25 jún 07, 17:57:13 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 521 522 [523] 524 525 ... 796
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Naruto manga  (Megtekintve 2187623 alkalommal)
0 Felhasználó és 7 vendég van a témában
Mattessz
Újonc
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #7830 Dátum: 14 márc 05, 19:40:56 »

Nagyon várom Gai mit ránt elő. Láttuk a Morning Peacockot /Reggeli páva/, Midday Tiger/Nappali tigirs/, ezután remélem valami nagy lesz. Egy éjszakai sárkány, ami a vörös gőzből alakul ki és a Gai bestia lelke költözik belé, majd a technika megszűnésével Gai élettelen teste marad csak hátra. Remélem valami nagyon pöpec dolgot ad a kezébe így a legvégére Mosolyog
Naplózva
Depres
Chuunin
*

« Válasz #7831 Dátum: 14 márc 05, 19:50:03 »

mondtam hogy Kabuto lesz, bár az a másik zetsu alak is elég meggyőző magyarázat volt...

és persze Madarát csak Gay-szenszei verheti el. Madarának természetes nem volt új a 8 kapu módszer, mert ő az isten, aki mindent tud és már mindennel harcolt, kétlem hogy életében harcolt volna olyannal aki kinyitotta mind a 8 kaput és túl is élte ellene, na mind1 nem keresek már benne rációt mert nincs.
Naplózva
Jon97
Elit Jounin
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

Azor Ahai

« Válasz #7832 Dátum: 14 márc 05, 20:04:34 »

Miért olyan meglepő, hogy aki mindent tud a shinobi létről, harcban nőtt fel, ismer minden olyan titkot, amiről mások még csak hallani se hallottak, az ismeri a nyolc kapu technikát?
A részről: amint mások is írták, jó volt. Kb. mint az előző, semmi olyan nem volt benne, ami annyira váratlan lett volna, de az jól lett levezetve, megoldva. Kabuto nem nagy meglepetés, az már inkább, hogy lerántották róla a leplet, azt hittem, hogy húzzák még. Ill. azt gondoltam, hogy Gai már most fogja használni a nyolcadik kaput, de jobb volt így, hogy kapott egy jó felvezetést. Különösen tetszett a párhuzam, hogy akik kirobbantották a háborút, azok most mentik a főszereplőink életét, visszataláltak önmagukhoz. Oro is nagyon tetszik, hogy még mindig nem tudjuk, hogy miben sunyiskodik, ill. hogy sunyiskodik-e egyáltalán. Minato is nagyon szépen megmagyarázta, hogy miért nem nagyon használja a senjutsut. Szóval jó volt.
A power uppok szerintem egyértelműek: Sasukénak Kabuto segítségével Rinnegan, Narutonak Obito segítségével, vagy egy lebutított tízfarkú, vagy remélem egy új erő, most, hogy minden bijuutól van chakrája.
Ui. Annak azért örülök, hogy amint olvasom a fórumot, nem csak nekem tűnik úgy, hogy mostanában egész jó fejezeteket kapunk. Nevet
Naplózva

"Rossz úton jár, aki álmokból épít várat, s közben elfelejt élni.” (Harry Potter és a bölcsek köve)
"Jól jegyezd meg, Luffy. Kerüljön bármibe, mi ketten...megbánás nélkül fogjuk leélni az életünket!" (One Piece 589)
"Az, hogy kisebbségben van, ha akár egymaga alkotja a kisebbséget, még nem jelenti azt, hogy őrült valaki. Van igazság, és van hazugság, s ha akár az egész világ ellenében is az igazsághoz ragaszkodunk, még nem vagyunk őrültek." (George Orwell: 1984)
ozsiruyg
Gennin
*

« Válasz #7833 Dátum: 14 márc 05, 21:00:45 »

Néha elgondolkozom rajta, hogy egyesek olyanok, mint a pokemonok és egyszerre csak 4 dolgot tudnak megjegyezni? Vagyis esetünkben csak a jelenlegi és az előtte lévő 3 fejezetet?
Néha olyan dolgokat tudtok mondani/kérdezni, hogy 5 fejezettel ezelőtt ott a válasz, vagy a magyarázat.
Mellesleg elvileg Naruto a Kyuubit kapta vissza.

Végül is csak pont az előző fejezetben adta Obito Narutonak a 8- és 1-farkú chakráját.
Ugye milyen könnyű ítélkezni mások felett?

Madara amúgy mit volt meglepődve a Hirudorán? Gai már korábban egyszer bevetette ellene.

Igen pláne, hogy sehol se mondták, hogy Narutoba melyik chakrát rakja Obito és a pecsét, amit használt egyező színű azzal, mint amit Minato akart használni (és végül is használt is csak nem Naruto-n).
Arról nem is beszélve, hogy Narutoban a 9farkú volt benne, vagyis az ő chakrája kell, hogy megmentsék az életét (Értelemszerűen egy hibás Opelt sem Skoda alkatrészekkel javítasz). Ezt is kb 5 fejezetel ezelőtt mondta KURAMA inplicit Gaarának, amikor Minatohoz küldte.
Ha a 8 meg az 1 farkú chakráját rakná Narutoba, azzal azt érné el (elvileg), hogy Naruto full más Bijuuk Jinchuurikije lenne és két másik Bijuu darabkájával halna meg, nem nélkülük.
A 8 meg az 1 farkú valószínűleg Obitonak kellett, hogy legyen elég ereje a Kamuira.

Szerintem így logikus, de persze tévedhetek, de legalább nem beszélek ok nélkül hülyeségeket. Fuck me right?

abban igazad van h a 8+1 farku NEM egyenlö a 9 farkuval, ezzel az erövel a 4+5 farku ... na ezek netto baromságok , de obito a 9 farkut belenyomja Narutoba, de szerinted a 9 bijubol mennyi az esélye hogy VÉLETLEN pont az 1 és 8 farkubol tép ki egy darabot mikor köztudott hogy azokbol nincs csak Narutonak chakrája? ha magának a kamuira kellet volna chakra azt a nála levö rokábol is csorhat... de ha több chakra kell neki kitudja mire kéne.... de tegyük fel h. neki kell akor miért nem a roka másik felét tépi ki? (bár elmélet csak de amikor obitobol kötélhuztak naruto is csak azt a 7et tudta huzni akiböl volt chakrája, szoval a rokát jobban huzhatta volna sztem obito)

azért ekkora véletlent nem csinál kishimoto... nem tom hogy érzed , de ez akkora ziccer... okkal tépte ki ezket obito,
1)tudja h narutobol ezk hiányoznak igy a roka melé csapja és ha nem is lebutitott jubi lesz hanem a kellö pillanatban megint kötélhuzás lenne akkor naruto mindet megfoghassa mert ugye most bee lehet beadta a kulcsot.. kitudja... gara is elég kimerült...

(((mekora lenne madara ügyet rövidre zárva : Guy szétcsapja, legyengül , naruto kihuzza bijukat, üres hulla Madara bebödönözése és kilöni a holdba ikszdé )))

2) szinte kizárt de max arra tépte ki még h a 2 egyenlöre élö jinjurikit megtápolja (bee+gara) na ennek adok 1% esélyt Nevet

no de ha semmi célja se volt ezekkel kishinek csak poénbol rászánt majdnem fél fejezetet a 2 darab kitépésére ... akkor én kérk elnézést Mosolyog

szerk:sorry a helysirásért telorol macerás...
« Utoljára szerkesztve: 14 márc 05, 21:06:24 írta ozsiruyg » Naplózva
viktor6665
Osztag Vezető
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #7834 Dátum: 14 márc 05, 21:12:55 »

Úgy látszik az Izanamiból pár óra alatt ki lehet törni, egy nagy nulla az Izanagihoz képest...
Nagyon nem tetszik, hogy mostmár tényleg mindenki, az összes eddig ismert gonosz is Madara ellen van. Gai 8. kapujára viszont kíváncsi vagyok, reméltem hogy még látni fogjuk.
Naplózva

ozsiruyg
Gennin
*

« Válasz #7835 Dátum: 14 márc 05, 21:16:40 »

Úgy látszik az Izanamiból pár óra alatt ki lehet törni, egy nagy nulla az Izanagihoz képest...
Nagyon nem tetszik, hogy mostmár tényleg mindenki, az összes eddig ismert gonosz is Madara ellen van. Gai 8. kapujára viszont kíváncsi vagyok, reméltem hogy még látni fogjuk.

szerintem nem az az erössége hogy 100000évre elzár, hanem hogy akkor jutsz ki ha elfogadod magad vagyis teljesen uj emberként jössz ki... az meg eleve kérdés ha 1 hétig lenne illuzioban akk szimplán szomjan hal az alany ikszdé
Naplózva
Jon97
Elit Jounin
*

Azor Ahai

« Válasz #7836 Dátum: 14 márc 05, 21:23:34 »

Az a Naruto világának a hatalmas szerencséje, hogy már tényleg mindenki Madara ellen van. Mi lenne, ha nem így lenne?
Amúgy az most esett le, hogy miért mondja Gaara nagy csodálkozva, mikor Lee berobban, hogy "Rock Lee?". Ő most találkozott vele először a chuunin vizsga óta! Vagy nem?
Naplózva

"Rossz úton jár, aki álmokból épít várat, s közben elfelejt élni.” (Harry Potter és a bölcsek köve)
"Jól jegyezd meg, Luffy. Kerüljön bármibe, mi ketten...megbánás nélkül fogjuk leélni az életünket!" (One Piece 589)
"Az, hogy kisebbségben van, ha akár egymaga alkotja a kisebbséget, még nem jelenti azt, hogy őrült valaki. Van igazság, és van hazugság, s ha akár az egész világ ellenében is az igazsághoz ragaszkodunk, még nem vagyunk őrültek." (George Orwell: 1984)
amidamaru001
Chuunin
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #7837 Dátum: 14 márc 05, 21:28:39 »

Ahhhh végreeee alig vártam már hogy láthassuk az utolsó kaput kíváncsi vagyok milyen bika lesz Nevet azt hittem ezt sose láthatjuk majd , kifejettem tetszett bár ez a sok megtérés már unalmas.. de most már tuti hogy Sasukénak is Rinnengan szemei lesznek.. naruto meg rikoddu copy mindenesetre nagyon várom a kövi részt Gai mit fog alkotni Nevet
Naplózva
ozsiruyg
Gennin
*

« Válasz #7838 Dátum: 14 márc 05, 21:34:44 »

Az a Naruto világának a hatalmas szerencséje, hogy már tényleg mindenki Madara ellen van. Mi lenne, ha nem így lenne?
Amúgy az most esett le, hogy miért mondja Gaara nagy csodálkozva, mikor Lee berobban, hogy "Rock Lee?". Ő most találkozott vele először a chuunin vizsga óta! Vagy nem?

A leggonoszabbak se szeretnének egy cumi álomvilágban vegetálni... narutoban amugy se nagyon vannak gonoszok, igy a megtérések se irreálisak szerintem, ált egy egy sérelem hajtja öket de ha azon átlépnek akkor a jobbik énjük felszine jön. Ez közelebb áll a valosághoz mint némely brazil szapanopera karaktere, mivel az emberek se születnek rossznak, csak a körülményk törik be öket... Naruto pedig ha vége a háborunak sztem pszichologusként nagy karriert fut majd be ikszdé
Naplózva
nclearu
ANBU újonc
*

Rejtett Köd Falu Rejtett Köd Falu

« Válasz #7839 Dátum: 14 márc 05, 21:36:02 »

"mindenesetre nagyon várom a kövi részt Gai mit fog alkotni"

mivel messze nem főszereplő semmi olyat, ami hatással lenne az utána következő Madara vs ... harcokra vagy akármi másra a mangában (Lee karakterfejlődését leszámítva)  Mosolyog
Naplózva

Gurat
Gennin
*

« Válasz #7840 Dátum: 14 márc 05, 21:36:31 »

Izanami jobb mint a megdumálnak Naruto módra.... azaz itt még beszélned sem kell, csak kacsintasz és a másik jófiú lesz Nevet
Naplózva
viktor6665
Osztag Vezető
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #7841 Dátum: 14 márc 05, 21:39:04 »

Ozsiruyg még ha ez igaz is lenne akkor is ezek a változások kb 10 éveseknek plot twistek, főleg így sokadjára eljátszva.
Látszik, hogy Kishi nem gondolkozik pár fejezetnél előrrébb.

Izanami jobb mint a megdumálnak Naruto módra.... azaz itt még beszélned sem kell, csak kacsintasz és a másik jófiú lesz Nevet

Na ja, már ha az igazi éned jó. De mi van ha a gonosz igazi énje is gonosz?Nevet Jó tudom, itt ilyenek nincsenek, mindenki csak áldozat.
« Utoljára szerkesztve: 14 márc 05, 21:40:44 írta viktor6665 » Naplózva

Jon97
Elit Jounin
*

Azor Ahai

« Válasz #7842 Dátum: 14 márc 05, 21:41:36 »

Nagyon gyorsak vagytok mostanában a fordítással, köszi bow
http://naruto-kun.hu/manga/Naruto/667/11
Középső "sorban" a 3.kép... őszintén mondom, nagyon-nagyon hiányzott már egy ilyen arc. Jó a drámázás, meg a halálfélelem, de kellett már egy ilyen, aki csak úgy neki megy Madarának, és még élvezi is. Hajrá Gai, mutasd meg Nevet
Naplózva

ozsiruyg
Gennin
*

« Válasz #7843 Dátum: 14 márc 05, 21:44:46 »

Ozsiruyg még ha ez igaz is lenne akkor is ezek a változások kb 10 éveseknek plot twistek, főleg így sokadjára eljátszva.
Látszik, hogy Kishi nem gondolkozik pár fejezetnél előrrébb.

ebben sajna igazad van de attol még nem irreális, hogy nem váratlan. én szivesebben látom megtérve öket mind utolso lehelettel is hadakozni és gyülölködni...
Naplózva
Lehel94
ANBU újonc
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #7844 Dátum: 14 márc 05, 21:44:57 »

Nem mikor Sasuke lelépett Konoháb-ól,és Naruto-ék utánna mentek,és Naruto leállt harcolni Kimimaro-val akkor jött segiteni Lee Narutonak,és utánna meg Gaara jött segiteni Lee-nek.
És szerintem az Izanami igen hatásos technika,hisz hogyha sikerül kijönnöd belőle,akkor már teljesen más személy leszel.
Ugye Itachi mesélte,hogy ez a technika eredetileg arra lett tervezve,hogy megállitság a sok Izanagi használót,akik letértek a helyes ösvényről.

Na de ha mondjuk Madara-n használnák az Izanagit,akkor szerintem müködne mert ő tuti,hogy nem változna meg,és igy örökre ott maradna. smirksweat
Naplózva

Hermész madara a nevem, engedelmes úgy lettem, hogy szárnyaimat elnyeltem-Alucard
Oldalak: 1 ... 521 522 [523] 524 525 ... 796
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins