25 feb 22, 22:08:42 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 71 72 [73] 74 75 ... 796
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Naruto manga  (Megtekintve 2018239 alkalommal)
0 Felhasználó és 19 vendég van a témában
Zannah
Chuunin
*
Nem elérhető Nem elérhető

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #1080 Dátum: 12 szep 26, 09:30:19 »

Na, tényleg "több" Tobi van/volt. Jól áll neki a hosszú haj. ikszdé
De miért segítettek Obitónak?
Nagyon gyanús Madara, hogy így lapul,lehet hogy mégis ő tervezte el ezt a támadást...
Naplózva

My future is not where my dream is... My dream lies in my past where it has always been.
Axel92
Akadémiai tanár
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

The real fun is about to start!

« Válasz #1081 Dátum: 12 szep 26, 09:43:11 »

Na ez egész jó kis fejezet volt! Nevet Végre kiderült, hogy hogyan tud közlekedni a föld alatt, ezek szerint, egész idő alatt használta a ,,bio páncélt", csak később már a fején nem, azért kellett a maszk, és így kiderült a magasság probléma is Mosolyog
És szerintem egyértelmű, hogy Rin halála miatt fog aktiválódni nála a Mangekyou, míg Kakashinál ez később következik be, mint tudjuk...
Naplózva

Az aláírás nem felelt meg a fórumszabályzatnak (nagyobb volt, mint 400 kbyte), ezért a moderátor (Chakra) törölte. Ha új aláírást helyezel el, ezt a szöveget törölheted.
srobi
Gennin
*

« Válasz #1082 Dátum: 12 szep 26, 10:49:25 »

Visszaemlékezés a visszaemlékezésben, ez aztán az időhúzás Mosolyog
Ez bérelhető test magyarázat sok dologra. De arra akkor sem, hogy miért teszi magát idiótának Sasori halála után amikor csak ő és Zetsu volt ott. Akkor felesleges lett volna színészkedni. Több olyan jelenet is van ami miatt kicsit olyan szaga van mintha ezt Kishi csak később döntötte volna el, hogy ki is lesz Obito.
Rin-hez egyértelmű, hogy nem ér oda időben. Ha ő is harcolt volna ott akkor Kakashi emlékezne a maszkra. Ha tényleg Madara tervelte ki akkor lehet, hogy oda mennek, de a "gazdatest" nem engedi közbe lépni és kénytelen lesz végig nézni Rin halálát. Ez magyarázat lehet arra, hogy miért csak 2 zetsu van életben a 3-ból...if you know what I mean Nevet
Naplózva
yupi
Kezdő Jounin
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

Pein is Invincible

« Válasz #1083 Dátum: 12 szep 26, 11:03:56 »

Visszaemlékezés a visszaemlékezésben, ez aztán az időhúzás Mosolyog
Ez bérelhető test magyarázat sok dologra. De arra akkor sem, hogy miért teszi magát idiótának Sasori halála után amikor csak ő és Zetsu volt ott. Akkor felesleges lett volna színészkedni. Több olyan jelenet is van ami miatt kicsit olyan szaga van mintha ezt Kishi csak később döntötte volna el, hogy ki is lesz Obito.
Rin-hez egyértelmű, hogy nem ér oda időben. Ha ő is harcolt volna ott akkor Kakashi emlékezne a maszkra. Ha tényleg Madara tervelte ki akkor lehet, hogy oda mennek, de a "gazdatest" nem engedi közbe lépni és kénytelen lesz végig nézni Rin halálát. Ez magyarázat lehet arra, hogy miért csak 2 zetsu van életben a 3-ból...if you know what I mean Nevet
Azért csinálta a hülyét Sasori halálánál, mert "MI" láttuk Nevet ennyi a magyarázat Nevet
ja és nem csak 3 Zetsu van :DD a Feketét pl még nem is láttuk... de itt épp négy van  Mosolyog
http://www.mangapanda.com/naruto/603/12
Naplózva

Zannah
Chuunin
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #1084 Dátum: 12 szep 26, 12:51:52 »

Amúgy egy kicsit hirtelen váltás volt, ahhoz képest ahogyan a múltheti véget ért. Arra számítottam, hogy Kishi onnan folytatja... De "gyorsan" leakarja zárni a visszaemlékezéseket úgy néz ki. 
Tényleg nem függ össze az a bizonyos első jelenetük Tobival, amikor megjelentek Sasori halála után.
Meg nem lehet, hogy még mindig a "páncélt" viseli? Hol van most ez a fickó?
(ez a páncélos dolog nagyon vaderes, csak azèrt is!! ikszdé)
Naplózva

My future is not where my dream is... My dream lies in my past where it has always been.
Senkisem17
Kezdő Jounin
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #1085 Dátum: 12 szep 26, 13:27:49 »

Amúgy egy kicsit hirtelen váltás volt, ahhoz képest ahogyan a múltheti véget ért. Arra számítottam, hogy Kishi onnan folytatja... De "gyorsan" leakarja zárni a visszaemlékezéseket úgy néz ki. 
Tényleg nem függ össze az a bizonyos első jelenetük Tobival, amikor megjelentek Sasori halála után.
Meg nem lehet, hogy még mindig a "páncélt" viseli? Hol van most ez a fickó?
(ez a páncélos dolog nagyon vaderes, csak azèrt is!! ikszdé)

Vagy éppen pókemberes Mosolyog (szimbiózis)
Naplózva

"Írj 500.0000000 oldalt, majd cáfold meg egyetlen tagmondattal"
batai15
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Zero Division

« Válasz #1086 Dátum: 12 szep 26, 13:33:44 »

Hát nem tudom- De észre vettétek a páncél mennyire dumált ? mint mikor tobi beszél.. lehet hogy ő jácotta tobit el vagy nem tudom. Az is lehet hogy yondaime ellen is egy ilyen páncél ment. A hosszu hajó madara meg obito volt.
Naplózva

"A gyáva mindennap meg hal, a hős csak egyszer"
"Sok ember a tettei miatt bűnhődött, én sokat bűnhődtem, de a tetteim most következnek"
Zsuzskaaaa Pirul (K)(L)
Zannah
Chuunin
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #1087 Dátum: 12 szep 26, 13:43:24 »

Igen...  nagyon hasonlóak... Gondolkozik
Két verzió van ezek után, vagy egybe olvadnak véglegesen... vagy meghal ez a 'nice guy' fickó, Obito meg "kifaragja" a fejét, hogy maszkot csináljon belőle. :O
Naplózva

batai15
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Zero Division

« Válasz #1088 Dátum: 12 szep 26, 13:45:12 »

Valószínüleg ösze olvadnak.
Jah és végre kaptunk egy választ a nagy kérdésemre- nő a haja az embereknek ! xD valszeg nem a semmiért nőtt meg a haja obitonak..
« Utoljára szerkesztve: 12 szep 26, 13:49:03 írta batai15 » Naplózva

"A gyáva mindennap meg hal, a hős csak egyszer"
"Sok ember a tettei miatt bűnhődött, én sokat bűnhődtem, de a tetteim most következnek"
Zsuzskaaaa Pirul (K)(L)
Senkisem17
Kezdő Jounin
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #1089 Dátum: 12 szep 26, 13:58:33 »

Valószínüleg ösze olvadnak.
Jah és végre kaptunk egy választ a nagy kérdésemre- nő a haja az embereknek ! xD valszeg nem a semmiért nőtt meg a haja obitonak..

minden embernek nő a haja Mosolyog max Obitonak nélkülöznie kellett a mamáját, aki belőhette volna a frizuráját ikszdé Nevet
Naplózva

"Írj 500.0000000 oldalt, majd cáfold meg egyetlen tagmondattal"
Hiei D. Legend
Moderátor

A sötét nagyúr vissza tértxD

« Válasz #1090 Dátum: 12 szep 26, 14:18:14 »

Ha Madara áll az egész mögött akkor senki ne lepődjön meg, ha Obito megtér:D Jó kis fejezet volt. Vicces és érdekes.
Sajnálom, hogy ebben a témában a többség megrekedt a Dragonball színvonalon. 500/500 harc legyen:D Ha kicsit is terheli az anime manga az agyat akkor sokkot kap.
Naplózva

Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii
Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
Exkirion
Naruto-Kun Csoport
*

Rejtett Csillag Falu Rejtett Csillag Falu

Jaaku na mahoutsukai | Fate/Encyclopedie

« Válasz #1091 Dátum: 12 szep 26, 14:20:52 »

Jobban meg sem fogalmazhattam volna, Hiei, kösz.
Naplózva

Zannah
Chuunin
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #1092 Dátum: 12 szep 26, 14:37:56 »

Nézzétek! Obito szülei?

http://25.media.tumblr.com/tumblr_mayb7wrMil1refjwho1_400.jpg

Moderátor, Chakra:
Kép linkké alakítva.
« Utoljára szerkesztve: 12 szep 27, 06:29:49 írta Chakra » Naplózva

dreamfolow
Elit Jounin
*

« Válasz #1093 Dátum: 12 szep 26, 14:48:53 »

Nem volt rossz,de jó sem ,örülnék ha visszatérnének a harchoz ,bár az meg hülyeség lenne mert nem értenénk a lényegét xD..Muszáj kivárni :/...Nem értem,most maga obito emlékezik vissza? Nem vágom ezeket a flashback-eket.De mire ideer az ANIME ikszdé ,elég sok filleren kell majd tulesni.
« Utoljára szerkesztve: 12 szep 26, 14:50:08 írta dreamfolow » Naplózva

Daishi
ANBU újonc
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #1094 Dátum: 12 szep 26, 15:05:35 »

Szerintem jó rész volt. Zetsu, mint valami gyerek Nevet Igaz,  maga mondta, hogy android.
Naplózva

FORZA JUVENTUS!!! Nem állunk meg 3 csillagig, és azután sem.
Oldalak: 1 ... 71 72 [73] 74 75 ... 796
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins