25 feb 25, 21:36:26 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 44 45 [46] 47 48 ... 796
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Naruto manga  (Megtekintve 2021812 alkalommal)
0 Felhasználó és 10 vendég van a témában
xXKiraXx
Chuunin
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #675 Dátum: 12 szep 11, 18:24:17 »

Tobi át fog állni a jókhoz ez tuti...madara ki fogja nyírni tobit ez is tuti...

Nem fog át állni... és szerinte meg kakashi fogja megölni obitot. Az 5 kageból meg max 4 marad életben bár ez is csak az én véleményem.a menetelő seregnek esélye van szerintem arra is hogy össze fussanak oroval és szöcskével, és leállnak velük fightolni
Naplózva
Mach5
Jounin
*

« Válasz #676 Dátum: 12 szep 11, 18:25:48 »

Remélem itt nem az lesz mint peinnél, hogy naruto megkap minden infót madaráról meg még annál is többet aztán megint majd egyedül megváltja madarát vagy akár egyedül elveri... Itt tényleg az lenne a legjobb ha madara megunná a harcot aztán valahogy lepecsételné magát ikszdé vagy pedig miközben fekszik a röhögéstől, hogy olyan bénák az ellenfelei addig lefogják őt és lepecsételik... xd még ez is jobb lenne.
Naplózva
SSS
Kezdő Jounin
*

« Válasz #677 Dátum: 12 szep 11, 18:32:50 »

Ez az egész Rin picsa hibája. Miért nem harcolt jobban a kis ringyó?! Biztos Kaksi méretes faszáról álmodozott csata helyett. Csodálkozunk? Obito pedig nem fog Madara ellen fordulni, ugyancsak Rin miatt. A lotyó miatt történik mindez. Ez így van ahogy írom.
Naplózva
TsunadeHime
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

King of Heroes

« Válasz #678 Dátum: 12 szep 11, 18:34:51 »

Basszus.
Hát ezért megérte ma felkelnem  Kúl Még a hangulatomon is javítottál.   ikszdé
Egyébként ha már itt tartunk, nem Rin, hanem Kakashi hibája. Ő nem tudta megvédeni, holott megesküdött. Ez olyan, mintha azt mondanád, hogy Naruto hibája az, hogy az 5 Kage nem tudta megvédeni őt.
Naplózva

5. Raikage
Újonc
*

« Válasz #679 Dátum: 12 szep 11, 18:35:37 »

Amúgy Tsunade kicsit természetellenesen szakadt ketté.

Narutonak annyi esélye van Madara ellen, mint a magyar csapatnak a holland ellen.
Naplózva
SSS
Kezdő Jounin
*

« Válasz #680 Dátum: 12 szep 11, 18:37:35 »

Amúgy Tsunade kicsit természetellenesen szakadt ketté.

Természetesen is szét lehet szakadni? Én nem tudtam.
Naplózva
Senkisem17
Kezdő Jounin
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #681 Dátum: 12 szep 11, 18:49:03 »

Basszus.
Hát ezért megérte ma felkelnem  Kúl Még a hangulatomon is javítottál.   ikszdé
Egyébként ha már itt tartunk, nem Rin, hanem Kakashi hibája. Ő nem tudta megvédeni, holott megesküdött. Ez olyan, mintha azt mondanád, hogy Naruto hibája az, hogy az 5 Kage nem tudta megvédeni őt.

XDD Nevet

sőt, ha így vesszük, akkor már ott elcs*szte, hogy nem jött össze vele. Mert akkor max csak őt nyírta volna ki Obito...

Egyébként Rin tuti forog a sírjában Nevet ...
Naplózva

"Írj 500.0000000 oldalt, majd cáfold meg egyetlen tagmondattal"
dreamfolow
Elit Jounin
*

« Válasz #682 Dátum: 12 szep 11, 18:52:28 »

Én úgy néztem hogy tsunadén egy szikla van..Nevet De akkor most kettészakadt?ikszdé Mert akkor tényleg "természetellenes" módon szakadt szét Nevet
Naplózva

TsunadeHime
*

King of Heroes

« Válasz #683 Dátum: 12 szep 11, 18:54:59 »

Egy húszméteres fa van rajta, nem szikla.  Gondolom úgy történt a dolog, hogy Madara fákkal támadott, Tsunade elvesztette az egyensúlyát és leesett ( vagy Madara lökte le) és egy másik fa végigment az alsó felén. De akkor azt nem értem, hogy a lábai miért vannak "kint."
Egy másik lehetőség: Madara a Susanoo-val vágta ketté és a biztonság kedvéért még egy fával is lenyomtatta.  smirksweat
Naplózva

Sobbi
Akadémiai tanár
*

« Válasz #684 Dátum: 12 szep 11, 18:56:42 »

Egy húszméteres fa van rajta, nem szikla.  Gondolom úgy történt a dolog, hogy Madara fákkal támadott, Tsunade elvesztette az egyensúlyát és leesett ( vagy Madara lökte le) és egy másik fa végigment az alsó felén. De akkor azt nem értem, hogy a lábai miért vannak "kint."
Egy másik lehetőség: Madara a Susanoo-val vágta ketté és a biztonság kedvéért még egy fával is lenyomtatta.  smirksweat

Fogadni merek, hogy ha az anime ideér, a lábait nem fogják külön mutatni, vagy ott nem lesz szétszakadva a teste.... moderálják az infjoncok kedvéért.
Naplózva
N
Újonc
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #685 Dátum: 12 szep 11, 18:58:13 »

Amikor a Susanook kardjai beletörtek már akkor sanszos volt, hogy kettészakad. Szerintem ez még annak az eredménye.
Naplózva

"Az emberek úgy nézik a dolgokat ahogy vannak és azt kérdezik: miért ?
Én úgy nézem a dolgokat ahogy lenniük kell és azt kérdezem: miért ne ?"
TsunadeHime
*

King of Heroes

« Válasz #686 Dátum: 12 szep 11, 19:00:49 »

Hogy legyen annak az eredménye könyörgöm?  smirksweat Max. egy jel volt Kishi-től, hogy mi fog történni.

Sobbi: lehet, hogy igazad van.  Mosolyog
Naplózva

5. Raikage
Újonc
*

« Válasz #687 Dátum: 12 szep 11, 19:03:03 »

Gondolom a drámai hatás miatt szakadt ketté.
De jobban járnak ha kiszedik Tsunadét a tuskó alól és eltemetik, mert majd 20 év múlva egy maszkos, gonosz, nagymellű, aloe vera lábakkal rendelkező főellenség tér vissza terrorizálni a falut Nevet
« Utoljára szerkesztve: 12 szep 11, 19:14:52 írta 5. Raikage » Naplózva
malakian213
Gennin
*

« Válasz #688 Dátum: 12 szep 11, 19:05:52 »

TH: tovább szakadhatott a seb.

Először én is csak azt láttam, hogy a fa alatt van, aztán ott a két láb a fatörzs alján, néztem egy nagyot. Hatásos jelenet, kár lenne kivágni, az ilyeneket hirtelen kell az arcába vágni a nézőknek, valami jó hanggal  Nevet Jiraiyának is hogy leszakadt a keze, nem szabad azt csinálni, hogy durva erőket adunk a karaktereknek aztán mégis finomkodnak, jó ha a mangaka bevállal ilyeneket.
Naplózva

Out of love, sacrifice is born... hate is born... and we are able to know pain.
TsunadeHime
*

King of Heroes

« Válasz #689 Dátum: 12 szep 11, 19:10:30 »

Az a seb már akkor begyógyult, amikor kiszedte magából a kardokat. Amíg a Byakugou aktív, addig nem szerezhet olyan sérülést, amit ne lenne képes túlélni.
És még ezt is megúszhatná, ha magát gyógyítaná meg. De akkor nem biztos, hogy elég chakrája maradna a többiekre. Tsunade pedig először mindig a társairól gondoskodik, először azokat menti meg. A saját sérüléseit mindig utoljára gyógyítja meg. Szomorú
Naplózva

Oldalak: 1 ... 44 45 [46] 47 48 ... 796
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins