24 nov 15, 13:57:02 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 14 15 [16] 17 18 ... 34
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Sword Art Online  (Megtekintve 93364 alkalommal)
0 Felhasználó és 14 vendég van a témában
Soul
Kezdő Jounin
*
Nem elérhető Nem elérhető

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #225 Dátum: 12 okt 31, 18:02:39 »

Én a védő táborhoz csatlakozom. Mosolyog Lehet hiányolni belőle az akciót, a kalandot vagy akár még a horrort is, teljesen mindegy, mert ennek az animének nem az a célja hogy ezeket nyújtsa. Személy szerint én is több akciót vártam a SAO-tól, arra számítottam hogy sokkal kisebb hangsúlyt fektetnek majd a drámára / szerelmi szálra, de ennek ellenére nagyon megtetszett. Nem azt kaptam amit vártam, hanem valami mást: bizonyos szempontból kevesebbet, bizonyos szempontból sokkal többet.
Az első arc lezárása pedig valóban kis csalódottságot hagyott bennem, de ha más szemszögből nézzük akkor így sokkal kevésbé sablonos mintha folytatták volna a játékot egészen a végéig. Ráadásul így meghagyta a lehetőséget a kibővítésre, hogy esetleg később újabb történeteket illesszenek be a kihagyott időintervallumba (itt elsősorban manga/játék adaptáció szempontjából értem, nem a side-storykra gondolok, hiszen ez a lehetőség már el lett lőve).
Az új arcról sajnos csak torzított véleményt tudok nyújtani, mivel egyik barátom aki olvassak a light novelt volt olyan kedves és lelőtte az események felét... -.-'
Naplózva

"What is a man but the sum of his memories? We are the stories we live! The tales we tell ourselves!"
StiylMagnus
Újonc
*

« Válasz #226 Dátum: 12 okt 31, 18:04:36 »

A NerveGeart-t pontosan azért veszi fel, hogy valahogyan kihozza Asunát... Nem tudom egyébként kire használod a többes számot, mert Asuna nem saját akaratából van a játékban, Yui pedig egy program, több SAO-sal meg nem találkoztunk még.

Megint nem értetted, amit írtam...a NerveGear dolgot a Yui-nak ALO-ban tett ígéretére mondtam, neki mondja, hogy majd kiszabadítja "A sunát" és jön vele Yui-t meglátogatni a játékban, erre vonatkozott, hogy én a helyükbe nem venném fel ezután többet a sisakot az ALO vége után. Remélem így érthető.
« Utoljára szerkesztve: 12 okt 31, 18:09:27 írta StiylMagnus » Naplózva
Sabaku
Shinobi no Megami
*

U.S.S. Kobayashi Maru

« Válasz #227 Dátum: 12 okt 31, 18:06:45 »

Nekem az első 14 rész összességében egy 9/10-es anime volt korrekt, szép lezárással. Gondolkodtam is, belenézzek-e a 15.be, főleg az előzetes elffüleit látva, de azért tettem egy próbát. Meg is bántam. Nekem ez az egész szál nagyon erőltetett már, melyik szülő adná az ájult lányát bárkihez is? Tiszta hülyeség, droppedbe is tettem. Ha miután vége, és valami értelmes ember azt mondja, megéri végignézni, akkor lehet így teszel, amúgy nem akarom meggyalázni az első felét az animének.
« Utoljára szerkesztve: 12 okt 31, 18:07:42 írta Sabaku » Naplózva

"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king."
Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii
Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
Sitaina_Shoetyer
Újonc
*

« Válasz #228 Dátum: 12 nov 02, 04:05:40 »

Idézet
Ja, mert te mondod meg, hogy mit kell adnia az adott animének. Ezt a mondatot eltudnám viselni a light novel készítőitől, vagy a rendezőanimátor szájából.
Én átéreztem, nekem tetszett. Neked nem. End of story.

Kiemelhetnéd nekem hogy melyik rész az ami azt sugallja hogy "Én mondom meg mit adjon az anime". Kicsit másképp is leírom. Remélem így már felfoghatóbb lesz:

- A legtöbb karakterről alig vagy semmit sem lehetett megtudni.
- Kevés szerepet kaptak más karakterek.
- A harcok "összevagdosottak" voltak, izgalom = nulla. Kivételt képez a legelső nagyobb harc, de az se volt valami egetverő.
- A Yui-s epizódok teljesen feleslegesek voltak, mivel kb semmi lényege nem volt.
- A "helykitöltés" helyett elfért volna más karaktereknek a szereplése.
- A félidő fináléja egy tönkrevagdosott 2 perces harcból állt.
- Túl hamar vége lett a SAO világának, s most pedig Itt az ALO ami annyit jelent hogy nem hű annyira az animét jelképező címhez a 2. fél.

Idézet
A harcok izgalmasak voltak és igényesen készítették el őket
Valószínű, csak én nem tudtam élvezni csak a "vagdosott" 1 kardcsapásos harcokat, s ezzel benne lehet a pakliban hogy én vagyok így egyedül.

Idézet
Igen, semmi más szempontot nem veszek figyelembe egy műnél, minthogy mennyire aranyosak benne a kibaszott karakterek. Csak azért nézem ezt az animét, mert aranyos a rajzolása. Lebuktattál.

Hát de most nem egy cukorfalat Kirito? Bezzeg most hogy "Troll fül, haj" sztájlt adtak neki, már senkinek sem tetszik, s nem olyan cukorka. Ezzel együtt akkor a SAO egy nagy szar lett, és már nem jó. Olvass egy kis AnimeAddiktot, vagy angol fórumokat, s akkor megtudod miért merészelek ilyet feltételezni.

Idézet
Na jó nekem egyetlen egy kommentem lenne és kiszálltam ebből a teljesen értelmetlen vitából.

A vita nem lenne értelmetlen, csak nem lehet vitatkozni veletek/pár emberrel, mert már rögtön a 2. posztomtól máris elkezdődött a félreértelmezés, s következő körben a sértettség kimutatása, miszerint a negatív kritika fájdalmas. Flamelni meg abszolút nincs kedvem, főleg pár sértődött SAO kedvelővel. Értelmét nem látom hogy "én VS Káromkodó, s később személyeskedő fanok" játékot játsszak.

Utóiratként pedig annyit hogy úgymond mindent tudó vagyok, s egyben troll. Vajon miért? Mert elmesélem a negatívumokat, kritikus vagyok.

Jó volt "vitázni" veletek. Goodbye. ^^

« Utoljára szerkesztve: 12 nov 02, 04:10:44 írta Sitaina_Shoetyer » Naplózva
P4ndora
Akadémiai tanár
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #229 Dátum: 12 nov 04, 16:15:55 »

Ez a rész se nőtt a szívemhez, amolyan felvezető rész volt. Viszont úgy érzem végre fel fognak pörögni az események Nyelvesít

Asuna a tükörből olvasta le a kódot? Remélem él az alkalommal és megszökik, majd lemegy a fáról és ő is keresi Kiritót. Mindenesetre nagyot nőne a szememben ha nem egy "hercegnő" lenne a sok közül akit a főhősnek kell megmentenie.
Az a GM hogyishívják meg vágott pár olyan képet, hogy Asuna helyében pofonütöttem volna  >.<#

Remélem a testvéri szálat háttérbe szorítják, sajnos nem vagyok oda az ilyen szerelmi történetekért (oké, unokatestvérek, de egyre megy). Szerencsére ott van a szemüveges srác.
Naplózva

pabloka
Újonc
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #230 Dátum: 12 nov 04, 16:51:44 »

Fent van már magyar feliratal a 18.rész?
Naplózva

Hédi
Osztag Vezető
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Tesco Gazdaságos Kage Bunshin

« Válasz #231 Dátum: 12 nov 04, 18:17:04 »

Igen már fent van. Hát nem is tudom. Asuna biztosan kiszabadul, különben mi értelme lett volna, hogy le lesi a kódot? Viszont valamit nem értek. Amikor felváltva jelentkeztek ki, a másik teste miért maradt ott? Amikor a hugi belépett a kocsmába láttuk, hogy Kirito teste a semmiből jelenik meg. Akkor most hogy is van ez? Nem szeretem az ilyen random dolgokat.
Naplózva

"Dissect me 'til my blood runs down into the drain
My bitter heart is pumping oil into my veins"
-------------------------------------------------------
::MAL::
::TUMBLR::
Landmine
Gennin
*

« Válasz #232 Dátum: 12 nov 04, 18:22:34 »

A semleges városokban és a különbőző kasztok városaiban csak a fogadókban lehet kiloggolni bármiféle hátrány nélkül.Tehát ha nem vagy Sylph akkor Sylph területen csak egy fogadóban tudsz maradéktalanul kijelentkezni.Máskülönben ott marad belőled egy "tehetetlen" állapot amit kirabolhatnak vagy megtámadhatnak.Ugyanez áll a semleges területen is de ott mindenkire.Lyfa ezért sürgette a semleges városba való minél gyorsabb eljutást a rész végén.
Naplózva

Hédi
Osztag Vezető
*

« Válasz #233 Dátum: 12 nov 04, 18:43:03 »

Ja értem, ez nekem valahogy kimaradt Mosolyog
Naplózva

Landmine
Gennin
*

« Válasz #234 Dátum: 12 nov 04, 18:49:42 »

Az előző részben érintették a témát felületesen de nem tértek ki a teljes magyarázatra.
Naplózva

Norbi777
Újonc
*

« Válasz #235 Dátum: 12 nov 07, 18:34:54 »

Látom nagyon sok embernek nem tetszik már az anime... Hát mit mondjak, olvastam mind a 11 kötetet, és nézem az animét is, és meg kell mondjam, hogy az anime szerintem is el van sietve, és rengeteg dolgot kihagynak. A könyv az tökéletes, minden meg van magyarázva, nem volt olyan érzésem, hogy "Ez most hogy is van?". Mindenkinek ajánlom a könyvet, olyan mintha egy teljesen más történet volna( a párbeszédek nagy részét a könyvből vették át, így ha olvasod és Déja Vu érzésed van, akkor tudd, hogy miért), már csak az Alicization arc miatt is megéri, olyan mintha egy Hollywoodi film SF története volna(animében kétlem, hogy ilyen érzést ad majd).
Naplózva
Hédi
Osztag Vezető
*

« Válasz #236 Dátum: 12 nov 07, 21:47:18 »

Hát nem is tudom. Szerintem a lényeges dolgokat azért itt is elmondják, (ezek szerint csak én nem fogyelek oda eléggé xD) legalábbis én nem érzem, hogy elsietnék, sőt nekem néha kicsit vontatott is, leginkább most az új részek Mosolyog
« Utoljára szerkesztve: 12 nov 07, 21:49:07 írta Hedi-usagi » Naplózva

Landmine
Gennin
*

« Válasz #237 Dátum: 12 nov 07, 22:26:41 »

Az új arc pont jó tempóba megy. Az Aincrad arc-ot csapták össze.Fölös side-storykat raktak be és magyarázatokat hagytak ki.Pontosabban mire gondolok az pár oldallal ezelőtt látható sok lenne leírni újra. ikszdé ikszdé

Ha tetszik a világ akkor mindenképp LN olvasás mert egy-két fokkal komolyabb és borúsabb hangulatot ad vissza mint az anime. Az alicizationnak meg tényleg elég komplex története van azt élvezet olvasni.(Bár nekem a phantom bullet a kedvencem az összes arc közül)
« Utoljára szerkesztve: 12 nov 07, 22:31:29 írta Landmine » Naplózva

pabloka
Újonc
*

« Válasz #238 Dátum: 12 nov 11, 21:04:22 »

érdekes rész volt...De az Leafe baratja miert nem tud varosba felkelni?? miert fekszik ott a csatornaba??
Naplózva

Hédi
Osztag Vezető
*

« Válasz #239 Dátum: 12 nov 11, 22:35:05 »

Hát gondolom mert elkábították Mosolyog Nekem nem tetszett a rész. Harcoltak rohangáltak majd amikor végre meg is érkeztek valahova 180 fokos fordulat és mennek vissza. Kiritonak meg nem ártana eldönteni, hogy mit akar, ez csak egy játék szóval ha Leafe meg is hal, akkor sincs semmi, nem kéne vele mennie, viszont Asuna nem tud kiszabadulni a játékból.
« Utoljára szerkesztve: 12 nov 11, 22:36:42 írta Hedi-usagi » Naplózva

Oldalak: 1 ... 14 15 [16] 17 18 ... 34
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins