24 nov 15, 14:16:54 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 15 16 [17] 18 19 ... 34
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Sword Art Online  (Megtekintve 93380 alkalommal)
0 Felhasználó és 7 vendég van a témában
Kecsu
Naruto-Kun Csoport
*
Nem elérhető Nem elérhető

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Grizzlyhörcsög

« Válasz #240 Dátum: 12 nov 12, 16:56:26 »

Majd figyeld meg így fog új barátra szert tenni másik fajból.  kacsint
Naplózva

"Úgy érzem ha csak egy kicsit is lazítok, azonnal arcon csap valamivel a világ."
Árnybíró 7. kötet

alepeter
Újonc
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #241 Dátum: 12 nov 12, 17:37:36 »

Kiritonak meg nem ártana eldönteni, hogy mit akar, ez csak egy játék szóval ha Leafe meg is hal, akkor sincs semmi, nem kéne vele mennie, viszont Asuna nem tud kiszabadulni a játékból.

Kirito nem igazán tudja, hogy mi merre van abban a világban, eddig Lyfa vezette mindenhová és tanította meg neki az alapokat. Meg neki ez nem csak egy játék 2 év SAOzás után, hanem olyan mintha IRL lenne. A Salamanderekkel meg én se mennék ha már így megtámadtak, meg előtte ugye a Lyfás megmentős eset. Az idő meg sürgeti, pár nap és esküvő lesz.  Mosolyog
Naplózva
Shiro
Moderátor

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

may the force be with you

« Válasz #242 Dátum: 12 dec 01, 22:29:13 »

A mai rész az egyik legjobb dráma és harc.
Kirito berzerker nem kicsit durva ikszdé (az a milka maci csak játszadozás volt) Benne volt az a jelenet amit már vártam. Habár úgy hittem Lyfa egy kicsit még titkolja a kilétét.

Ha nem íjakkal lennének felszerelve a védők, akkor  kisebb csapat magas szintű játékos is át tudna törni, de így tényleg kell egy sereg.
Sokakból valószínű csak ágyútöltelék lesz, de vajon mi vár az odvas fa következő szintjén?

A pajzs az csak alulról blokkol felülről nem? Vagy a visa kártya szempontjából lényegtelen?

ui: Semmi spolier de ezt szigotun csak azután olvassátok el, hogyha már megnéztétek a részt:

A mikor Kirito meghalt, én egy pillanatra komolyan beszartam, hogy elromlott a gépem.

« Utoljára szerkesztve: 12 dec 01, 23:29:47 írta Shiro » Naplózva

Kecsu
Naruto-Kun Csoport
*

Grizzlyhörcsög

« Válasz #243 Dátum: 12 dec 02, 18:12:05 »

Igen Shiro nekem is ez a véleményem erről a részről. Hatalmas meglepetés volt számomra, egy hátamon a szőr feláll és egy csipetnyi elérzékenyülés. Pont így volt jó.

Szerintem az a mező csak játékosokra vonatkozik tárgyakra nem. De akkor jogosan kérdezheted, hogy Yui miért nem tudott átmenni. Most hirtelen eszembe jutott az, hogy talán azért eshetett le mert Adminkártya.
« Utoljára szerkesztve: 12 dec 02, 18:18:01 írta Kecsu » Naplózva

"Úgy érzem ha csak egy kicsit is lazítok, azonnal arcon csap valamivel a világ."
Árnybíró 7. kötet

dreamfolow
Elit Jounin
*

« Válasz #244 Dátum: 12 dec 04, 15:40:21 »

SPOILER:(aki még nem látta a 22.részt) Tetszetős rész volt,bár egy kicsit lemaradtam róla.Kiváncsi leszek,hogy mi lesz ennek a következménye,hogy kiderült ez a szerelmes vagyok a bátyámba dolog.Végre azt hittem hogy elkezdődik a fára mászás...De sajna Kirito még túl béna hozzá.Nem hiszem hogy feltudnak jutni,anélkül hogy a fán belül jutnak fel.De talán-talán megbékélnek ezzel ,vagyis a "húga" beszáll segíteni neki.De ennek nem sok az esélye.Úgy esetleg sikerülne nekik.
« Utoljára szerkesztve: 12 dec 04, 15:41:20 írta dreamfolow » Naplózva

Szabika
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

No akame ga kill no life

« Válasz #245 Dátum: 12 dec 05, 16:00:14 »

Huh, megnéztem ezt az animét és nekem nagyon tetszik. Nevet Ebben az animében mindent láttam már: Érzelmek, harc, dráma stb. Nevet

Igaz hogy rövidnek tartottam SAO-t de megelégedtem a részekkel. Mondjuk azért a harcokat tovább húzhatták volna. Emellett nagyon jó ennek az animének a grafikája. Kidolgozott nagyon. Nevet
Kellett már nagyon egy ilyen anime. Nevet

Ez az Alfheim játék is tetszetős és engem nem zavarnak a fülek. Nevet Na jó...kicsit, de meg lehet szokni. Nevet Meglepődtem mikor kiderült hogy Leafa az igazából Sugu. Hmm? Bátya iránti szeretet? Ez kétféleképpen értetődő. Úgy szereti mint rokonát/testvérét vagy szerelmes. ikszdé De logikus hogy szerelmes. Kíváncsi vagyok mit hoz a következő rész
Naplózva
Stance
*

« Válasz #246 Dátum: 12 dec 05, 19:55:43 »

Én azon lepődtem meg, hogy Lyfa meglepődött, hogy Kirito-kun a bátyja. Azt hittem, hogy mindvégig tudta xD
Naplózva

Hédi
Osztag Vezető
*

Tesco Gazdaságos Kage Bunshin

« Válasz #247 Dátum: 12 dec 05, 21:21:08 »

Jáj, jááááááj xD Hát mi volt ez? Ez a vallomás Lefa-tól, hogy szerelmes az unokatestvérébe aki mellett úgy nőtt fel mint a húga. Kirito meg köpni-nyelni nem tud. xD Sajnos most már teljesen világos, hogy számomra Lefa rontja el az egészet. Nekem valahogy nem illik a képbe sehogyan sem. Imádtam azt a 3 percet amikor nem szerepelt.
Naplózva

"Dissect me 'til my blood runs down into the drain
My bitter heart is pumping oil into my veins"
-------------------------------------------------------
::MAL::
::TUMBLR::
Szabika
*

No akame ga kill no life

« Válasz #248 Dátum: 12 dec 05, 22:43:35 »

Jól láttam hogy csak 25 részes anime? Hmm? Olyan szemétség ez. ikszdé
Valaki javítson ki ha nem így van. Mosolyog
Naplózva
Hédi
Osztag Vezető
*

« Válasz #249 Dátum: 12 dec 05, 22:53:46 »

De így van és egyenlőre második évad sincs hírben Mosolyog
Naplózva

Train
ANBU Kapitány
*

« Válasz #250 Dátum: 12 dec 06, 02:29:18 »

Megnéztem a részt tetszett az anime a színvonalából még mindig semmit sem vesztett az égvilágon. A jelenleg futó eseményeknek számomra Lyfa a negatív pontja.
Naplózva
Szabika
*

No akame ga kill no life

« Válasz #251 Dátum: 12 dec 06, 13:55:28 »

Szerintem ennyivel nem lehetne befejezni. smirksweat 25 rész kéne minimum egy játékhoz hogy megismerhessük jobban. Mosolyog Szerintem jönni fog 2. évad de lehet csak jövőre, mert ennyivel nem lehet még befejezni.
Naplózva
Sabaku
Shinobi no Megami
*

U.S.S. Kobayashi Maru

« Válasz #252 Dátum: 12 dec 06, 15:18:44 »

Szerintem ez az anime pontosan 15 résszel hoszabb, mint kéne Nevet Egy 9/10es animéből szánalmas paródiát csináltak.
Naplózva

"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king."
Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii
Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
Hédi
Osztag Vezető
*

« Válasz #253 Dátum: 12 dec 06, 17:11:19 »

Hehe ott az igazság Nevet De most gonoszkodást félre téve, nem hiszem, hogy mindkettő játékhoz 25 rész kéne, mert itt a lényeg a SAO volt, ez a tündéres már csak arról szól, hogy Asunát ki kell szabadítani, Kiritonak nem az a célja, hogy kijátssza Mosolyog
Naplózva

Szabika
*

No akame ga kill no life

« Válasz #254 Dátum: 12 dec 07, 21:17:05 »

Olvastam a light novelek-ből és sok minden érdekes dolgot megtudtam, de akkor manga csak sword art online-t vezeti le és anime meg csak Alfheim online-ig? Jó lenne animébe megcsinálni ezeket mert érdekes dolgok vannak nagyon.
Naplózva
Oldalak: 1 ... 15 16 [17] 18 19 ... 34
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins