #1280 Dátum: 12 okt 02, 21:44:13 »

Azért emelhették ki Rin halálát, mert ezek jelenleg visszaemlékezések, és enélkül a manga sem folytatódhatna a jelen álláspont szerint. Előbb levezetik, hogyan halt meg, és megmutatják Obito miért nem haragszik azért amit tett.
Lehet lesz rá logikus magyarázat, de én kizárnám azt, hogy irányították őket. Kakashi ennél ügyesebb ninja volt már akkor is.
Naplózva

Önfeláldozás... az igaz shinobi névtelenségbe burkolózik...és az árnyak közül védelmezi a békét!
zoldkabatos
Kezdő Jounin
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #1281 Dátum: 12 okt 02, 21:46:26 »

Nem gondolom, hogy Rin biztonsági kockázatot jelentett volna Konohának akár kémként, akár fogolyként.
Talán a legfontosabb utalás Kakashi "nem tudtam megvédeni Rint", illetve Obito "Hagytad Rint meghalni" kijelntése.
A zetsus csalit is kizárnám, valamint ennek a "Rejtett ködös kísérleti nyulak" megjegyzésnek is nagy jlentőségevan, tuti.

Az biztos, hogy Rint csak halálával tudta megmenteni Kakashi valami még rosszabbtól. Jövő héten megtudjuk.
Naplózva

naruto96ricsmond
Kezdő Jounin
*

« Válasz #1282 Dátum: 12 okt 02, 21:59:36 »

Szerintem az a Rin nem is Rin volt,hanem egy próba test amiről Spirál Miska beszélt...
Naplózva

Ervdo
Gennin
*

« Válasz #1283 Dátum: 12 okt 02, 22:02:31 »

Malbroud: mint írtam, ezeket én se gondolom komolyan, csak egy olyan perspektívát írtam le, ami szintén lehetne. Ez abból is látszik, hogy minden "ellenérved" (idezőjel mert inkább megállapítások, és egy teljesen kultúrált párbeszéd folyik itt, szóval respect:) ezerszer helytállóbb, mint az én "érveim" (és újabb érveim). Tudnék további válaszokkal is szolgálni, de felesleges, mert egyre nagyobb baromság lenne az egész. Egyszer asszem Chakrának vagy Hieinek jegyeztem meg, h annyi mindent bele lehetne magyarázni a dolgokba, még mellé néhol egészen jól érvelve, hogy az csak na. Mégis mindenki tudná hogy az nem lehet, na ez most pont egy ilyen dolog. Szóval nem is írok erről többet, mert offolni már nem akarok itt, de ha akarod PM-ben mehet még egy kicsit. Kúl

iamhated: egyet is értek, meg nem is. Egyetértek, mert majd egyszer igen ennek kell történnie (karakterek lecsengnek, kérdések többsége megválaszolásra kerül /van amit nem kell, kell hogy legyen amit a képzeletünkre bíznak/, sztori lezár). De én még szívesen nézném új (illetve már megismert, de érdembelileg be nem mutatott) karakterek felbukkanását és bemutatását. Egy rövid példával élve, Oonoki elég friss karakter, mégis nagyon élveztem amikor bemutatták kicsiként Muuval, meg az előző öreg Kazekagéval az ottani ideológiákat. Beevel és A-vel is ez a helyzet. Ezek többnyire rövid részek, és nem olyan hosszasan átivelőek mint pl Itachi stb története, mégis igazi csemegék számomra.

viri13nak meg:  Obito halála tényleg tökéletes volt, és én is azt kívánom, hogy kár hogy nem lett ennyiben hagyva. Mégis semmi ellenvetésem nincs a mostani történésekkel, mert jól kivitelezettek, és élvezem az összes részt, ami eddig volt.
A karakterek halálára meg: Attól, hogy neked kevesebb nőtt a szívedhez, attól még nem halt meg kevesebb. Vannak akik épp csak bejöttek, és meg is haltak, mégis nagyon szerethetőekké váltak egyeseknek (nekem sok ilyen van, embere válogatja:). Ilyen Haku és Zabuza.
Továbbá nem kell valakinek teljesen jónak lennie, hogy azt mondjuk, úristen hogy őt meg merte ölni (mondom ezt, mert csak Jiraiyat, Asumat említetted)?
Akik szerintem fontos karakterek és meghaltak (a teljesség igénye nélkül, csak akik beugranak most): Haku, Zabuza, 3. Hokage, Chiyo, Asuma, Jiraiya, Itachi, Nagato. Ez máris több mint amennyit írtál.
És végezetül: attól hogy edoval fel lettek támasztva, attól még meghaltak, és semmit nem von le az értékükből, vagy a történetükből (sőt inkább hozzáadnak, mert még több dolog derülhet ki róluk).
« Utoljára szerkesztve: 12 okt 02, 22:08:24 írta Borax » Naplózva

Bankai: PoloSanyi
Sobbi
Akadémiai tanár
*

« Válasz #1284 Dátum: 12 okt 02, 22:03:26 »

Szerintem meg a jól bevált dolog fog történni..... Jön egy puffanás és vége lesz a henge no jutsunak és nem rin lesz az a személy akit átszúrt...Kakashi meg Kozsóhoz hasonló szomorú szamuráj azért sír az egyik szeme, a másik meg haj....
Naplózva
Malbroud
Akadémiai tanuló
*

« Válasz #1285 Dátum: 12 okt 02, 22:16:41 »

Én mondjuk kizárnám azt, hogy ez a Rin nem a valódi Rin lenne. Igazából az érveim elsősorban a manga képeiből vezethetőek le, szóval nem teljesen helytállóak: Rin arcán lehet látni és az érzelmeiből, hogy itt ő most meg fog halni. Egyedül azt nem tudom hovatenni, hogy erre ő most számított vagy váratlanul érte Kakashi támadása. Kakashinál viszont lehet látni, hogy tisztában van vele, hogy mit tett, szóval ő ezt az egészet elhatározta magában, hogy megöli Rint. Először gondoltam arra is, hogy Rin esetleg megvédett valakit és elég állt, miközben Kakashi az adott illetőt le akarta chidorizni, de akkor Kakashin lehetett volna látni egy megdöbbenést, szóval ezért nem működik az ötlet. Szóval én azt mondom, hogy ez a valódi Rin volt, Kakashi akaratlagosan határozta el, hogy megöli... a kérdés csupán az, hogy miért ölte meg? Itt nekem az a véleményem, hogy Rin egy olyan állapotba kerülhetett, aminél a halál bizonyos szinten megváltás a számára, még az is elképzelhető, hogy Rin kérte meg Kakashit, hogy ölje meg.
Naplózva

NyMRooD
Gennin
*

« Válasz #1286 Dátum: 12 okt 02, 22:22:22 »

Szerintem az is lehetséges, hogy nem Kakashi döfte át Rint. Egy Zetsu lemásolta Kakashit és Spirál Mihály meg valahogy telepatikusan átadja azt a képet Obitonak. Úgy is össze vannak kapcsolódva, Zetsuék meg értenek a telepátiához. Lehet nem is küldetésen vannak, Rint csak egyszerűen elrabolták, ez magyarázná a 4. hiányát is (Mihály barátunk nagyon hümmög amikor Obito felőle kérdez). Arról nem is beszélve, hogy Madara is nagyon biztos Obito visszatérésében.
Naplózva
piros mogyi
Chuunin
*

senseiem: STM

« Válasz #1287 Dátum: 12 okt 02, 22:37:08 »

Először is szeretnék önkritikát gyakorolni, mert én is fúj-oltam, amikor felmerült Rin halála. Sablon szituáció helyett nagyon szépen kidolgozott történet fog itt kikerekedni.
Talán eljutunk oda is, hogy bemutatják, részletesen indokokkal alátámasztva, hogy a jó fiúknak is vannak sötét dolgaik. Ez már egy következő szint, ami arra épül, hogy azt megtanultuk elfogadni, hogy a rossz  fiúk is lehetnek jó szándékúak.(pl.: Nagato.) Lehet, hogy most az jön, hogy a jó fiúk is lehetnek egy adott szituációban gonoszak. Én elképzelhetőnek tartom, hogy parancsba adták Kakashinak, hogy ölje meg Rint. Ez kicsit közelebb vinne ahhoz, hogy miért utálta meg egész Konohát, annyira, hogy rájuk uszítsa a rókát.
Szerintem ez a szál még egy ideig húzódni fog: Obitó-bi még mindig az az ártatlan jóhiszemű fiúcska, mint volt. Nagyon kíváncsi vagyok a további kapcsolatára Madarával. Apropó a vén kaszás, ahhoz képest, hogy nem jár ki a barlangjából elég jól felszerelkezett kimenős ruciból, és váltáskaszából.

Kakashi:
Kifogásolhatónak tartom a viselkedését: Szemből és puszta kézzel így kivégezni a társát, ahhoz nagyon sok érzelmi töltet kell. Most már érthető, hogy ez után nem sűrűn vett női mellet a kezébe, csak könyvet. Poénkodom, de muszáj valahogy oldanom a feszültséget... Kicsit sok volt ez nekem.
Naplózva

Tierhold
ANBU újonc
*

« Válasz #1288 Dátum: 12 okt 02, 22:39:16 »

Ahogy már előttem leírták sokan, szerintem sem az igazi Rin lett átszúrva, hiszen ha jól emlékszem néhány manga fejezettel korábban Obito azt mondta Kakashinak hogy:"Hagytad meghalni Rint" nem pedig azt hogy "Megölted Rint"
Szerintem ezzel Kishi csak azt akarta elérni hogy a rajongók minél kíváncsibbak legyenek a következő fejezetre, és sikerült is neki. Nevet
Naplózva

Malbroud
Akadémiai tanuló
*

« Válasz #1289 Dátum: 12 okt 02, 22:45:36 »

Mondjuk szerintem nem Konoha adta ki parancsba vagy az Anbu, hogy ölje meg Rint, vagy ha ki is adták volna, Kakashi nem ezért ölte volna meg. Kakashi csak a korábbi időszakban volt küldetéscentrikus egyén, de miután Obitóval együtt elindultak megmenteni Rint, akkor Obito elmélete erőteljesen hatott rá, miszerint, egy társ megmentése elsődlegesebb, mint maga a küldetés. Ez még jobban elmélyült Kakashiban, mikor Obitora rázuhant a szikla és azt hitte, hogy meghalt. Obito látszólagos halála nagy hatással volt Kakashi jellemére. Ez abból is látszik, hogy amikor Kakashi beszél az emléktábláról Narutóéknak (konkrétan nem tudom a tábla nevét, az amelyiken a hősi halált halt ninják vannak,) akkor Obito elméletét hangoztatja, illetve rendkívül fontosnak tartja a csapatmunkát is. Elég csak arra gondolni, hogy Sasuke megszegte Kakashi parancsát azzal, hogy megetette Narutot és Kakashi ezt egy jeles eredménnyel osztályozta.
Naplózva

Oldalak: 1 ... 84 85 [86] 87 88 ... 796
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins