24 nov 15, 12:50:08 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 17 18 [19] 20 21 ... 34
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Sword Art Online  (Megtekintve 93261 alkalommal)
0 Felhasználó és 55 vendég van a témában
Gaburieru
ANBU újonc
*
Nem elérhető Nem elérhető

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

ガブリエル

« Válasz #270 Dátum: 12 dec 08, 19:15:38 »

Végülis érthető lenne, ha Asunának egy időre elmenne a kedve az mmo-któl, már ha sikerül kiszabadulnia (gondolom igen). 
Érdekesen hangzik ez a Gun Gale (jól írtam?) Online, bár nem bántam volna ha maradunk a kardoknál. Szerintem tekintve az anime sikerességét biztos folytatják majd. Egyébként a történet továbbra is ennek a "irányítaniakaromazemberekgondolatiat-guy" ármánykodásainak a megállításáról fog szólni, vagy ez az Alfheim Online végével lezárul? Mert én pl. jobban örülnék neki, ha egy kicsit több figyelem fordulna magukra a játékokra, mint a SOA 90%-ig kb.
Naplózva
Shiro
Moderátor

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

may the force be with you

« Válasz #271 Dátum: 12 dec 08, 22:25:47 »

Egyenlőre még csak a rawot láttam. Todom angol is van már de azt ma már valahogy nincs kedvem megnéz, pedig talán választ adna pár dologra.

Klein-re meg ne nagyon számítson senki. Az arc-záráskor jelenik meg először.
Ha már kizuna (kötelékek) volt a rész címe.

Így reménykedtem benne, hogy esetleg most fog feltűnni Klein Egil, Liz, Silica...stb Úgymond toborozzunk egy felmentő csapatot a SAO-s veteránokból.

Ehelyett mennek hárman.
Lyfa nem igazán van Kirito szintjén, persze ezt próbálták egy befejezetlen párbajjal cáfolni.
S még hozzájuk csapták a Racoon gyereket. 

Na igen David Crocett sipkája eddig tiszta gyengének volt beállítva most meg valami low levelnek tűnő spellekkel intézi el a védőket. Mondjuk a kamikázéja azért fain volt.

A felmentő sereg meg hogya francba kerül oda? Gondolom Lyfa vette rá őket mondván: Most ép fasírtban van nemnagytesóval de hamarosan minden okés és gyertek odvas fába támadni.

A védőkről pár szó.

Ha már Kirito a SAO-s statjait kapta meg, akkor itt ALO-ban is, meg ha nincsenek is szintek egy lvl90 körüli karakternek felelne meg, mint pl a Szalamandra vezér akivel pár résszel korábban harcolt.

Az előző részből valahogy úgy ítéltem, hogy egy legalább lvl70-80 szint környékén lehetnek azok a védők.

Szóval úgy gondoltam kell majd ide egy nagy létszámú magas szintű karakterekből álló sereg.

Jó fajta szervezéssel. Élharcosokkal támogatókkal gyógyítókkal varázslókkal és nem kis létszámú ágyútöltelékkel akik úgymond élő pajzsként védik a társaikat a nyílzáportól.

Erre meg valahogy leredukálták a védők erejét kb úgy lvl40-re. 

Meg mi ez vessző hogy limitálatlan termelődnek majd élő falat képeznek a plafon előtt?
Pedig annyira jól nézett ki az az áthatolhatatlan nyílzápor, de így most valami szánalmasak voltak.

S ha már Lyfa odadobta Kiritonak a kardját, akkor valamiféle darabolással megy át rajtuk egy kettőt ügyesen kikerülve nem pedig egy ilyen szánalmas shounen klisével. :/

A mai rész kb az előző másolata volt, pontosabban inkább egy gyenge utánzata. Egy fűrészpor ízű torta amin szép a cukormáz, de semmi több.

S ha már dupla kard, szerintem Kirito simán beruházhatott volna még egy pengére vagy cserélhette volna a körömpiszkálóját két kisebb darabra.
Naplózva

Kecsu
Naruto-Kun Csoport
*

Grizzlyhörcsög

« Válasz #272 Dátum: 12 dec 08, 23:07:07 »

Egy kicsit tányleg visszaesett az élvezeti faktor. Akkor néztem nagyon mikor az a húsdaráló effekt jelent meg. Nevet

Ja és az angol fordításból nem sok minden derül ki. kacsint
« Utoljára szerkesztve: 12 dec 08, 23:10:59 írta Kecsu » Naplózva

"Úgy érzem ha csak egy kicsit is lazítok, azonnal arcon csap valamivel a világ."
Árnybíró 7. kötet

P4ndora
Akadémiai tanár
*

« Válasz #273 Dátum: 12 dec 09, 12:12:42 »

Nah végre egy olyan rész ahol izgatottan várom a következőt Mosolyog Sajnos egyet kell értenem, hogy az ALO színvonala gyengébb a SAO-s részeknél, nekem valahogy nagyon nem szimpi Sugu, meg hogy nem sokat tudunk a játék világáról... Remélhetőleg kövi részben lesznek Kirito x Asuna jelenetek Nevet Szóval Kirito két kardot használt, ezt vehetjük annak hogy vissza a jó öreg "dual wield"-hez? Nyelvesít
Naplózva

Szabika
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

No akame ga kill no life

« Válasz #274 Dátum: 12 dec 09, 21:25:48 »

Nagyon jó rész volt. Nevet
1 valami volt a furcsa az egészben csak. Minek volt most ez a feláldozásos dolog? Hiszen úgyse jutott át kirito és a másik dolog meg az hogy ott termettek már a szilfek és a macskás valamik. Szóval nem értem minek ment ez a feláldozás. smirksweat
Naplózva
Soul
Kezdő Jounin
*

« Válasz #275 Dátum: 12 dec 09, 23:09:39 »

Hát egyrészt időt nyert, másrészt meg meg akarta mutatni Sugunak hogy ő is ér valamit. Nevet
Am. leszámítva azt a "Pierce the Heavens!!!!444" mozzanatot, jó volt a rész. Nevet Bár én speciel arra számítottam hogy  ez a Sugu-s drámázás tovább el fog húzódni. Szokatlanul gyorsan összekapta magát Kirito. Nevet
Naplózva

"What is a man but the sum of his memories? We are the stories we live! The tales we tell ourselves!"
dreamfolow
Elit Jounin
*

« Válasz #276 Dátum: 12 dec 11, 15:53:37 »

Megint késve,de megnéztem.Nagyon jó rész volt,és az tetszett hogy nem húzták el a drámázást 2-3 részig még.Ez így pont jó volt,és hát innentől kezdve lesz érdekes.Szerintem majd megtalálja asunát kirito,és a pali meg megtalálja őket.Aztán mehet a harc...Utána meg letisztázódik ez a szerelem 3szög.
Naplózva

Hédi
Osztag Vezető
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Tesco Gazdaságos Kage Bunshin

« Válasz #277 Dátum: 12 dec 11, 16:14:24 »

Nagyon jó rész volt. Nevet
1 valami volt a furcsa az egészben csak. Minek volt most ez a feláldozásos dolog? Hiszen úgyse jutott át kirito és a másik dolog meg az hogy ott termettek már a szilfek és a macskás valamik. Szóval nem értem minek ment ez a feláldozás. smirksweat

Hát végülis elég nagy utat nyitott Kiritonak csak nem volt elég ideje átmenni rajta.

Most várom a következő részeket. Örülök, hogy Sugu nem jutott fel Kiritoval, szóval most már jöhet Asuna megmentése Mosolyog Szerelmi háromszög szerintem nem lesz, nekem úgy tűnik Sugu teljesen kiszált a képből. Most hozzák vissza a jó öreg SAO hangulatot és legalább az utolsó két rész legyen olyan zseniális mint az első 14 Mosolyog

Nekem is volt mondjuk egy furcsa dolog benne. Kirto azt mondta, hogy 10 éves korában rájött, hogy a családjával nem vérszerinti rokonok. De hát arról volt szó, hogy Sugu-val unokatestvérek és akárhogy nézem az vér szerinti. Akkor most mi van?
« Utoljára szerkesztve: 12 dec 11, 16:15:41 írta Hedi-usagi » Naplózva

"Dissect me 'til my blood runs down into the drain
My bitter heart is pumping oil into my veins"
-------------------------------------------------------
::MAL::
::TUMBLR::
dreamfolow
Elit Jounin
*

« Válasz #278 Dátum: 12 dec 11, 16:22:38 »

Szerintem csak a fordítás rossz,vagy a japánoknál az már nem vérszerinti ha már csak unokatesók,így megmagyarázza azt is hogy természetesnek tartják az unokatesók közti szerelmet.Nevet
Naplózva

Stance
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

« Válasz #279 Dátum: 12 dec 11, 17:28:44 »

22-esbe, mikor Kirito megpróbált egyedül feljutni, az istenkirály jelenet volt, ez a 23-mas sajnos meg se közelítette. Szomorú
Naplózva

Shiro
Moderátor

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

may the force be with you

« Válasz #280 Dátum: 12 dec 15, 21:03:15 »

Mindenki boldog, lehet printszkrínelni a háttereket,

kicsit szopojleres:
Aztán jött Oberpn aki nagyon csúnya dolgokat csinált, de megjelent Kayaba szelleme aki namek gurut játszva felszabadította Kirito erejét. Kirito szuperadminharcoskettővé vátozott, és elpicsázta a gonosz Oberont.

Utolsó részként gondolom várható egy szlájsz of lájf levezetés, amit még talán meg tudunk nézni. fun:

« Utoljára szerkesztve: 12 dec 16, 19:44:45 írta Shiro » Naplózva

Rakuin
Újonc
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

« Válasz #281 Dátum: 12 dec 16, 19:10:59 »

Nagyon jó volt Nevet Bár van egy apró rossz érzésem, hogy az befejező részben Asuna nem fog semmire emlékezni vagy hogy az a szemét bekavar még valamit. Habár nagyon remélem, hogy nem így lesz.

Egyébként ha jön a világvége akkor nem láthatjuk meg az uccsó rész. :"( Neeem xD
Naplózva
Hédi
Osztag Vezető
*

« Válasz #282 Dátum: 12 dec 16, 20:11:01 »

Na végre egy igazi SAO feelingü rész, jó kicsit perverz és morbid de mégis jobb mint a hugicás időszak. Visszahozta az első 14 részt, nem véletlenül volt egy ideig nagyon-nagyon esélyes kedvenc jelölt nálam Mosolyog Viszont arra én is nagyon kíváncsi vagyok, hogy milyen csavar lesz még (ha egyáltalán lesz) bár én inkább olyasmire gondolok, hogy lesz egy megható találkozás és utána abból a magból ami Kiritonál van elkezdenek építeni egy új világot vagy ilyesmi ami felvezetője egy új játéknak is és akkor vagy lesz második évad vagy nem Nevet De persze ez csak tipp, a lényeg, hogy nagyon nagyon jó volt ez a rész Mosolyog
Naplózva

Gaburieru
ANBU újonc
*

ガブリエル

« Válasz #283 Dátum: 12 dec 16, 20:23:43 »

Nekem is nagyon tetszett ez a rész, végre Mosolyog
Kayaba megjelenése meglepett, és kicsit furcsálltam, hogy Kiritonak nem kellett jelszó a rendszergazdai belépéshez csak felhasználónév. Még arra vagyok kíváncsi, hogy vajon milyen kihatással lettek Sugou testére a játékban történtek, talán meghalt?
Naplózva
Hédi
Osztag Vezető
*

« Válasz #284 Dátum: 12 dec 16, 20:42:47 »

Hát mivel mondta, hogy a 3. szinten már kihat a fájdalom az ember valódi testére is, és Kirito 0-ra rakta, én arra tippelnék, hogy igen. Tényleg azt el is felejtettem, írni, hogy Kayaba feltűnése engem is meglepett de nagyon tetszett, vicces, hogy így Oberon tündérke mellett már mennyivel szimpibbnek tűnik xD Nevet
Naplózva

Oldalak: 1 ... 17 18 [19] 20 21 ... 34
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins