25 feb 25, 19:16:44 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 43 44 [45] 46 47 ... 796
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Naruto manga  (Megtekintve 2021707 alkalommal)
0 Felhasználó és 2 vendég van a témában
TsunadeHime
S-Osztályú gyilkoló ninja
*
Nem elérhető Nem elérhető

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

King of Heroes

« Válasz #660 Dátum: 12 szep 11, 16:25:38 »

A Kagékat nem Katsuya, hanem Tsunade  fogja "helyrepofozni." Ő csak azt kérte a csigától, hogy a többi kagét vigye oda hozzá, hiszen ő nem tud mozogni.
Ha Tsunade-nak marad chakrája a kagék meggyógyítása után, akkor túlélheti a sima Sejtgenezissel. Csupán Katsuya kell közelebb vigye a testrészeit.  smirksweat
« Utoljára szerkesztve: 12 szep 11, 17:15:43 írta TsunadeHime » Naplózva

Axel92
Akadémiai tanár
*

The real fun is about to start!

« Válasz #661 Dátum: 12 szep 11, 16:26:49 »

De legalább kiderült, hogy hogyan értette Kabuto, azt hogy másfajta edo tensei, mint a többi. És így az is érthető, hogy miért szánt meg és "hozatott rendbe" Madara egy kis Uchihát aki csak genin volt. Kellett valaki, aki a halála után is irányítja a dolgokat, és persze az sem mellékes, hogy Uchiha legyen...
Naplózva

Az aláírás nem felelt meg a fórumszabályzatnak (nagyobb volt, mint 400 kbyte), ezért a moderátor (Chakra) törölte. Ha új aláírást helyezel el, ezt a szöveget törölheted.
5. Raikage
Újonc
*

« Válasz #662 Dátum: 12 szep 11, 16:37:38 »

A rinnegan körül is nagy még a homály. Nagato azt mondta, hogy Jirayat már nem tudja megmenteni, csak azokat akiket a faluban ölt meg. De akkor hogy akartak egy tizenx éve meghalt embert feltámasztani? Akiket a rinnengan hozott vissza, azok a halálukat megelőző állapotban támadtak fel. Gondolom Madara nem 100 évesen akart visszatérni, hogy 1 hét múlva újra meghaljon.

Naplózva
Mach5
Jounin
*

« Válasz #663 Dátum: 12 szep 11, 17:14:22 »

Durva fejezet volt:D Az is durva, hogy amikor madara megjelent az 5kageval szembe akkor mindenki mondta, hogy max.2 vagy 3 kaget öl meg aztán már le is pecsételik madarát aztán most kiderül, hogy az 5kage még a talpáig se ér madarahoz:D Kíváncsi vagyok, hogy madara ellen kik fognak harcolni. Azt is elbírnám képzelni, hogy Sasuke csapata segít a narutoéknak aztán egy kis csapat teli erős shinobival szembe száll madarával. Jelenlegi erejét ahogy elnézem szerintem Naruto+Sasuke+Obito+Kakashi+Bee+Gai fog harcolni madara ellen. Remélem is legalább így lesz:D
Naplózva
amidamaru001
Chuunin
*

« Válasz #664 Dátum: 12 szep 11, 17:16:04 »

Hát engem most jobban izgat hogy a kagek közül kit tud meg menteni katsuya és kit nem... Tsunadet össze tudja e rakni vagy sem( nem tudni mikre képes egy gyógyító csiga). Az meg eléggé megdöbbentett hogy Madara tud obito tervéről, nekem legalábbis meglepi volt.

Hát pedig ez már régóta lehetett sejteni hogy ismerik egymást vagyis én már régóta sejtettem hogy ismerni fogják egymást már csak ezért is http://naruto-kun.hu/manga/mangas/Naruto/561/Naruto_561_09.png Nevet csak akkor még nem voltam benne biztos hogy Obito mert túl sok sötét folt felé nézve..Nevet + és ez eredetileg szerintem igen csak Madara terve volt és beavatta Obitot mit tervez máskülönben Madara nem is tudott volna erről
« Utoljára szerkesztve: 12 szep 11, 17:18:32 írta amidamaru001 » Naplózva
Atesz91
Akadémiai tanuló
*

« Válasz #665 Dátum: 12 szep 11, 17:19:03 »

A rinnegan körül is nagy még a homály. Nagato azt mondta, hogy Jirayat már nem tudja megmenteni, csak azokat akiket a faluban ölt meg. De akkor hogy akartak egy tizenx éve meghalt embert feltámasztani? Akiket a rinnengan hozott vissza, azok a halálukat megelőző állapotban támadtak fel. Gondolom Madara nem 100 évesen akart visszatérni, hogy 1 hét múlva újra meghaljon.

Minden jutsu-nak megvannak a szintjei, lehet, hogy a Rinne Tensei-nek is.
Vagy visszahoz 100 embert, akik nemrég haltak meg, vagy visszahoz egyet, aki régen halt meg.
Lehet, hogy ezért nem tudta visszahozni Jirayat, mert akkor nem tudott volna mindenkit feltámasztani a faluból (ami azért nem teljesen fair dolog).

Az öt Kage-t ábrázoló oldal valami eszméletlen jó lett. Várom már a színes rajongói verziókat Mosolyog
Madara-ról és Obito-ról Kakuzu és Hidan jut eszembe. Ők voltak ilyen halál nyugodtak még a legnagyobb csaták közepette is Nevet Plusz csak őket láttuk csapatként küzdeni a "rossz" oldalon, ha nem tévedek.

Az utolsó oldalon jól látom, hogy Obito-nak nincs jobb karja? Elég csúnyán néz ki szegény Mosolyog
Naplózva

Hard work never killed anybody, but why take a chance?
Pein7
Akadémiai tanár
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #666 Dátum: 12 szep 11, 17:20:52 »

De legalább kiderült, hogy hogyan értette Kabuto, azt hogy másfajta edo tensei, mint a többi. És így az is érthető, hogy miért szánt meg és "hozatott rendbe" Madara egy kis Uchihát aki csak genin volt. Kellett valaki, aki a halála után is irányítja a dolgokat, és persze az sem mellékes, hogy Uchiha legyen...

Még nemteljesen biztos ezmiatt de részben igazad van,még igazság odaát,edo tensei más széria.Ne felecsd el Obitot tudja már alkalmazni

Rohadtol alábecsülöd Obitot neki is vanféletemetes technikái ,szinte neki van legjobb védelme söt susanoja alumarad.ö nagyon esélyes madarat leverje dekitudja mi lesz eddig 2 jó párositás adnak.
Naplózva
dreamfolow
Elit Jounin
*

« Válasz #667 Dátum: 12 szep 11, 17:38:55 »

Rákell jönni a rejtélyre,hogy mi madara gyengepontja úgy ahogy obitoval is tették...
De sztem tényleg csak pecséttel lehet ezt az ügyet megoldani.
Naplózva

SSS
Kezdő Jounin
*

« Válasz #668 Dátum: 12 szep 11, 17:41:36 »

"Naruto+Sasuke+Obito+Kakashi+Bee+Gai fog harcolni madara ellen".

Utánna pedig leülnek piknikezni. A legrosszabb kimenetel a lehetőségek közül. Sasuke egymaga olyan tudáshoz fog jutni ami ellen még Madaráék is pislogni fognak.

Obito nem az a gyenge jellem mint Nagato. Végig ellenük lesz.
Naplózva
titius
ANBU Osztag Vezető
*

Sharingan

« Válasz #669 Dátum: 12 szep 11, 17:50:11 »

Hát az lenen a legszörnyűbb kimenetel ,ha a végén mindenki megtérne és ugyan az lenne mint Nagato esetében.
obito és vissza tér Sasuke és a jók elgyőzik Madarát bla bla happy end.Ez nem amerika remélem ilyen nem lesz.
Naplózva
rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #670 Dátum: 12 szep 11, 17:59:51 »

Szerintem meg ne győzzek le. Madara most már isteni kategóriába tartozik az erejével és végtelen chakrájával. Narutoék nyeljék csak le a genjutsut és éljenek boldog békés életet. Próbálják ki azt is. Nevet
Naplózva
titius
ANBU Osztag Vezető
*

Sharingan

« Válasz #671 Dátum: 12 szep 11, 18:10:42 »

Ja az egyik fejezet csak az lenne ,hogy Naruto hokage lett vége a háborúnak béke van és minden oké.Aztán kiderülne ,hogy az egész ccsak egy illúzió és vége.Komolyan mondom én jobban örülnék egy ilyen végkifejletnek.Madara valóban olyan szinten van ,hogy szinte legyőzhetetlen.
Naplózva
kornel
ANBU Osztag Vezető
*

« Válasz #672 Dátum: 12 szep 11, 18:12:51 »

Tobi át fog állni a jókhoz ez tuti...madara ki fogja nyírni tobit ez is tuti...az egyetlen kérdés, hogy mekkora klisé lesz amikor mindenki földön fetreng és az 5 kage vígan felgyógyulva beront és pofánvágja madarát..a rohanó hadsereget ne is emlegessük...mit érnének? Erdőkerülő no justu és máris benne vannak a sűrűjében a levesnek utána kapnak egy meteort és gata brava.
Naplózva
SSS
Kezdő Jounin
*

« Válasz #673 Dátum: 12 szep 11, 18:18:59 »

Tobi át fog állni a jókhoz ez tuti...

Nem fog. Rin halott. Kaksira meg nem indul be.
« Utoljára szerkesztve: 12 szep 11, 18:22:34 írta SSS » Naplózva
TsunadeHime
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

King of Heroes

« Válasz #674 Dátum: 12 szep 11, 18:20:45 »

De még nem tudjuk, hogy Rin hogyan halt meg. Ha valamilyen módon Rin halála összefüggésbe hozható Madarával, akkor szerintem is át fog állni Tobi. Néhány másodperc erejéig, hiszen Madara ellen nem lehet tovább bírni. Főleg ha komolyan veszi a harcot.
Naplózva

Oldalak: 1 ... 43 44 [45] 46 47 ... 796
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins