Shiro
Még félév, vagyis kb 25 fejezet? Csak azt ne mond, hogy Kishi a legtöbb fejezeten át tartó boss fight rekordját akarja megdönteni. Ohh My God
Szerintem már régen meg lett döntve, hiszen Obito Vs Naruto harc valahol az 564-ik fejezetben kezdődött, tehát ha még azt is beleszámítjuk, hogy off-screen alatt is folyamatosan harcoltak + jöttek innen onnan úttorlaszok, akkor ez már kb 80 fejezet óta verik Obito-t.... vagyis már régen meg lett döntve.
Dani
Maximum 60 fejezetről van szó. Össze lehet azt tömöríteni 40-re is.
10-15 fejezetig szenvednek még Obitoval meg a Juubival. 5 fejezetig Madarával. Plusz 10-20-ig Sasukéval. És kell még lezárás is. (És ezek csak az egyértelmű, létfontosságú szálak.)
Nos, egy 2012-es interjúban Kishi már most ősszel befejezte volna a mangáját az eredeti tervei szerint, de látható, hogy mi lett belőle.
Valamint én szerintem + 100 fejezet lesz még, főleg, ha az alábbiak történek:
1.Mugen Tsukuyomi Arc = Sikerül a genjutsu és 20-25 fejezet a Mugen Tsukuyomiról fog szólni.
2.Baby War Saga Part II = Kiszabadulnak a Mugen Tsukuyomi-ból és 10-15 fejezet harc Obito ellen majd újabb 5-10 fejezet Madara ellen.
3.Peace Arc = Kirándulás cukor ninja világba, ahol megvalósul a nagy ninja béke, s ahol nem ölik többé egymást, függetlenül, hogy a falvak fő profitja a fejvadászat, szabotálás, likvidálás stb... Szóval vagy elválnak a "normális világtól", s egy másik világot alkotnak egy lakatlan szigeten, vagy meg lenyelik a pirulát, hogy ez bizony nem fog működni.
4.Fight For The Hokage Title Arc = A Kinnikuman-hez hasonlóan a végén egy bajnoksággal fogják eldönteni, ki lesz a Hokage, s valahol itt lesz a harc Naruto és Sasuke között, mert eme lehetőségen kívül már nincs ok és lehetőség, hogy értelmes harc legyen közöttük (közben meg off-screen alatt levernek minden Hokage jelöltet).
Szóval igen, lesz ez még 100 + is, ha az alábbiak történnek.