Ja, mert te mondod meg, hogy mit kell adnia az adott animének. Ezt a mondatot eltudnám viselni a light novel készítőitől, vagy a rendezőanimátor szájából.
Én átéreztem, nekem tetszett. Neked nem. End of story.
Kiemelhetnéd nekem hogy melyik rész az ami azt sugallja hogy "Én mondom meg mit adjon az anime". Kicsit másképp is leírom. Remélem így már felfoghatóbb lesz:
- A legtöbb karakterről alig vagy semmit sem lehetett megtudni.
- Kevés szerepet kaptak más karakterek.
- A harcok "összevagdosottak" voltak, izgalom = nulla. Kivételt képez a legelső nagyobb harc, de az se volt valami egetverő.
- A Yui-s epizódok teljesen feleslegesek voltak, mivel kb semmi lényege nem volt.
- A "helykitöltés" helyett elfért volna más karaktereknek a szereplése.
- A félidő fináléja egy tönkrevagdosott 2 perces harcból állt.
- Túl hamar vége lett a SAO világának, s most pedig Itt az ALO ami annyit jelent hogy nem hű annyira az animét jelképező címhez a 2. fél.
A harcok izgalmasak voltak és igényesen készítették el őket
Valószínű, csak én nem tudtam élvezni csak a "vagdosott" 1 kardcsapásos harcokat, s ezzel benne lehet a pakliban hogy én vagyok így egyedül.
Igen, semmi más szempontot nem veszek figyelembe egy műnél, minthogy mennyire aranyosak benne a kibaszott karakterek. Csak azért nézem ezt az animét, mert aranyos a rajzolása. Lebuktattál.
Hát de most nem egy cukorfalat Kirito? Bezzeg most hogy "Troll fül, haj" sztájlt adtak neki, már senkinek sem tetszik, s nem olyan cukorka. Ezzel együtt akkor a SAO egy nagy szar lett, és már nem jó. Olvass egy kis AnimeAddiktot, vagy angol fórumokat, s akkor megtudod miért merészelek ilyet feltételezni.
Na jó nekem egyetlen egy kommentem lenne és kiszálltam ebből a teljesen értelmetlen vitából.
A vita nem lenne értelmetlen, csak nem lehet vitatkozni veletek/pár emberrel, mert már rögtön a 2. posztomtól máris elkezdődött a félreértelmezés, s következő körben a sértettség kimutatása, miszerint a negatív kritika fájdalmas. Flamelni meg abszolút nincs kedvem, főleg pár sértődött SAO kedvelővel. Értelmét nem látom hogy "én VS Káromkodó, s később személyeskedő fanok" játékot játsszak.
Utóiratként pedig annyit hogy úgymond mindent tudó vagyok, s egyben troll. Vajon miért? Mert elmesélem a negatívumokat, kritikus vagyok.
Jó volt "vitázni" veletek. Goodbye. ^^