Krisz7199
ANBU újonc
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #8370 Dátum: 14 ápr 03, 19:02:34 » |
|
"Sasuke ugye nemtudjuk,hogy mennyi erőt fog kapni Rikudo-tól de én úgy érzem,hogy kicsivel többet fog kapni mint Naruto. "
Nem hiszem, szerintem pont egyenlően osztotta el az erejét az öreg Narancs és Szöcske között.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Mach5
Jounin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #8371 Dátum: 14 ápr 03, 19:20:49 » |
|
Azért mindenki fog nézni, hogy amikor Sasuke,Naruto fel kell akkor ketten olyan erősek lesznek majd, hogy kitesznek egy rikodout  Kicsit "pihentek" aztán felkelnek és az erejük nem kicsit meg nő majd 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jon97
Elit Jounin
Nem elérhető
 Rejtett Levél Falu
Azor Ahai
|
 |
« Válasz #8372 Dátum: 14 ápr 03, 19:24:12 » |
|
Az semmi, Madara arcát képzeljétek el, hogy veti be az erősebbnél erősebb technikáit, Sasuke, meg Naruto meg körberöhögi. Majd szépen elmondják neki, hogy ne pattogj itt kis köcsög, mert lecsaplak 
|
|
|
Naplózva
|
"Rossz úton jár, aki álmokból épít várat, s közben elfelejt élni.” (Harry Potter és a bölcsek köve) "Jól jegyezd meg, Luffy. Kerüljön bármibe, mi ketten...megbánás nélkül fogjuk leélni az életünket!" (One Piece 589) "Az, hogy kisebbségben van, ha akár egymaga alkotja a kisebbséget, még nem jelenti azt, hogy őrült valaki. Van igazság, és van hazugság, s ha akár az egész világ ellenében is az igazsághoz ragaszkodunk, még nem vagyunk őrültek." (George Orwell: 1984)
|
|
|
Rain
Gennin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #8373 Dátum: 14 ápr 03, 19:37:26 » |
|
Azért annyira nagy hatalmas ugrás nem hiszem hogy lesz, hogy csak úgy leperegnének a skillek.. meg ne felejtsük el, hogy ketten vannak. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Krisz7199
ANBU újonc
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #8374 Dátum: 14 ápr 03, 20:11:55 » |
|
Az semmi, Madara arcát képzeljétek el, hogy veti be az erősebbnél erősebb technikáit, Sasuke, meg Naruto meg körberöhögi. Majd szépen elmondják neki, hogy ne pattogj itt kis köcsög, mert lecsaplak Hehe...arról nem is beszélve, hogy Madárkát már Gai is leamortizálta valamelyest, és miután Bozontos Szemöldök sensei elvégezte a piszkos munka nagy részét, így Narancséknak könnyű lesz rajoskodni Madara előtt, pláne egy Rikudou-tól kapott pwer up-al. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Mach5
Jounin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #8375 Dátum: 14 ápr 03, 20:41:15 » |
|
Most, hogy láthattuk Gai-t, hogy nyolc kapuval milyen erős és még van utolsó technikája, de Madara véres, plusz még Naruto+Sasuke is megkapja a rikodou erejét így azt is elbírom képzelni, hogy Madara megszerzi a másik Rinnegan-t és így ő is erősebb lesz, mint most. Ráadásul szerintem még mindig nem mutatja meg a teljes erejét, hisz ahhoz képest, hogy vérzik a feje meg, hogy Gai milyen brutál ahhoz képest ő még mosolyog tovább és hergeli Gai-t.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Suigetsu
Jounin
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
|
 |
« Válasz #8376 Dátum: 14 ápr 03, 21:25:49 » |
|
A susanoo-t még be sem vetette:D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
wandor
Gennin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #8377 Dátum: 14 ápr 03, 21:33:39 » |
|
De mi az már hogy Gai úgyis a halálán van, de nem a legerősebb technikájával támad madarára inkább csak karcolgatja a gyengébbekkel hátha...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jon97
Elit Jounin
Nem elérhető
 Rejtett Levél Falu
Azor Ahai
|
 |
« Válasz #8378 Dátum: 14 ápr 04, 06:04:04 » |
|
Most, hogy láthattuk Gai-t, hogy nyolc kapuval milyen erős és még van utolsó technikája, de Madara véres, plusz még Naruto+Sasuke is megkapja a rikodou erejét így azt is elbírom képzelni, hogy Madara megszerzi a másik Rinnegan-t és így ő is erősebb lesz, mint most. Ráadásul szerintem még mindig nem mutatja meg a teljes erejét, hisz ahhoz képest, hogy vérzik a feje meg, hogy Gai milyen brutál ahhoz képest ő még mosolyog tovább és hergeli Gai-t.
Én is pont arra gondoltam, hogy mivel a Naruto Sasuke kombó biztos, hogy jóval erősebb lesz, mint most Gai, ezért Madara is komoly erőnövelésben kell részesüljön. Pl. A másik rinnegan.
|
|
|
Naplózva
|
"Rossz úton jár, aki álmokból épít várat, s közben elfelejt élni.” (Harry Potter és a bölcsek köve) "Jól jegyezd meg, Luffy. Kerüljön bármibe, mi ketten...megbánás nélkül fogjuk leélni az életünket!" (One Piece 589) "Az, hogy kisebbségben van, ha akár egymaga alkotja a kisebbséget, még nem jelenti azt, hogy őrült valaki. Van igazság, és van hazugság, s ha akár az egész világ ellenében is az igazsághoz ragaszkodunk, még nem vagyunk őrültek." (George Orwell: 1984)
|
|
|
Chakra
|
 |
« Válasz #8379 Dátum: 14 ápr 04, 06:09:29 » |
|
Talán mert a 8 kapu megnyitása után minél erősebb jutsut vet be, annál jobban megterheli a testét, és annál jobban rövidíti az életét. Plusz az erősebb jutsukat több idő, nagyobb koncentráció létrehozni.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 ápr 04, 06:10:08 írta Chakra »
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Mach5
Jounin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #8380 Dátum: 14 ápr 04, 11:56:33 » |
|
Talán mert a 8 kapu megnyitása után minél erősebb jutsut vet be, annál jobban megterheli a testét, és annál jobban rövidíti az életét. Mit számít, hogy megrövidíti az életét amikor alapból úgy van, hogy ha valaki nyitja a nyolc kaput akkor meghal? Ha én kinyitnám és tudnám, hogy meghalok és ott van Madara akkor én nem azzal foglalkoznék, hogy most lerövidíti az életem hanem, hogy kihasználjam a nyolc kapu erejét és gyors elverjem a Madara-t mert számomra annál rosszabb minél több ideig harcolok Madara ellen.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Rain
Gennin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #8381 Dátum: 14 ápr 04, 12:19:55 » |
|
De mi az már hogy Gai úgyis a halálán van, de nem a legerősebb technikájával támad madarára inkább csak karcolgatja a gyengébbekkel hátha...
Madara élvezi a harcot, mondta is, így minél tovább akarja húzni, hogy tovább élvezhesse. Talán mert a 8 kapu megnyitása után minél erősebb jutsut vet be, annál jobban megterheli a testét, és annál jobban rövidíti az életét. Mit számít, hogy megrövidíti az életét amikor alapból úgy van, hogy ha valaki nyitja a nyolc kaput akkor meghal? Ha én kinyitnám és tudnám, hogy meghalok és ott van Madara akkor én nem azzal foglalkoznék, hogy most lerövidíti az életem hanem, hogy kihasználjam a nyolc kapu erejét és gyors elverjem a Madara-t mert számomra annál rosszabb minél több ideig harcolok Madara ellen. Az számít, mert ha a legerősebb támadása nem öli meg, akkor az már vesztett csata, mert: 1.) Onnantól kezdve, hogy a legerősebb támadása sem sikerült, mindegy, hogy mivel próbálkozik, úgy sem fog sikerülni. 2.) Előzőből adódóan kevesebb ideje maradna az esetleges terv megvalósítására.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Exkirion
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
 Rejtett Csillag Falu
Jaaku na mahoutsukai | Fate/Encyclopedie
|
 |
« Válasz #8382 Dátum: 14 ápr 04, 12:46:01 » |
|
Az számít, mert ha a legerősebb támadása nem öli meg, akkor az már vesztett csata, mert: 1.) Onnantól kezdve, hogy a legerősebb támadása sem sikerült, mindegy, hogy mivel próbálkozik, úgy sem fog sikerülni. 2.) Előzőből adódóan kevesebb ideje maradna az esetleges terv megvalósítására.
3.) Ha rögtön beveti a végső csapását azzal nem biztos, hogy rögtön nyer is. De ha előtte megpuhítja az ellent, vagyis jól legyengíti, akkor a végső csapás nagyobbat fog ütni. Egy kimerült, sérült ember nehezebben áll neki ellent. Ebből következően amit te mondasz: Mit számít, hogy megrövidíti az életét amikor alapból úgy van, hogy ha valaki nyitja a nyolc kaput akkor meghal? Ha én kinyitnám és tudnám, hogy meghalok és ott van Madara akkor én nem azzal foglalkoznék, hogy most lerövidíti az életem hanem, hogy kihasználjam a nyolc kapu erejét és gyors elverjem a Madara-t mert számomra annál rosszabb minél több ideig harcolok Madara ellen.
Az nem a kapu erejének kihasználása, hanem az elpocsékolása. Emellett totális öngyilkosság. Arról nem is beszélve, hogy Gai valószínűleg sejti, hogy nem nagyon nyerhet, szóval az időt is probálja húzni.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 ápr 04, 12:48:27 írta Exkirion »
|
Naplózva
|
|
|
|
rini67
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #8383 Dátum: 14 ápr 04, 12:49:39 » |
|
4.) Ha viszont később veti be a legerősebb támadását akkor az előtte lévő támadások az ő erejét is gyengíti a végső támadásnál. Ebből kifolyólag nem is kell akkora védekezési potenciál mert a támadásnak is gyengébbnek kell lenni az előző logika alapján. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Exkirion
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
 Rejtett Csillag Falu
Jaaku na mahoutsukai | Fate/Encyclopedie
|
 |
« Válasz #8384 Dátum: 14 ápr 04, 13:10:45 » |
|
Éééés, most hoztunk létre egy megoldhatatlan problémát  Gai mindegy mit csinál, szív 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|