25 jún 07, 13:26:28 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 522 523 [524] 525 526 ... 796
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Naruto manga  (Megtekintve 2186988 alkalommal)
0 Felhasználó és 12 vendég van a témában
shiranai
Osztag Vezető
*
Nem elérhető Nem elérhető

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #7845 Dátum: 14 márc 05, 21:45:52 »

Jó rész volt, várom jövőhéten a nyolcadik kaput. Bár szerintem nem fog meghalni tőle Gai, még ha szép vég lenne neki, akkor sem.

Az a Naruto világának a hatalmas szerencséje, hogy már tényleg mindenki Madara ellen van. Mi lenne, ha nem így lenne?
Amúgy az most esett le, hogy miért mondja Gaara nagy csodálkozva, mikor Lee berobban, hogy "Rock Lee?". Ő most találkozott vele először a chuunin vizsga óta! Vagy nem?

Megmentette a Kimimaroval való küzdelemben, szóval már találkoztak azóta (szerk: Már beírták elém). Inkább azon lepődött meg, hogy meg tudta menteni Gai-t a golyótól. Azért kíváncsi vagyok kit talál el véletlenül az a repülő golyó, ha Madara nem vonzotta vissza magához.
Naplózva

"Ha szemmel mindent el lehetne intézni, akkor csak halottak és terhes nők lennének a világon."
"Minden emberi félelem alapja egy korábban becsukott ajtó, félig nyitva."
Jon97
Elit Jounin
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

Azor Ahai

« Válasz #7846 Dátum: 14 márc 05, 21:50:07 »

ÁÁ persze, igazatok van. Kösz a kiigazításokat.
Naplózva

"Rossz úton jár, aki álmokból épít várat, s közben elfelejt élni.” (Harry Potter és a bölcsek köve)
"Jól jegyezd meg, Luffy. Kerüljön bármibe, mi ketten...megbánás nélkül fogjuk leélni az életünket!" (One Piece 589)
"Az, hogy kisebbségben van, ha akár egymaga alkotja a kisebbséget, még nem jelenti azt, hogy őrült valaki. Van igazság, és van hazugság, s ha akár az egész világ ellenében is az igazsághoz ragaszkodunk, még nem vagyunk őrültek." (George Orwell: 1984)
klosinho
Chuunin
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #7847 Dátum: 14 márc 05, 22:02:16 »

Gaara a Shippuuden elején is találkozott Leevel, amikor megmentették.
Én annak örülök, hogy legalább Deidara, Kakuzu és Hidan nem tért meg. Bár annyi, hogy lényegében ők is csak mellék szereplők, nem úgy, mint Obito, Kabuto stb. Bár róluk bővebben nem is tudtunk meg szinte semmit, főleg Hidanről.

A manga rész egyébként tetszett, bár sok meglepetés nem ért, hiszen Kabutora számítottam, hogy ő van ott Saskenál. Gai harca meg lényegében csak időhúzásra megfelelő, semmi másra. Elég durva lenne, ha pont ő tudna Madaraban kárt tenni, bár ki tudja mire képes a 8. kapu.
Naplózva
rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #7848 Dátum: 14 márc 05, 22:07:52 »

Itt most pont arra van szükség, időhúzásra. Pont ezért hozta most ide Kishimoto, hogy meglegyen az az idő. Amikor Gai elbukik akkor meg pont befut Tenten a megfelelő eszközzel. Mire azon is túl lesz Madara akkor meg már Naruto és Sasuke is talpon lesz. Szóval itt éppen az idő a lényeges szempont és ezt Kakashiék jól tudják.
Naplózva
Krisz7199
ANBU újonc
*

« Válasz #7849 Dátum: 14 márc 05, 22:51:08 »

Gai 8. kapujára nagyon kíváncsi leszek. De remélem valahogy túléli. Nagyon nem örülnék neki ha elpatkolna.  Szomorú
De ha meg is hal remélem azért úgy, hogy tisztességesen elkeni Madarának a száját, hogy Narutónak könnyebb dolga legyen. Remélem nem követi el Kishi bá azt a hibát, hogy Gai kinyitja a 8. kaput, de közben fölöslegesen hal meg, úgy mint Neji.
Naplózva
shiranai
Osztag Vezető
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #7850 Dátum: 14 márc 05, 23:08:15 »

Neji nem fölöslegesen halt meg, hanem Narutot és Hinatát mentette meg. Ez olyan, mintha azt mondanád, hogy a Harmadik fölöslegesen halt meg.
Naplózva

"Ha szemmel mindent el lehetne intézni, akkor csak halottak és terhes nők lennének a világon."
"Minden emberi félelem alapja egy korábban becsukott ajtó, félig nyitva."
Lehel94
ANBU újonc
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #7851 Dátum: 14 márc 05, 23:13:23 »

Jah Neji megvédte Narutot meg Hinatát-igy nem lehet mondani,hogy felesleges volt a halála. És ha Gai is meghal arra sem lehet majd mondani szerintem,hogy felesleges lessz hiszen időt nyer Naruto-éknak  és kitudja lehet,hogy megsebesiti Madara-t keményebben mint eddig bárki.(bár sok emberre nem emlékszem,hogy megtudta volna sebesiteni Madara-t,mikor a Rikudou formában volt de na.)  ikszdé smirksweat
« Utoljára szerkesztve: 14 márc 05, 23:13:58 írta Lehel94 » Naplózva

Hermész madara a nevem, engedelmes úgy lettem, hogy szárnyaimat elnyeltem-Alucard
rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #7852 Dátum: 14 márc 05, 23:20:27 »

Egyáltalán nem biztos, hogy a 8. kapuba bele kell halni. Persze, a történet elején ezt mondták de ez egyáltalán nem biztos, hogy így is van. Sok minden volt már a mangában amiről kijelentették a biztost, aztán mégsem. Gondolom aki vagy akik korábban használták azok esetleg belehaltak. Viszont mindenkinél más a dolog. Lehet, hogy elérték ezt a határt és már túl sok volt számukra a 8. kapu. Lehet, hogy Gay viszont már olyan állapotban, erőben van, hogy lépes egy heti kórházi kezeléssel megúszni, esetleg azután soha többet nem lesz képes használni a kapukat. Szóval nem kell feltétlenül arra gondolni, hogy elhalálozik.
Naplózva
Feketefold
Akadémiai tanár
*

A cél:határidős álom.

« Válasz #7853 Dátum: 14 márc 05, 23:24:03 »

Nevezzetek elfogultnak vállalom. De az az érzésem, hogy a Naruto a legtökéletesebben megszerkesztett manga, amihez szerencsém volt eddig. Minden szereplő a képességeinek megfelelően kap szerepet. Alapvetően az erőviszonyok és maradtak helyben. Dacára a temérdek karakternek, mindenki "beteljesíti" a küldetését és a történet is tökéletesen van vezetve. Ha vége lesz a Narutonak valahonnan szerzek egy teljes Naruto mangakötet-sorozatot és újraolvasom. Egész ízében szeretem a történetet, ahogy kibontakozik, van mondanivalója jól látszik, hogy kezdettől mi volt a terv. Nincs az az érzése az embernek, hogy az Alkotó azt se tudja mit csinál. Elnézést az ömlengésért, néha ilyen is kell Nevet
Naplózva

"Ilyen könnyű lett volna megtörni az elszántságod? [...]
Még ha senki sem hisz benned akkor is állj egyenesen és kiálts bátran!
Én tudom, hogy te ilyen embernek születtél!" - Kuchiki Rukia

Elfogadta a száműzetést a dicsőség helyett, és a gyűlöletet a szeretet helyett. És ezzel együtt, Itachi mosollyal az arcán halt meg.
detros
Újonc
*

« Válasz #7854 Dátum: 14 márc 06, 06:36:50 »

Mint ígértem, megkövetem magam, ha mégis Kabuto lesz Sasuke mellett, így ezt a részt olvasva logikus, de szerintem előtte nem volt ennyire egyértelmű. Pl hogy lehet még benne Orochimaru chakrája, ha azt anno viszavette tőle, hmm?
olyan értelemben logikus, hogy a két ember aki kirobbantotta végülis a háborút, mind a ketten újra önmaguk lettek, bár Kabutoról nem igazán tudtuk az milyen is, mert róla csak egy rövid visszaemlékezés volt.

Jó rész volt, ráadásul Sasuke végre megkapja Hashirama sejtjeit, innentől már nyitva az út a Rinnegan felé, ráadásul neki kettő lesz, miközben Madara még mindig a másik szemét hajkurássza Mosolyog ..bár nyilván az is csak idő kérdése...
Naplózva
Senkisem17
Kezdő Jounin
*

« Válasz #7855 Dátum: 14 márc 06, 07:13:19 »

Kiszámítható, de mégis hangulatos kis rész volt Mosolyog

Személyes vélemény: Madara egyre inkább egy lebegő busóra emlékeztet Nevet

http://fk-tudas.hu/wp-content/uploads/2013/12/Bus%C3%B3-bis%C3%B3.jpg Nevet
Naplózva

"Írj 500.0000000 oldalt, majd cáfold meg egyetlen tagmondattal"
ozsiruyg
Gennin
*

« Válasz #7856 Dátum: 14 márc 06, 09:38:23 »

Nevezzetek elfogultnak vállalom. De az az érzésem, hogy a Naruto a legtökéletesebben megszerkesztett manga, amihez szerencsém volt eddig. Minden szereplő a képességeinek megfelelően kap szerepet. Alapvetően az erőviszonyok és maradtak helyben. Dacára a temérdek karakternek, mindenki "beteljesíti" a küldetését és a történet is tökéletesen van vezetve. Ha vége lesz a Narutonak valahonnan szerzek egy teljes Naruto mangakötet-sorozatot és újraolvasom. Egész ízében szeretem a történetet, ahogy kibontakozik, van mondanivalója jól látszik, hogy kezdettől mi volt a terv. Nincs az az érzése az embernek, hogy az Alkotó azt se tudja mit csinál. Elnézést az ömlengésért, néha ilyen is kell Nevet

ömlengés: be

Ha te elfogult vagy akkor én is Mosolyog ! Nekem is nagy kedvencem a manga. Kishi tökéletesen vezeti a történetet, mondjuk jó ideje azon agyalok, hogy vajon anno kitalálta ez egész sztorit, vagy csak az eseményeket hagyta sodródni. Persze mind2 piszok nehéz, ha belegondolsz majd 16 évvel előre kiötölni egy sztorit, ami 16 év múlva se lesz gagyi... vagy pedig hagyni hogy a sztori írja magát, de az univerzum keretein belül a szabályait betartani, stb...  Gondolkozik

Valamint nekem az is nagyon bejön, ahogy a harcokat összehozza, mint régebben írtam szinte nincs 1v1 összecsapás, márpedig szerény véleményem az hogy ha egy harcot több karakter vív mint 2 akkor igen bonyolult megkomponálni, a technikákat összehangolni stb... Kishimoto for president ikszdé !

ömlengés: ki

ha obito odaát kinyiffanna akkor madarának ugrana a másik rinenganja Mosolyog ( azt meg remélem hogy nem adja narutonak... nem akarok rinengannal szaladgálo narutót látni ikszdé bár a sharinganját elpasszolhatná kakashinak de szerencsétlen párának nem lenne elég chakrája 2 sharingant üzemeltetni... pedig 2 MS-al még badass-ebb lenne)
Naplózva
rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #7857 Dátum: 14 márc 06, 12:21:03 »

Én csak annyit tennék hozzá, hogy ne túlozzatok. Olyan, hogy tökéletes nem létezik. Ez a manga is olyan messze áll a tökéletestől mint Makó Jeruzsálemtől. Rengeteg hibával, ellentmondással, nagyotmondással. Hozzáteszem, hogy egy ilyen hosszú történetet nem is lehet anélkül levezetni, hogy ilyenek ne legyenek benne. Másrészt minden olvasó igényét nem is lehet kielégíteni, így mindenki máshogy látja, olvassa és értékeli a történetet.

Madara nem vesztette el a másik szemét még akkor sem ha Obito feldobja a pacskert. Még ott van Kakashinál a másik szem. Csak le kell vadásznia Kakashit és a szemet. Így azzal még bemehet Obitóékhoz és megszerezheti a másikat. Nála a szemcsere nem tart semeddig az eddig látottak alapján. Akkor bukná ha Kakashi is eltűnne. Viszont ez biztosan nem így lesz. Ez a csata kezd a végéhez közeledni.
Naplózva
ozsiruyg
Gennin
*

« Válasz #7858 Dátum: 14 márc 06, 12:40:32 »

hm igaz, bár ha guy után jön naruto meg sasuke, akkor nem nagyon lesz ideje kamuzni Mosolyog kénytelen lesz egy szemmel menni ellenük.

A tökéletes nem létezik, egy tökéletlen világban élünk, de azért tud a csávó nagyon... pár generáció már felnőtt a mangáján ^^ . A hibák meg ellentmondásokat nem mindegy hogy mihez veszed, mert a saját univerzumába Kishi ziher hogy megtudna magyarázni bármit ... az más hogy sokszor nem is akar vele fáradozni, valamint ez még mindig shounen manga és nem az 50 éves atomfizikusok a célközönség :/ .
Naplózva
Mach5
Jounin
*

« Válasz #7859 Dátum: 14 márc 06, 15:54:20 »

Azért Gai 8kapuval eléggé odapörkölhet még a Madarának is, nyilván nem öli meg mert 1. Madaranal még 8kapuval se lesz erősebb szerintem 2. nem ő a főszereplő. Gai 8kapuval viszont irtó brutál lehet ha a Madara aki legerősebb karakter most rikodou után így dicsérgette Gai erejét amikor 7kapuval harcolt Madara ellen, pedig Madara nem dicsér csak úgy meg senkit sem.
Véleményem szerint azért Madara most összekaphatja magát hisz ott van most másik oldalon egy 8kapus gai (és hangoztatva lett, hogy 8kapuval olyan erőre lehet szert tenni, hogy még hokagekat is megszégyeníti rövid időre) Hashirama, Naruto is ott lesz lehet power upolva, Sasuke szintén, 5 kage, Orochimaru és csapata, Kabuto (már pedig saját elmondása szerint ő ereje volt legközelebb a rikodouhoz (hát akkor nem látta a Madara igazi erejét.. Nevet ))
Szóval az egy dolog, hogy Madara még így 1rinnegannal is olyan távol van a többi személytől, mint innen a Mars, de míg Madara egyedül van addig a másik csapatba van nem egy kis kaliberű shinobi akik mind Madara halálát akarják.
Már csak azt várom, hogy Lee is kinyisson mondjuk 6kaput míg Gai 8kapuval harcol Madara ellen és plusz még segítenének nekik a többiek is.. hát Madara figyelhetne sok fele az tény Nevet
Naplózva
Oldalak: 1 ... 522 523 [524] 525 526 ... 796
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins