DjLord1998
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #135 Dátum: 13 dec 17, 07:17:59 » |
|
Hát én dir dur nagyábol megértetem de így megkönyitik a dolgunkat mivel akinek van ideje,pénze az gond nélkül ki tud gyüjteni egy shank-sot,luffy-t és garp-ot és így hát hatalamas előnye lesz ellenünk:( és aizen javaslom hogy ezeket gyüjtsd ki: law vagy choper,brook,marko,franky, és ha sikerül kid-et.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
bdaniel
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #136 Dátum: 13 dec 17, 10:23:33 » |
|
Hát igen de nem baj. Idővel majd mi is megszerezzük őket... Én mindenesetre Marcot fogok ''synthelni'' (már azóta akarom őt, hogy megjelent a mangában ). A lényeg egyébként az, hogy a normál bárokból kártyákat kapsz a karakterekről és már nem kell fordítani a kártyákat hanem csak kiválasztod amelyiket szeretnéd... és ha olyat kapsz aki még nincs meg akkor azt felhasználod és megkapod a logbookod-ba( magyarul valami olyasmi, hogy hajónapló ) is... de az érdekesebb az, hogy felhasználhatod sythesishez http://pirates.forum.game321.com/viewthread.php?tid=23678&extra=&page=1 .... szóval most már akármilyen karaktert megszerezhetsz csak idő meg szerencse kell hozzá... Meg pár apróbb változás mint pl.: 50 famet is használhatsz a barban ami biztos 1 A rank kártyát jelent Super Conve 200g lesz 500 helyett és biztos 1 S + 4 A/SS/S kártyát ad ki... btw..: AB1/AB2-ból nem kapsz kártyákat a crewekról ők alapból a hajónaplóba mennek...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
DjLord1998
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #137 Dátum: 13 dec 17, 20:06:46 » |
|
Könnyeket csalt a szemembe hogy ilyen könnyen össze lehet gyűjteni a crew-et egy kis stnth. shanks igaz hogy nem olcsó viszont olyan erős gondolom..:3 .Amúgy nekem is marco a kedvenc karakterem az anime óta és luffy amit bevalok lesz egy 4hónap kigyűjteni mellé marco-t is 1x robin,1x lafftie,1x smoker,1x kaku viszont luffy nehezeb lesz már:c nami,usopp,zoro,sanji ami 1x robin,1x van augur,1x mihawk,1x foxy(Nami),1x chopper,1x lafftie,1x ace,1x foxy (Usopp),1x donflamingo,1xburges,1x hancok,1x foxy(sanji),1x jinbe,1x perona,1x mihawk,1x foxy(zoro) és ezt össze synth. És bdaniel ha össze synth. a crew-et akkor meg maradnak és mikor jön ez az újitás? Előre köszi a választ.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
bdaniel
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #138 Dátum: 13 dec 17, 21:48:56 » |
|
Ha minden igaz akkor pénteken jön az update... És az, hogy érted, hogy meg maradnak e? mármint a crew cardok? mert azok nem maradnak meg de amik már a hajónaplóban vannak azok megmaradnak... (ha sythelsz valakit akkor két lehetőséged van a kártyával vagy felhasználod és megkapod őt a hajónaplóba( 1 crewet csakis egyszer lehet) ahonnan egy "conve'' és már használhatod is vagy pedig felhasználod egy másik crew synthesiséhez)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
DjLord1998
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #139 Dátum: 13 dec 17, 22:06:19 » |
|
Köszike a magyarázatot mert hát akkor okosan kell sakkozni a crew kártyákkal és a sima crew-el hogy tökéletesen ki tud választani a crew-et és lenne egy apró kérdésem az all blue-hoz kapcsolódóan hogy ott is cardokat kapok vagy repül a könyvbe a crew? Köszi előre választ. szerk.:Mert 1-2nap a 87szintig és jön az all blue <3 :3 , frissítés pont jó kor jön mivel a péntek a kedvenc napom és mindig nyitok egy jó crew-et
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 dec 17, 22:11:28 írta DjLord1998 »
|
Naplózva
|
|
|
|
Aizen
Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #140 Dátum: 13 dec 17, 22:24:24 » |
|
Egy kis csapatfelépítési kérdésem lenne hozzátok. Jelenleg ez az összetételem: Flamingo, Brook, Law, Chopper és ugye "én". Sejtem 2 healer felesleges lesz és mivel mindenkinél Choppert látok, így Law az első kieső. Na de utána ki repüljön? Brook vagy Flamingo? Usopp vagy Zoro lenne az, aki átvenné a helyét. Éééés még 1 kérdés: kikre éri meg a démongyümit/kristályt megszerezni? Egyáltalán megéri 1000 gyémántot ellőni ezekre? A prot-ra már kihoztam még régebben, de lassan lehet nem ártana a crew-ekre is.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 dec 17, 22:56:09 írta Aizen »
|
Naplózva
|
|
|
|
DjLord1998
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #141 Dátum: 13 dec 18, 06:53:56 » |
|
Law nagyon jó hiller ha fel van tápolva brook az marad chopper ha tetszik neked maradhat xd donflamingo meg szerintem hasztalan!Donflamingo és chopper vagy law helyére menyen usopp és zoro:) de szerintem tartogasd a crew-et mert jön a crew sthny. Szerintetek melyik a jobb tg szet v wg szet?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 dec 18, 06:57:10 írta DjLord1998 »
|
Naplózva
|
|
|
|
bdaniel
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #142 Dátum: 13 dec 18, 15:49:18 » |
|
All blue nem ad kártyákat úgy túl könnyű lenne megszerezni Shanksot... De az eddig meggyűjtött karakterekből sem lesz crew card... És úgy tűnik, hogy Péntek helyett Holnap lesz az update @Aizen Hanyas szinten vagy? mert lvl115+-nál már 6 crewet is használhatsz és amúgy vivi/chopper sokkal jobb healerek mint law mert neki kell m-atk shell is... Jah megszerintem ussopp > zoro ... És brook max dev + fg setben felér egy hadsereggel
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
DjLord1998
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #143 Dátum: 13 dec 18, 18:32:29 » |
|
Igen olvastam már a szerver összevonással együtt.Aztán nézegetem párszor és több crew-hez is foxy kell amit tudtom szerint csak 1x lehet felhasználni nem?És melyik set a legjobb sniper-e tg v wg v sg set?És a setekbe milyen shel-et lenne érdemes rakni?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aizen
Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #144 Dátum: 13 dec 18, 18:33:47 » |
|
Éééééés igen... egy újabb dolog, amit megtudtam így ma, szóval köszönöm dani, egyelőre Ace visszakerült a harcosok közé, mint 6. tag. Mihawkot tettem volna vissza, de mivel nem 100-as, ezért még úgyse tudom kihasználni az erejét rendesen, FG set híján. >< Nem tudtam, hogy 115-től 6. tag újítható be és így vergődtem el 120-ig... remek. Vivit csak nemrég kaptam meg, sajnálnám Law-ot lenullázni szintileg érte, mert már 103as, a sellő csaj viszont csak 86.. bár a SG setet már tudná hordani. Újfent lesüt a bénaságom, a Brookom gyenge. Na majd szép lassan megerősödik, csak a pénzem gyakran elfogy, így a cuccait se tudom felhúzni normálisan.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
nemmind1
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #146 Dátum: 13 dec 18, 19:25:29 » |
|
Elkezdem újra én is csak elötte pár kérdésem lenne 1.Van-e magyar klán valamelyik szerveren ahol vannak egy páran a klánba 2.melyik kasztott érdemes elkezdeni(kardforgató,sniper...)3.melyik karit érdemes kiforgatni az adott szinten lényegébe ennyi lenne
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
DjLord1998
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #147 Dátum: 13 dec 18, 19:29:18 » |
|
Köszi köszi. És gondolom igaz ez a swodman-ra is set téren.:)De még a shell és a shadow téren elvagyok maradva így abba is kéne egy kis segítés.És köszi a segítséget a kártyákról és mellesleg engem a karácsonyi event nem hat meg nagyon ha nem kapunk olyan cucost amiből nyithatunk valami jót @nemmind1 Mindegyik kari erős ha jól csinálod de én a swordman/sniper-t ajánlom,és ép olyan magyar klánról nem tudok és a 3.ik kérdésbe daniék szerintem tudnának segíteni..
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
nemmind1
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #148 Dátum: 13 dec 18, 19:45:11 » |
|
@nemmind1 Mindegyik kari erős ha jól csinálod de én a swordman/sniper-t ajánlom,és ép olyan magyar klánról nem tudok és a 3.ik kérdésbe daniék szerintem tudnának segíteni.. értem köszi akkor elkezdem a legújabb szerveren sniperral remélem most nem unom meg 2 hét alatt na meg persze legyek szerencsés is evvel a karival mert az is kell bőven, hogy erős legyek remélem a legjobbakat és még egy kérdés ha nem gond a healernek milyen szetje legyen?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
bdaniel
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #149 Dátum: 13 dec 18, 22:12:39 » |
|
uh snipert nem ajánlom elég idegölő tud lenni főleg az elején swodie meg a navi most túlságosan is táposak... (lehet kapnak majd egy kis nerfet de ki tudja)...Szóval én a swordiet ajánlom stout+rampage skill és full str build... Szerintem a használható kalózok a bárokból az: lvl 40 bar: Buggy vagy Shura,Morgan, Jango szinte kötelező lvl 50 bar: Hatchan, kuurobi,Wapol( jól jön WB eventnél) lvl 70 bar: vivi(fejelszteni kell és akkor az egyik legjobb healer lesz),smoker( fejlesztve még 120+osok is használják),enel,crocodile, mr1 és mr2 is elég jók ha fejleszted őket... lvl 80 bar:Ace,Mihawk,Hancock,Moriah(remek support lvl 130 után)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|