Florcii
Gennin
Nem elérhető
Vas Országa
|
|
« Válasz #165 Dátum: 12 okt 20, 12:03:43 » |
|
Elkezdtem nézni,eddig nagyon tetszik,bár hogyha nem próbáltam volna ki a metint ,nem érteném...és hát annak a kis kék sárkánynak kicsit furcsa neve van. (Egy kicsit meglepődtem hogy a kiscsaj azt ordibálja hogy Pina)
|
|
|
Naplózva
|
<3 NaruSaku FAN
|
|
|
Hédi
Osztag Vezető
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Tesco Gazdaságos Kage Bunshin
|
|
« Válasz #166 Dátum: 12 okt 20, 14:24:41 » |
|
tényleg Pina xD már el is felejtettem xD hát az egy nagyon vicces rész volt xD
|
|
|
Naplózva
|
"Dissect me 'til my blood runs down into the drain My bitter heart is pumping oil into my veins" ------------------------------------------------------- ::MAL:: ::TUMBLR::
|
|
|
Florcii
Gennin
Nem elérhető
Vas Országa
|
|
« Válasz #167 Dátum: 12 okt 20, 16:39:50 » |
|
Amúgy most hol tart az anime? Holnap jön ki a 16.rész? Mikor szokott megjelenni?
|
|
|
Naplózva
|
<3 NaruSaku FAN
|
|
|
Hédi
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #168 Dátum: 12 okt 20, 18:06:19 » |
|
azt nem tudom mikor szokott megjelenni de igen a következő a 16. lesz
|
|
|
Naplózva
|
"Dissect me 'til my blood runs down into the drain My bitter heart is pumping oil into my veins" ------------------------------------------------------- ::MAL:: ::TUMBLR::
|
|
|
Landmine
Gennin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #169 Dátum: 12 okt 20, 19:01:10 » |
|
Japánban a mi időnk szerint 5kor vetítik minden szombaton. Angol felirattal este 9-10 fele kint van már. Magyar felirattal meg vasárnap általában.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Stance
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #170 Dátum: 12 okt 20, 20:30:02 » |
|
Emlékszem, egyik pénteken kint volt a raw. Egy illető miután megnézte egyből be is spoilerezte, hogy mi volt az adott részben...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Landmine
Gennin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #171 Dátum: 12 okt 20, 21:42:16 » |
|
Ismét meglepően jó részt kaptunk.Minden fontos benne volt és nem siették el a dolgokat.Remélem ez a trend folytatódni fog.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gaburieru
ANBU újonc
Nem elérhető
Szökött Shinobi
ガブリエル
|
|
« Válasz #172 Dátum: 12 okt 21, 10:45:14 » |
|
Nekem egy osztálytársam ajánlotta ezt az animét. Eddig az első 11 részt láttam, de továbbra is folytatni fogom, mert nagyon tetszik, viszont van egy-két dolog amit nem értek:
Ezek a szintek úgy vannak, hogy ha valaki(k) megöli(k) az adott szint boss-át akkor, onnantól bárki tovább mehet a következő szintre? A legutóbb feloldott szint és az alatti szinteken bárki szabadon közlekedhet?
Mikor Kirito Asuna céhének vezérével harcolt (nem jut eszembe a neve), akkor hogy lehettek olyan sokan a lelátón? Elméletileg akkorra kb. 6500 játékos maradt, de szerintem ott többen voltak. Talán NPC-k is bementek?
Ha a sisakot kihozzák a konnektorból és lemerül az akksija akkor sem lehet leszedni? Lehet, hogy mikor nagyon alacsony töltöttségi szintre merül az akkumulátor akkor is kisüti a játékos agyát? Szóval egyelőre ezek lennének, remélem más még nem kérdezte, nem akartam nagyon bele olvasni, nehogy spoilerre leljek... ill. bocsi ha az animében később ezekre a kérdésekre úgyis választ kapnék.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Florcii
Gennin
Nem elérhető
Vas Országa
|
|
« Válasz #173 Dátum: 12 okt 21, 11:15:10 » |
|
Ha megölik a bosst ,elméletileg csak expet ad,meg cuccot.Tehát nem hiszem hogy 1 fix szintet ad...NPC-k a gépi emberkék ,azok nem fizetnek azért hogy bemehessenek ,mivel szerintem nem kaptak emberi tulajdonságokat a külsőjükön kívül. De lehet hogy az SA ,azaz Kayaba Akihiko aki maga Asuna céhének vezére ,berendelte öket
|
|
|
Naplózva
|
<3 NaruSaku FAN
|
|
|
Landmine
Gennin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #174 Dátum: 12 okt 21, 11:37:39 » |
|
Ha megölik a Bosst akkor utána ki kell nyitni az átjárót ami a Boss szobájában van és csak akkor nyílik meg ha a Bosst legyőzték. Továbbá csak az nyithatja ki aki részt vett a Boss harcban.Miután ez megtörtént az átjárón át eljutnak a következő szintre ahol miután aktiválták a teleportációs kaput megnyílik az új szint városa.Innentől kezdve bárki idejuthat a teleport révén akár még az 1. szintről is. Mindezekután kezdődik újra a folyamat és a játékosok elkezdik feltérképezni az új szintet és,hogy merre van az új boss szobája.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gaburieru
ANBU újonc
Nem elérhető
Szökött Shinobi
ガブリエル
|
|
« Válasz #175 Dátum: 12 okt 21, 14:55:45 » |
|
Na megnéztem, a maradékot is. A vége eléggé meglepett, nem hittem volna, hogy ez fog történni, na meg azt se értem, hogy Kirito és Asuna, hogy maradhattak életben... A 15. résszel kapcsolatban, hát... ezt az unokatestvéres dolgot én már az Elfen Lied-ben is utáltam, gondolom itt is hasonló lesz. Nem értem miért jó ez a japánoknak.
szerk.: Köszi Shiro, így érthető.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 okt 21, 18:37:32 írta Gaburieru »
|
Naplózva
|
|
|
|
Shiro
|
|
« Válasz #176 Dátum: 12 okt 21, 18:07:24 » |
|
Emlékszel még a karácsonyos részre? Ott az a Mikulás Boss dobott egy itememet amivel aszem 30 másodpercen belül fel lehet támasztani egy meghalt játékost. Vagyis a NerveGear csak ezután süti ki az agyat. Kirito Asuna halálát követően 30 másodpercen belül megnyerte a játékot, így deaktiválta az agygrill funkciót is.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hédi
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #177 Dátum: 12 okt 21, 18:07:45 » |
|
hát Kirito legyőzte az egész játéknak a megalkotóját, vagyis vége a SAO-nak és mindenki visszatér a világba (kivéve az a 300 játékos aki nem kelt fel) és gondolom Asuna azért nem halt meg mert még a 10 mp-en belül ölte meg Kirito a főnököt és nem sütötte ki az agyát a sisak... de ez csak az én tippem... de az elfen liedben legalább tisztában voltak azzal, hogy csak unokatstvérek... de ez a lány úgy nőtt fel, hogy azt hitte Kirito a testvére... szóval így még durvább xD és hogy Ő jöjjön Asuna helyett? na ne már xD szerk: Shiro beelőztél xD jah akkor rosszul emlékeztem nem 10 mp hanem 30 mp
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 okt 21, 18:08:48 írta Hedi-usagi »
|
Naplózva
|
|
|
|
Landmine
Gennin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #178 Dátum: 12 okt 21, 18:37:47 » |
|
Pedig jól emlékeztél az 10mp nem 30 Amúgy mikor ez az esemény játszódik(azaz az első kötetben) a red-nosed reindeer még meg sem volt írva mivel az a második kötetben jelent meg.Szóval alapjáraton az ott elhangzottakat nem kellene figyelembe venni az Aincrad arc végén történteknél.Azért nem haltak meg mert Akihiko belenyúlt a rendszerbe(mivel megtehette) és ugye még utoljára odahozta őket a platformra.Maguk is azt hitték,hogy meg fognak halni de vélhetően azért mert Kirito végülis legyőzte a főbosst és végigvitte a játékot ezért őket kiengedte akihiko a játékból.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hédi
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #179 Dátum: 12 okt 22, 16:49:54 » |
|
ajaj xD az a baj, hogy nekem a csaj már most nem szimpatikus xD de annak viszont örülök, hogy a perverz hugi nem ment Kirtoval ebbe a tündérjátékba Yui viszont állati cuki xD ^^ pedig nem rajongok az ilyen dolgokért de ez már szerintem is édes
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 okt 22, 16:50:45 írta Hedi-usagi »
|
Naplózva
|
|
|
|
|