Kecsu
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Grizzlyhörcsög
|
|
« Válasz #240 Dátum: 12 nov 12, 16:56:26 » |
|
Majd figyeld meg így fog új barátra szert tenni másik fajból.
|
|
|
Naplózva
|
"Úgy érzem ha csak egy kicsit is lazítok, azonnal arcon csap valamivel a világ." Árnybíró 7. kötet
|
|
|
alepeter
Újonc
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #241 Dátum: 12 nov 12, 17:37:36 » |
|
Kiritonak meg nem ártana eldönteni, hogy mit akar, ez csak egy játék szóval ha Leafe meg is hal, akkor sincs semmi, nem kéne vele mennie, viszont Asuna nem tud kiszabadulni a játékból.
Kirito nem igazán tudja, hogy mi merre van abban a világban, eddig Lyfa vezette mindenhová és tanította meg neki az alapokat. Meg neki ez nem csak egy játék 2 év SAOzás után, hanem olyan mintha IRL lenne. A Salamanderekkel meg én se mennék ha már így megtámadtak, meg előtte ugye a Lyfás megmentős eset. Az idő meg sürgeti, pár nap és esküvő lesz.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Shiro
|
|
« Válasz #242 Dátum: 12 dec 01, 22:29:13 » |
|
A mai rész az egyik legjobb dráma és harc. Kirito berzerker nem kicsit durva (az a milka maci csak játszadozás volt) Benne volt az a jelenet amit már vártam. Habár úgy hittem Lyfa egy kicsit még titkolja a kilétét. Ha nem íjakkal lennének felszerelve a védők, akkor kisebb csapat magas szintű játékos is át tudna törni, de így tényleg kell egy sereg. Sokakból valószínű csak ágyútöltelék lesz, de vajon mi vár az odvas fa következő szintjén? A pajzs az csak alulról blokkol felülről nem? Vagy a visa kártya szempontjából lényegtelen? ui: Semmi spolier de ezt szigotun csak azután olvassátok el, hogyha már megnéztétek a részt: A mikor Kirito meghalt, én egy pillanatra komolyan beszartam, hogy elromlott a gépem.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 dec 01, 23:29:47 írta Shiro »
|
Naplózva
|
|
|
|
Kecsu
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Grizzlyhörcsög
|
|
« Válasz #243 Dátum: 12 dec 02, 18:12:05 » |
|
Igen Shiro nekem is ez a véleményem erről a részről. Hatalmas meglepetés volt számomra, egy hátamon a szőr feláll és egy csipetnyi elérzékenyülés. Pont így volt jó.
Szerintem az a mező csak játékosokra vonatkozik tárgyakra nem. De akkor jogosan kérdezheted, hogy Yui miért nem tudott átmenni. Most hirtelen eszembe jutott az, hogy talán azért eshetett le mert Adminkártya.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 dec 02, 18:18:01 írta Kecsu »
|
Naplózva
|
"Úgy érzem ha csak egy kicsit is lazítok, azonnal arcon csap valamivel a világ." Árnybíró 7. kötet
|
|
|
dreamfolow
Elit Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #244 Dátum: 12 dec 04, 15:40:21 » |
|
SPOILER:(aki még nem látta a 22.részt) Tetszetős rész volt,bár egy kicsit lemaradtam róla.Kiváncsi leszek,hogy mi lesz ennek a következménye,hogy kiderült ez a szerelmes vagyok a bátyámba dolog.Végre azt hittem hogy elkezdődik a fára mászás...De sajna Kirito még túl béna hozzá.Nem hiszem hogy feltudnak jutni,anélkül hogy a fán belül jutnak fel.De talán-talán megbékélnek ezzel ,vagyis a "húga" beszáll segíteni neki.De ennek nem sok az esélye.Úgy esetleg sikerülne nekik.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 dec 04, 15:41:20 írta dreamfolow »
|
Naplózva
|
|
|
|
Szabika
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Szökött Shinobi
No akame ga kill no life
|
|
« Válasz #245 Dátum: 12 dec 05, 16:00:14 » |
|
Huh, megnéztem ezt az animét és nekem nagyon tetszik. Ebben az animében mindent láttam már: Érzelmek, harc, dráma stb. Igaz hogy rövidnek tartottam SAO-t de megelégedtem a részekkel. Mondjuk azért a harcokat tovább húzhatták volna. Emellett nagyon jó ennek az animének a grafikája. Kidolgozott nagyon. Kellett már nagyon egy ilyen anime. Ez az Alfheim játék is tetszetős és engem nem zavarnak a fülek. Na jó...kicsit, de meg lehet szokni. Meglepődtem mikor kiderült hogy Leafa az igazából Sugu. Bátya iránti szeretet? Ez kétféleképpen értetődő. Úgy szereti mint rokonát/testvérét vagy szerelmes. De logikus hogy szerelmes. Kíváncsi vagyok mit hoz a következő rész
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Stance
Nem elérhető
|
|
« Válasz #246 Dátum: 12 dec 05, 19:55:43 » |
|
Én azon lepődtem meg, hogy Lyfa meglepődött, hogy Kirito-kun a bátyja. Azt hittem, hogy mindvégig tudta xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hédi
Osztag Vezető
Nem elérhető
Tesco Gazdaságos Kage Bunshin
|
|
« Válasz #247 Dátum: 12 dec 05, 21:21:08 » |
|
Jáj, jááááááj xD Hát mi volt ez? Ez a vallomás Lefa-tól, hogy szerelmes az unokatestvérébe aki mellett úgy nőtt fel mint a húga. Kirito meg köpni-nyelni nem tud. xD Sajnos most már teljesen világos, hogy számomra Lefa rontja el az egészet. Nekem valahogy nem illik a képbe sehogyan sem. Imádtam azt a 3 percet amikor nem szerepelt.
|
|
|
Naplózva
|
"Dissect me 'til my blood runs down into the drain My bitter heart is pumping oil into my veins" ------------------------------------------------------- ::MAL:: ::TUMBLR::
|
|
|
Szabika
Nem elérhető
Szökött Shinobi
No akame ga kill no life
|
|
« Válasz #248 Dátum: 12 dec 05, 22:43:35 » |
|
Jól láttam hogy csak 25 részes anime? Olyan szemétség ez. Valaki javítson ki ha nem így van.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hédi
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #249 Dátum: 12 dec 05, 22:53:46 » |
|
De így van és egyenlőre második évad sincs hírben
|
|
|
Naplózva
|
"Dissect me 'til my blood runs down into the drain My bitter heart is pumping oil into my veins" ------------------------------------------------------- ::MAL:: ::TUMBLR::
|
|
|
Train
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #250 Dátum: 12 dec 06, 02:29:18 » |
|
Megnéztem a részt tetszett az anime a színvonalából még mindig semmit sem vesztett az égvilágon. A jelenleg futó eseményeknek számomra Lyfa a negatív pontja.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Szabika
Nem elérhető
Szökött Shinobi
No akame ga kill no life
|
|
« Válasz #251 Dátum: 12 dec 06, 13:55:28 » |
|
Szerintem ennyivel nem lehetne befejezni. 25 rész kéne minimum egy játékhoz hogy megismerhessük jobban. Szerintem jönni fog 2. évad de lehet csak jövőre, mert ennyivel nem lehet még befejezni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #252 Dátum: 12 dec 06, 15:18:44 » |
|
Szerintem ez az anime pontosan 15 résszel hoszabb, mint kéne Egy 9/10es animéből szánalmas paródiát csináltak.
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
Hédi
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #253 Dátum: 12 dec 06, 17:11:19 » |
|
Hehe ott az igazság De most gonoszkodást félre téve, nem hiszem, hogy mindkettő játékhoz 25 rész kéne, mert itt a lényeg a SAO volt, ez a tündéres már csak arról szól, hogy Asunát ki kell szabadítani, Kiritonak nem az a célja, hogy kijátssza
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Szabika
Nem elérhető
Szökött Shinobi
No akame ga kill no life
|
|
« Válasz #254 Dátum: 12 dec 07, 21:17:05 » |
|
Olvastam a light novelek-ből és sok minden érdekes dolgot megtudtam, de akkor manga csak sword art online-t vezeti le és anime meg csak Alfheim online-ig? Jó lenne animébe megcsinálni ezeket mert érdekes dolgok vannak nagyon.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|