24 nov 15, 14:47:13 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 10 11 [12] 13 14 ... 34
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Sword Art Online  (Megtekintve 93425 alkalommal)
0 Felhasználó és 16 vendég van a témában
Florcii
Gennin
*
Nem elérhető Nem elérhető

Vas Országa Vas Országa

« Válasz #165 Dátum: 12 okt 20, 12:03:43 »

Elkezdtem nézni,eddig nagyon tetszik,bár hogyha nem próbáltam volna ki a metint ,nem érteném...és hát annak a kis kék sárkánynak kicsit furcsa neve van. (Egy kicsit meglepődtem hogy a kiscsaj azt ordibálja hogy Pina) ikszdé
Naplózva

<3 NaruSaku FAN 
Hédi
Osztag Vezető
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Tesco Gazdaságos Kage Bunshin

« Válasz #166 Dátum: 12 okt 20, 14:24:41 »

tényleg Pina xD már el is felejtettem xD hát az egy nagyon vicces rész volt xD
Naplózva

"Dissect me 'til my blood runs down into the drain
My bitter heart is pumping oil into my veins"
-------------------------------------------------------
::MAL::
::TUMBLR::
Florcii
Gennin
*

Vas Országa Vas Országa

« Válasz #167 Dátum: 12 okt 20, 16:39:50 »

Amúgy most hol tart az anime? Holnap jön ki a 16.rész? Mikor szokott megjelenni?
Naplózva

<3 NaruSaku FAN 
Hédi
Osztag Vezető
*

« Válasz #168 Dátum: 12 okt 20, 18:06:19 »

azt nem tudom  mikor szokott megjelenni de igen a következő a 16. lesz Mosolyog
Naplózva

Landmine
Gennin
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #169 Dátum: 12 okt 20, 19:01:10 »

Japánban a mi időnk szerint 5kor vetítik minden szombaton. Angol felirattal este 9-10 fele kint van már. Magyar felirattal meg vasárnap általában.
Naplózva

Stance
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

« Válasz #170 Dátum: 12 okt 20, 20:30:02 »

Emlékszem, egyik pénteken kint volt a raw. Egy illető miután megnézte egyből be is spoilerezte, hogy mi volt az adott részben...
Naplózva

Landmine
Gennin
*

« Válasz #171 Dátum: 12 okt 20, 21:42:16 »

Ismét meglepően jó részt kaptunk.Minden fontos benne volt és nem siették el a dolgokat.Remélem ez a trend folytatódni fog.
Naplózva

Gaburieru
ANBU újonc
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

ガブリエル

« Válasz #172 Dátum: 12 okt 21, 10:45:14 »

Nekem egy osztálytársam ajánlotta ezt az animét. Eddig az első 11 részt láttam, de továbbra is folytatni fogom, mert nagyon tetszik, viszont van egy-két dolog amit nem értek:

Ezek a szintek úgy vannak, hogy ha valaki(k) megöli(k) az adott szint boss-át akkor, onnantól bárki tovább mehet a következő szintre? A legutóbb feloldott szint és az alatti szinteken bárki szabadon közlekedhet?

Mikor Kirito Asuna céhének vezérével harcolt (nem jut eszembe a neve), akkor hogy lehettek olyan sokan a lelátón? Elméletileg akkorra kb. 6500 játékos maradt, de szerintem ott többen voltak. Talán NPC-k is bementek?

Ha a sisakot kihozzák a konnektorból és lemerül az akksija akkor sem lehet leszedni? Lehet, hogy mikor nagyon alacsony töltöttségi szintre merül az akkumulátor akkor is kisüti a játékos agyát?
Szóval egyelőre ezek lennének, remélem más még nem kérdezte, nem akartam nagyon bele olvasni, nehogy spoilerre leljek... ill. bocsi ha az animében később ezekre a kérdésekre úgyis választ kapnék.

Naplózva
Florcii
Gennin
*

Vas Országa Vas Országa

« Válasz #173 Dátum: 12 okt 21, 11:15:10 »

Ha megölik a bosst ,elméletileg csak expet ad,meg cuccot.Tehát nem hiszem hogy 1 fix szintet ad...NPC-k a gépi emberkék ,azok nem fizetnek azért hogy bemehessenek ,mivel szerintem nem kaptak emberi tulajdonságokat a külsőjükön kívül. De lehet hogy az SA ,azaz Kayaba Akihiko  aki maga Asuna céhének vezére ,berendelte öket  ikszdé
Naplózva

<3 NaruSaku FAN 
Landmine
Gennin
*

« Válasz #174 Dátum: 12 okt 21, 11:37:39 »

Ha megölik a Bosst akkor utána ki kell nyitni az átjárót ami a Boss szobájában van és csak akkor nyílik meg ha a Bosst legyőzték. Továbbá csak az nyithatja ki aki részt vett a Boss harcban.Miután ez megtörtént az átjárón át eljutnak a következő szintre ahol miután aktiválták a teleportációs kaput megnyílik az új szint városa.Innentől kezdve bárki idejuthat a teleport révén akár még az 1. szintről is. Mindezekután kezdődik újra a folyamat és a játékosok elkezdik feltérképezni az új szintet és,hogy merre van az új boss szobája.

Naplózva

Gaburieru
ANBU újonc
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

ガブリエル

« Válasz #175 Dátum: 12 okt 21, 14:55:45 »

Na megnéztem, a maradékot is. A vége eléggé meglepett, nem hittem volna, hogy ez fog történni, na meg azt se értem, hogy Kirito és Asuna, hogy maradhattak életben...
A 15. résszel kapcsolatban, hát... ezt az unokatestvéres dolgot én már az Elfen Lied-ben is utáltam, gondolom itt is hasonló lesz. Nem értem miért jó ez a japánoknak.

szerk.: Köszi Shiro, így érthető.
« Utoljára szerkesztve: 12 okt 21, 18:37:32 írta Gaburieru » Naplózva
Shiro
Moderátor

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

may the force be with you

« Válasz #176 Dátum: 12 okt 21, 18:07:24 »

Emlékszel még a karácsonyos részre?
Ott az a Mikulás Boss dobott egy itememet amivel aszem 30 másodpercen belül fel lehet támasztani egy meghalt játékost. Vagyis a NerveGear csak ezután süti ki az agyat.
Kirito Asuna halálát követően 30 másodpercen belül megnyerte a játékot, így deaktiválta az agygrill funkciót is.
Naplózva

Hédi
Osztag Vezető
*

« Válasz #177 Dátum: 12 okt 21, 18:07:45 »

hát Kirito legyőzte az egész játéknak a megalkotóját, vagyis vége a SAO-nak és mindenki visszatér a világba (kivéve az a 300 játékos aki nem kelt fel) és gondolom Asuna azért nem halt meg mert még a 10 mp-en belül ölte meg Kirito a főnököt és nem sütötte ki az agyát a sisak... de ez csak az én tippem...
de az elfen liedben legalább tisztában voltak azzal, hogy csak unokatstvérek... de ez a lány úgy nőtt fel, hogy azt hitte Kirito a testvére... szóval így még durvább xD és hogy Ő jöjjön Asuna helyett? na ne már xD

szerk: Shiro beelőztél xD jah akkor rosszul emlékeztem nem 10 mp hanem 30 mp Mosolyog
« Utoljára szerkesztve: 12 okt 21, 18:08:48 írta Hedi-usagi » Naplózva

Landmine
Gennin
*

« Válasz #178 Dátum: 12 okt 21, 18:37:47 »

Pedig jól emlékeztél az 10mp nem 30 Nevet
Amúgy mikor ez az esemény játszódik(azaz az első kötetben) a red-nosed reindeer még meg sem volt írva mivel az a második kötetben jelent meg.Szóval alapjáraton az ott elhangzottakat nem kellene figyelembe venni az Aincrad arc végén történteknél.Azért nem haltak meg mert Akihiko belenyúlt a rendszerbe(mivel megtehette) és ugye még utoljára odahozta őket a platformra.Maguk is azt hitték,hogy meg fognak halni de vélhetően azért mert Kirito végülis legyőzte a főbosst és végigvitte a játékot ezért őket kiengedte akihiko   a játékból.
Naplózva

Hédi
Osztag Vezető
*

« Válasz #179 Dátum: 12 okt 22, 16:49:54 »

ajaj xD az a baj, hogy nekem a csaj már most nem szimpatikus xD de annak viszont örülök, hogy a perverz hugi nem ment Kirtoval ebbe a tündérjátékba Nevet Yui viszont állati cuki xD ^^ pedig nem rajongok az ilyen dolgokért de ez már szerintem is édes Nevet
« Utoljára szerkesztve: 12 okt 22, 16:50:45 írta Hedi-usagi » Naplózva

Oldalak: 1 ... 10 11 [12] 13 14 ... 34
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins