dehunter
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #6795 Dátum: 14 jan 06, 20:03:51 » |
|
Jó, ha nem teszi meg, ugyanúgy meghalnak, csak éppen akkor konohának is annyi lett volna...magyarul vagy csak uchihák halnak, illetve 1túléli, vagy egész konoha meghal...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
csaba1992
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #6796 Dátum: 14 jan 08, 09:56:24 » |
|
Hogyhogy nincs új Naruto manga? vagy még lehet hogy lesz a mai nap? mert láttam egy fan által készített fejezetet,ami nem mondom elég valódiak tűnt,és egyben hihetetlennek.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
detros
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #6798 Dátum: 14 jan 08, 10:01:34 » |
|
Üdv. Érdekes, hogy senki nem emlékszik arra, hogy Kushina nem halt bele a Kyubi elvesztésébe, és ha nem döfi át a Kyubi Minatoval együtt, akkor nem is halt volna meg. Mindezt ugye a különleges chakrájának, Uzumaki vérvonalának köszönhette. Nah már most Naruto ezt örökölte, nem hiszem, hogy meghalna, és az utolsó képkockán is inkább a döbbenet van az arcán... Mivel Gara olyan shinobi, aki képben van a pecsét jutsu-val, így elkezdheti a Ichibitől kezdve bepakolni a bijukat, és mivel az észlény Madara még Zetsura sem volt képes hallgatni, hogy először zárja el az Ichibit, így szépen megszívja... ..sajnos Bee már nem fogja túlélni a Hatchibi elvesztését.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 jan 08, 10:02:11 írta detros »
|
Naplózva
|
|
|
|
|
srobi
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #6800 Dátum: 14 jan 08, 10:17:52 » |
|
Ha nem tévedek mi ünnep előtt megkaptuk azt a fejezetet ami ma jön ki. Szóval lehet várni kell egy hetet a folytatásra.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
sasukeuchiha17
ANBU újonc
Nem elérhető
Gman pártfogoltja vagyok
|
|
« Válasz #6801 Dátum: 14 jan 08, 10:23:51 » |
|
Ti hol találtátok azt a kamu fejezetet?
|
|
|
Naplózva
|
iiHALA MADRID!!
|
|
|
csaba1992
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #6802 Dátum: 14 jan 08, 10:27:13 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dean
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Csak mert Dean vagyok.
|
|
« Válasz #6803 Dátum: 14 jan 08, 10:40:24 » |
|
Ha nem tévedek mi ünnep előtt megkaptuk azt a fejezetet ami ma jön ki. Szóval lehet várni kell egy hetet a folytatásra.
Nagyon remélem, hogy nem lesz igazad... a kedvenc sorozataim (nem animék) is szüneten vannak, és még ezt se folytatják egy darabig? Tököm... a legjobb résznél. Aztán majd kapunk egy értékelhetetlen fejezetet, amire heteket kellett várni.
|
|
|
Naplózva
|
"A vége vagy véres - vagy szomorú... ilyen az élet." - Dean Winchester
|
|
|
lina22
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Ne akard megoldani a világot... Élj benne!
|
|
« Válasz #6804 Dátum: 14 jan 08, 10:40:31 » |
|
Üdv. Érdekes, hogy senki nem emlékszik arra, hogy Kushina nem halt bele a Kyubi elvesztésébe, és ha nem döfi át a Kyubi Minatoval együtt, akkor nem is halt volna meg. Mindezt ugye a különleges chakrájának, Uzumaki vérvonalának köszönhette. Nah már most Naruto ezt örökölte, nem hiszem, hogy meghalna, és az utolsó képkockán is inkább a döbbenet van az arcán...
Már pár oldallal előrébb leírták, hogy Kushina is meghalt volna előbb utóbb a Kyuubi elvesztése miatt. Sőt, ő maga mondta hogy feláldozza magát ameddig képes rá, h Minato és Naruto megmeneküljön. De ezen már felesleges vitázni, h de mégse halt volna meg, pedig igen. Meghalt volna csak nem rögtön hanem később.
|
|
|
Naplózva
|
Önfeláldozás... az igaz shinobi névtelenségbe burkolózik...és az árnyak közül védelmezi a békét!
|
|
|
boduke001
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #6805 Dátum: 14 jan 08, 11:16:52 » |
|
Gyerekek! a MANGABEE:COM-on fent van az új rész japánul, Besírtok, ha meglátjátok mi történt Narutóval. Nem spoilerezek csak ajánlom mindenki figyelmébe hogy emlékezzen vissza Rikudo sennin-re!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
szigi29
Újonc
Nem elérhető
Rejtett Vízesés Falu
|
|
« Válasz #6806 Dátum: 14 jan 08, 11:33:14 » |
|
Gyerekek! a MANGABEE:COM-on fent van az új rész japánul, Besírtok, ha meglátjátok mi történt Narutóval. Nem spoilerezek csak ajánlom mindenki figyelmébe hogy emlékezzen vissza Rikudo sennin-re!
Nem akarlak elkeseríteni, de én is megnéztem és ott van mellette zárójelben, hogy Fans make, és látszik is 1-2 oldalon hogy mintha paintes lenne. Szóval ez nem valószínű, hogy az eredeti amit majd kapni fogunk.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
rini67
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #6808 Dátum: 14 jan 08, 12:04:57 » |
|
Viszont ettől függetlenül ne lepődjön meg senki ha valami hasonló történik. Ez ellen a Madara ellen más nem megy csak az ultrabrutál átalakulás. A kérdés inkább az, hogy ezt mikorra tervezi Kishimoto?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
fynlyx
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #6809 Dátum: 14 jan 08, 13:28:50 » |
|
Nem akarok senkit se elkeseríteni, de ma nem lesz manga :S Ha valakit érdekelne,hogy miért: a legutóbbi fejezet vagyis 660 az hivatalosan jan 4.-én jelent meg csak mi kaptuk meg előbb dec 25.-én + január első hete mindig szünet (ez ez a hét), tehát a következő fejezet 20.-án jelenik meg amit mi 15.-én már olvashatunk. Az előző évben is így volt a 615. rész 2012.dec.27.-én jelent meg és a 616. rész 2013.jan.16.-án.
tl;dr a következő fejezetet (661) január 15.-én olvashatjuk
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|