Egyenlőre még csak a rawot láttam. Todom angol is van már de azt ma már valahogy nincs kedvem megnéz, pedig talán választ adna pár dologra.
Klein-re meg ne nagyon számítson senki. Az arc-záráskor jelenik meg először.
Ha már kizuna (kötelékek) volt a rész címe.
Így reménykedtem benne, hogy esetleg most fog feltűnni Klein Egil, Liz, Silica...stb Úgymond toborozzunk egy felmentő csapatot a SAO-s veteránokból.
Ehelyett mennek hárman.
Lyfa nem igazán van Kirito szintjén, persze ezt próbálták egy befejezetlen párbajjal cáfolni.
S még hozzájuk csapták a Racoon gyereket.
Na igen David Crocett sipkája eddig tiszta gyengének volt beállítva most meg valami low levelnek tűnő spellekkel intézi el a védőket. Mondjuk a kamikázéja azért fain volt.
A felmentő sereg meg hogya francba kerül oda? Gondolom Lyfa vette rá őket mondván: Most ép fasírtban van nemnagytesóval de hamarosan minden okés és gyertek odvas fába támadni.
A védőkről pár szó.
Ha már Kirito a SAO-s statjait kapta meg, akkor itt ALO-ban is, meg ha nincsenek is szintek egy lvl90 körüli karakternek felelne meg, mint pl a Szalamandra vezér akivel pár résszel korábban harcolt.
Az előző részből valahogy úgy ítéltem, hogy egy legalább lvl70-80 szint környékén lehetnek azok a védők.
Szóval úgy gondoltam kell majd ide egy nagy létszámú magas szintű karakterekből álló sereg.
Jó fajta szervezéssel. Élharcosokkal támogatókkal gyógyítókkal varázslókkal és nem kis létszámú ágyútöltelékkel akik úgymond élő pajzsként védik a társaikat a nyílzáportól.
Erre meg valahogy leredukálták a védők erejét kb úgy lvl40-re.
Meg mi ez vessző hogy limitálatlan termelődnek majd élő falat képeznek a plafon előtt?
Pedig annyira jól nézett ki az az áthatolhatatlan nyílzápor, de így most valami szánalmasak voltak.
S ha már Lyfa odadobta Kiritonak a kardját, akkor valamiféle darabolással megy át rajtuk egy kettőt ügyesen kikerülve nem pedig egy ilyen szánalmas shounen klisével.
A mai rész kb az előző másolata volt, pontosabban inkább egy gyenge utánzata. Egy fűrészpor ízű torta amin szép a cukormáz, de semmi több.
S ha már dupla kard, szerintem Kirito simán beruházhatott volna még egy pengére vagy cserélhette volna a körömpiszkálóját két kisebb darabra.