25 feb 26, 12:00:55 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 51 52 [53] 54 55 ... 796
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Naruto manga  (Megtekintve 2022763 alkalommal)
0 Felhasználó és 5 vendég van a témában
lina22
Kezdő Jounin
*
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

Ne akard megoldani a világot... Élj benne!

« Válasz #780 Dátum: 12 szep 12, 21:20:23 »

Na ezt a képkockát én sem értem. Mert ebből ugyan semmi nem derül ki. Ha csak azt a "meghaltamot" nem Obito tette fel de az elég gyér lenne már  ikszdé
Naplózva

Önfeláldozás... az igaz shinobi névtelenségbe burkolózik...és az árnyak közül védelmezi a békét!
spero
ANBU újonc
*

« Válasz #781 Dátum: 12 szep 12, 21:38:33 »

http://naruto-kun.hu/manga/Naruto/243/13

Zsoc, ahogy látod Kakashi probálta megmozdítani a sziklát, de nem tudta. Obito szájából kiömlő vér arra enged következtetni, hogy igazán nehéz lehetett az a "kő". És hogy a szeme ép, azt a szerencsének köszönheti, mert talán pont annál a résznél volt egy kis üreg, ami nem roncsolta szét, de az arca jobb oldalának többi részén ránehezedett a szikla és így nem is tudta kihúzni.
Amúgy is minek adná oda a másikat? Ezt is csak azért adta Kakashinak mert a bal szemét megvágta az egyik shinobi. Ha már volt rá lehetőség, akkor Kakashi ne egy szemmel maradjon.
« Utoljára szerkesztve: 12 szep 12, 21:44:32 írta spero » Naplózva

\"Még egyszer harcba szállok
Megvívom az utolsó nagy csatám
Ma élek és meghalok
Ma élek és meghalok. \"  (The Grey)
Chakra
Adminisztrátor

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #782 Dátum: 12 szep 12, 21:51:05 »

Tegyetek egy próbát. Arcot az asztalra, jobb szemmel lefelé. Az arccsonton és a szemöldökcsonton felfekszik, a szemgolyóra nem nehezedik nyomás --> szemgödör. Vagyis nem kellett lyuknak lennie a sziklában. ^^
Naplózva

"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
procsek
Chuunin
*

« Válasz #783 Dátum: 12 szep 12, 21:51:17 »

Egyébként Madara nem járt így sokkal jobban mint a rinne tenseiel? Az akkori állapotában hozza vissza mikor meghalt nem? Akkor mi értelme ha visszahoz egy olyan vénséget? Megcsinálja a mugen tsukuyomit, 5 perc béke, majd kipurcan végelgyengülésben?
Naplózva
procsek
Chuunin
*

« Válasz #784 Dátum: 12 szep 12, 21:53:08 »

Tegyetek egy próbát. Arcot az asztalra, jobb szemmel lefelé. Az arccsonton és a szemöldökcsonton felfekszik, a szemgolyóra nem nehezedik nyomás --> szemgödör. Vagyis nem kellett lyuknak lennie a sziklában. ^^

A szem egyébként, sem roncsolódik olyan könnyen össze. ha egy kiálló rész vagy egy hegyes dolog pont ráesik, akkor könnyen kilehet szúrni, de egy nagy felületű test nyomódik rá, ami akkora (vagy nagyobb) mint a fél arcunk akkor az csak akkor megy szét ha maghát a fejet is laposra nyomod.
Naplózva
Zsoc
Chuunin
*

Kellemetlen...

« Válasz #785 Dátum: 12 szep 12, 22:13:38 »

http://naruto-kun.hu/manga/Naruto/243/13

Zsoc, ahogy látod Kakashi probálta megmozdítani a sziklát, de nem tudta. Obito szájából kiömlő vér arra enged következtetni, hogy igazán nehéz lehetett az a "kő". És hogy a szeme ép, azt a szerencsének köszönheti, mert talán pont annál a résznél volt egy kis üreg, ami nem roncsolta szét, de az arca jobb oldalának többi részén ránehezedett a szikla és így nem is tudta kihúzni.
Amúgy is minek adná oda a másikat? Ezt is csak azért adta Kakashinak mert a bal szemét megvágta az egyik shinobi. Ha már volt rá lehetőség, akkor Kakashi ne egy szemmel maradjon.

Azt hogy ép a szeme azt tudjuk ezt valószínüleg ő is érezte.
Hogy minek adta volna oda az logikus, végülis elég volt Kakashinak egy is, csak tudod ha már lúd legyen kövér.. Mosolyog

Egyébiránt én a helyükben nem hagytam volna szenvedni. Inkább megszabadítottam volna a szenvedéstől  és akkor most egyel kevesebb gondjuk lenne.
Naplózva
spero
ANBU újonc
*

« Válasz #786 Dátum: 12 szep 12, 22:30:19 »

De az a lúd, hogy legyen kövér, ha csak az egyik fele van meg Nyelvesít Érezte, nem érezte mindegy, de megmozdítani a fejét nem tudta. Rajta volt egy nagy "kő". De igazad van, már a halál szélén volt, így tépjünk le belőle annyi mindent amennyit csak lehet. Pojén
Persze, végezzenek vele ők, annak ellenére, hogy amúgy is mindjárt meghal, gondolom ekkora lelki erejük nekik se volt és ott volt még az ellenség is, ami kicsit sűrgette őket. Amúgy nem hinném, hogy akkor a legkisebb sejtésük is volt arról, hogy Obito túléli és egy ilyen személy lesz belőle, vagy igen?
Naplózva

Ma élek és meghalok
MedSon
Újonc
*

« Válasz #787 Dátum: 12 szep 12, 22:36:14 »

a kettészakadt tsunade témával kapcsolatba, nem lehetséges hogy az a fa am első ránézésre rá van dőlve, valójában fölötte van néhány méterrel Nevet? Kish ezzel kerülte el hogy belsőségeket keljen rajzolnia Nevet
Naplózva
TsunadeHime
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

King of Heroes

« Válasz #788 Dátum: 12 szep 12, 22:38:26 »

Hát az egyik oldalon olyan, mintha tényleg fölötte lenne a fa. Viszont amikor Katsuyu-t megidézi, akkor látszik, hogy rajta van. Csupán azt nem értem, hogy szegénynek mitől szakadtak le a lábai?  Kúl Lehet, hogy Madara Susanoo-karddal vágta le őket? Mert erre fával nem lett volna képes.
Naplózva

Zsoc
Chuunin
*

Kellemetlen...

« Válasz #789 Dátum: 12 szep 12, 23:46:15 »

De az a lúd, hogy legyen kövér, ha csak az egyik fele van meg Nyelvesít Érezte, nem érezte mindegy, de megmozdítani a fejét nem tudta. Rajta volt egy nagy "kő". De igazad van, már a halál szélén volt, így tépjünk le belőle annyi mindent amennyit csak lehet. Pojén
Persze, végezzenek vele ők, annak ellenére, hogy amúgy is mindjárt meghal, gondolom ekkora lelki erejük nekik se volt és ott volt még az ellenség is, ami kicsit sűrgette őket. Amúgy nem hinném, hogy akkor a legkisebb sejtésük is volt arról, hogy Obito túléli és egy ilyen személy lesz belőle, vagy igen?

De megvolt a másik fele is és a másik szeme is.. Mindegy igazándiból ez lényegtelen.
Igen végezzenek vele ők, jobb ha haggyák szenvedni?

Tsunadéről, miért nem rakatja össze magát először? Gondolom ha egyben lenne akkor csak könnyebb lenne a többi kagét is gyógyítgatni, bár lehet hogy ez sok idő vagy épp chakraigényes folyamat.
Naplózva
spero
ANBU újonc
*

« Válasz #790 Dátum: 12 szep 12, 23:58:25 »

Idézet
De megvolt a másik fele is és a másik szeme is.. Mindegy igazándiból ez lényegtelen.
Na jó én is utoljára szólok még hozzá. A másik felén a szikla volt rajta, így nem tudtak hozzá férni.

Szerintem a chakrája miatt foglalkozik előbb a kagékkal, ahogy te is írtad, mivel a test összerakás chakraigényes lehet. Így, ha először magára "pazarolja" a chakráját, akkor nem biztos, hogy lesz elég chakrája a kagék meggyógyítására is. És szerintem nem kell egyben legyen a teste, hogy ezt megcsinálja, mivel rákapcsolódik a csigára és így gyógyítja meg majd őket.
« Utoljára szerkesztve: 12 szep 13, 00:00:00 írta spero » Naplózva

Ma élek és meghalok
procsek
Chuunin
*

« Válasz #791 Dátum: 12 szep 13, 00:13:04 »

Ráadásul mit kezdenek egy másik szemmel? Kakashinak nem lehet beültetni, egy nem Uchiha nem tud egy szemnél többet hatásosan birttokolni. Rin nem hiszem, hogy olyan penge, hogy magának is be tudja ültetni. Haza meg nem vihetik, a szem nagyon gyorsan elrohad, ha csak nem szedtek volna valahonnan elő valami anyagot, amiben tartósíthatják, nem tudták volna elvinni a Konoháig.
Naplózva
Axel92
Akadémiai tanár
*

The real fun is about to start!

« Válasz #792 Dátum: 12 szep 13, 05:38:33 »

Azért érdekes kis fejezet volt. Sokan leszólták a mangát, de ezután már olvastam pár hozzászólást, hogy na ez egy jó fejezet volt, kishi összekapta magát. Pedig szerintem eddig sem volt rossz, csak elő kellett vezetni a dolgokat. Remélem megtudjuk a következő 1-2 hétben, hogy hogyan küszöbölte ki a magasság dolgot Obito, mert a 4. ellen tutira ő harcolt.
Naplózva

Az aláírás nem felelt meg a fórumszabályzatnak (nagyobb volt, mint 400 kbyte), ezért a moderátor (Chakra) törölte. Ha új aláírást helyezel el, ezt a szöveget törölheted.
kornel
ANBU Osztag Vezető
*

« Válasz #793 Dátum: 12 szep 13, 06:40:07 »

15-évesen nem lehet valaki 170cm? Nekem volt egy osztálytársam gimiben (én 178-vagyok elég régótta nem igazán nyúltam meg). A srác olyan 165 volt az évzárón (az biztos, hogy nálam sokkal alacsonyabb volt). Elment egy másik suliba (mondjuk úgy kibukott tőlünk). Egy év múlva találkoztunk...majdnem hanyatt estem olyan 180cm körül volt a skac...meg sem állt 190ig. Tehát a magasság problémán nincs mit egerészni, ebben a korban könnyen nőhet az ember sokat. Mivel a masked man nem volt félmesztelen ezért nem tudjuk, hogy mennyire volt izmos vagy testes, de vékonynak nézett ki úhogy megint kár gondolkodni és túlbonyolítani a dolgokat.
Naplózva
amidamaru001
Chuunin
*

« Válasz #794 Dátum: 12 szep 13, 07:17:09 »

Hát ja egyet értek ebbe am a szemére rátérve most kajak láttad már mekkora szikla esett rá?Nevet esélytelen hogy felemelte volna Kakashi akkor meg szerintem nem azon volt hogy megszerezze a másik szemét is. A kagék megfognak menekülni Tsunadét leszámítva szerintem elég hard lenne meggyógyítja a kagékat is még magát is megfogja olyan sérüléssel igen nem húzná senki se sokáig Mosolyog  meg mikor mondja "még megtudom tenni" annak is örül ha a kagékat megfogja bírni mert már a szemét nem bírja jó formán kinyitni, meg szerintem felhasználja azt a jelet a homlokán hogy egyszerre gyógyítsa meg őket mert egyesével elkezdi gyógyítgatni őket 10x bele hal Nevet
Naplózva
Oldalak: 1 ... 51 52 [53] 54 55 ... 796
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins