M. Bogi
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #360 Dátum: 13 aug 25, 11:45:43 » |
|
Az első évad tényleg jobb volt, és nekem kifejezetten tetszett az a történetszál, amiben már Kirito és Asuna már együtt voltak, és találtak egy kislányt, aki valójában egy program volt. Sajnos már egy ideje nem nézem, csak a második évad elejéig néztem, de szerintem újra elkezdem. Ki tudja, milyen lesz a többi.
|
|
|
Naplózva
|
~Apa: heo ~Anya: Minagi ~Tesóim: Rikan, Sabaku ~Nagyi: Ritli ~Tanárom: Kallen
|
|
|
Tilon
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #361 Dátum: 13 aug 25, 12:08:53 » |
|
Hmm, ha csak az első felét nézted meg, akkor honnan tudod, hogy tényleg jobb, mint a második fele?
|
|
|
Naplózva
|
"Rossz szerencsét hoztam." (Black Cat) "Nézz rám! Nézz rám! A bennem lakó szörnyeteg már ilyen nagyra nőtt!" (Monster)
|
|
|
M. Bogi
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #362 Dátum: 13 aug 25, 15:09:23 » |
|
Mármint úgy értettem, hogy amit láttam. És láttam képeket a többi részről a második évadban, amik annyira nem jöttek be.
|
|
|
Naplózva
|
~Apa: heo ~Anya: Minagi ~Tesóim: Rikan, Sabaku ~Nagyi: Ritli ~Tanárom: Kallen
|
|
|
Dancsa
|
|
« Válasz #363 Dátum: 13 szep 12, 18:45:28 » |
|
Ha jól látom még nem volt beírva. amennyiben nem valaki trollkodik, akkor dec 31-gyel jön még SOA ki ( http://i7.minus.com/idkqcHbZPi0aT.jpg)
|
|
|
Naplózva
|
AnimeplanetEgykori Petrikes, jelenleg ELTE-IK-s=) -- Tudom mi a különbség a ö és a hosszú társa között, csak nem müködik nálam mindig a gombXD
|
|
|
Tilon
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #364 Dátum: 13 szep 12, 19:38:51 » |
|
Elvileg ugyanazokat a részeket adják ki megint csak kibővítve? Reméltem, hogy inkább folytatódik a sztori mert a light novel már a 13-ik kötetnél jár, míg az anime a 4-ig jutott el.
|
|
|
Naplózva
|
"Rossz szerencsét hoztam." (Black Cat) "Nézz rám! Nézz rám! A bennem lakó szörnyeteg már ilyen nagyra nőtt!" (Monster)
|
|
|
Hidetada
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
I love you spagetti Vallás: mugen
|
|
« Válasz #365 Dátum: 13 szep 14, 08:45:59 » |
|
Valószínűleg, az extra kötet(ek)ről fog szólni. Talán a 9. kötet az amiben új dolgok derülnek ki Aincrad arcról. Aztán meg előtte vannak Fairy Dance-s borítók de azok valószínűleg egy új szálhoz tartoznak, nem tudok róluk semmit.
|
|
|
Naplózva
|
Pokémon trainerem akit eljuttatok a Sinnoh ligáig: Lina Lisana Mesterem: Hiname Shion
|
|
|
|
-Uchiha Itachi-
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Akatsuki
Mikita
|
|
« Válasz #367 Dátum: 13 szep 14, 17:43:43 » |
|
a sztori mert a light novel már a 13-ik kötetnél jár
Vagyis az még a Sao ugye?Akkor most a GGO-t ugyanaz az író írja?És lehet olvasni valahol magyarul? Egyébként Ti meg fogjátok nézni ezeket a kibővített részeket?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
DenTeK
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
|
« Válasz #368 Dátum: 13 szep 14, 18:39:52 » |
|
Akinek bejött a SAO az úgy is megnézi kibővített részeket.Én is megnézzem mivel bejött De szivem szerint már a folytatást nézném GG-t meg tudja a halál milyen játékokban játszik még light novelt nem olvasom mivel nem nagyon megy az Angol . :S
|
|
|
Naplózva
|
Dobj a farkasok közé, és zárd be az ajtót én csak attól félek,hogy a farkasoknak bajuk esik, és Amikor eszedbe jut az, hogy aligátorverembe dobsz, jusson eszedbe az is, hogy kivagyok éhezve.
|
|
|
Hidetada
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
I love you spagetti Vallás: mugen
|
|
« Válasz #369 Dátum: 13 szep 14, 18:45:45 » |
|
Igen, a SAO-t egy ember írja és sorban jönnek még a Novellek Aincrad arc -> Fairy Dance arc -> GGO -> újra Alfheim -> SAO különkiadás féleség -> majd egy új játék aminek most nem ugrik be a neve.
|
|
|
Naplózva
|
Pokémon trainerem akit eljuttatok a Sinnoh ligáig: Lina Lisana Mesterem: Hiname Shion
|
|
|
-Uchiha Itachi-
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Akatsuki
Mikita
|
|
« Válasz #370 Dátum: 13 okt 01, 18:34:38 » |
|
Visszaolvastam és nem láttam még ezt a linket,így vessetek rá egy pillantást: http://www.youtube.com/watch?v=465HwNFmWqwEz vajon igaz,nem csak fake? Több "maszek" oldalon is olvastam a bejelentést.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Tilon
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #371 Dátum: 13 okt 01, 19:10:46 » |
|
Ez csak fanmade trailer 100%. A leírásban szereplő nevekre és cégekre semmi SAO-hoz kapcsolatosat nem találtam. A kommenteknél is egyhangúan Fake-nek nevezik. A 2014 tavaszi időpont meg nagyon gyanús, hogy a másfél perces kedvcsinálón kívül semmi infó sincs. De azért jól néz ki.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Tilon
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #372 Dátum: 13 nov 08, 16:55:25 » |
|
December 31-én este 10 órakor fogják leadni a SAO TV Specialt, ami 2 órás lesz. Rövid ismertető: Kirito és a többiek elhatározzák, hogy elmennek egy vízalatti küldetésre az ALO világában, hogy teljesítek Yui kívánságát, aki látni akar egy bálnát. Miután felkészültek az indulásra váratlan felfedezést tesznek... Leafa vagyis Sugusha fél a víztől. Ezért Asuna és a többi lány eldöntik, hogy úszni tanítják Sugushát a való világban. Eközben Kirito találkozik valakivel...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
-Uchiha Itachi-
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Akatsuki
Mikita
|
|
« Válasz #373 Dátum: 13 nov 08, 17:41:52 » |
|
Este 10?A nézettségre majd kíváncsi lennék.Habár Szilveszter,szóval... Remélem érdekes lesz. Kirito találkozik valakivel...valami eddig ismeretlen szereplőre számítok. Különös,már meg is vették az USA-ban?A leírásból ezt vettem ki. https://www.youtube.com/watch?v=C8Jl_-b7ju0
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 nov 08, 17:43:52 írta -Uchiha Itachi- »
|
Naplózva
|
|
|
|
Tilon
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #374 Dátum: 13 nov 08, 19:48:14 » |
|
A trailer végén írják, hogy Coming soon to USA, szóval akkor megvették. Remélem, hogy az a valaki lesz a felvezetője az új évadnak, ha jó lesz a nézettség. De nem csak japánban fogják játszani. "The special will then run on January 1 at midnight (Japan Time) in the English-speaking countries, Mexico, Central and South America on Crunchyroll and Daisuki; in Korea on the Aniplus cable channel; in China on the LeTV streaming site; and in France on the streaming site Wakanim. Daisuki will also stream it in Singapore, Malaysia, the Philippines, Indonesia, German-speaking countries, Italian-speaking countries, Russian-speaking countries, India, and the Middle East."
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|