24 nov 16, 14:15:31 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 8 9 [10] 11 12 ... 21
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Pockie Pirates (2 soros szabály)  (Megtekintve 64824 alkalommal)
0 Felhasználó és 3 vendég van a témában
DjLord1998
Gennin
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #135 Dátum: 13 dec 17, 07:17:59 »

Hát én dir dur nagyábol megértetem  de így megkönyitik a dolgunkat mivel akinek van ideje,pénze az gond nélkül ki tud gyüjteni egy shank-sot,luffy-t és garp-ot  és így hát hatalamas előnye lesz ellenünk:( és aizen javaslom hogy ezeket gyüjtsd ki:  law vagy choper,brook,marko,franky, és ha sikerül kid-et.
Naplózva
bdaniel
Gennin
*

« Válasz #136 Dátum: 13 dec 17, 10:23:33 »

Nevet Hát igen de nem baj. Idővel majd mi is megszerezzük őket...
Én mindenesetre Marcot fogok ''synthelni'' (már azóta akarom őt, hogy megjelent a mangában ikszdé). A lényeg egyébként az, hogy a normál bárokból kártyákat kapsz a karakterekről és már nem kell fordítani a kártyákat hanem csak kiválasztod amelyiket szeretnéd... és ha olyat kapsz aki még nincs meg akkor azt felhasználod és megkapod a logbookod-ba( magyarul valami olyasmi, hogy hajónapló Nevet) is...
de az érdekesebb az, hogy felhasználhatod sythesishez http://pirates.forum.game321.com/viewthread.php?tid=23678&extra=&page=1 .... szóval most már akármilyen karaktert megszerezhetsz csak idő meg szerencse kell hozzá...

Meg pár apróbb változás mint pl.: 50 famet is használhatsz a barban ami biztos 1 A rank kártyát jelent  Nevet
Super Conve 200g lesz 500 helyett és biztos 1 S + 4 A/SS/S kártyát ad ki...

btw..: AB1/AB2-ból nem kapsz kártyákat a crewekról ők alapból a hajónaplóba mennek...

Naplózva

DjLord1998
Gennin
*

« Válasz #137 Dátum: 13 dec 17, 20:06:46 »

Könnyeket csalt a szemembe hogy ilyen könnyen össze lehet gyűjteni a crew-et egy kis stnth. shanks igaz hogy nem olcsó viszont olyan erős gondolom..:3 .Amúgy nekem is marco a kedvenc karakterem az anime óta és luffy amit bevalok lesz egy 4hónap kigyűjteni mellé marco-t is 1x robin,1x lafftie,1x smoker,1x kaku viszont luffy nehezeb lesz már:c nami,usopp,zoro,sanji ami  1x robin,1x van augur,1x mihawk,1x foxy(Nami),1x chopper,1x lafftie,1x ace,1x foxy (Usopp),1x donflamingo,1xburges,1x hancok,1x foxy(sanji),1x jinbe,1x perona,1x mihawk,1x foxy(zoro) és ezt össze synth.
És bdaniel ha össze synth. a crew-et akkor meg maradnak és mikor jön ez az újitás?
Előre köszi a választ.Mosolyog
Naplózva
bdaniel
Gennin
*

« Válasz #138 Dátum: 13 dec 17, 21:48:56 »

Gondolkozik Ha minden igaz akkor pénteken jön az update...   És az, hogy érted, hogy meg maradnak e? mármint a crew cardok? mert azok nem maradnak meg de amik már  a hajónaplóban vannak azok megmaradnak...
(ha sythelsz valakit akkor két lehetőséged van a kártyával vagy felhasználod és megkapod őt a hajónaplóba( 1 crewet csakis egyszer lehet)  ahonnan egy "conve'' és már használhatod is vagy pedig felhasználod egy másik crew synthesiséhez)
Naplózva

DjLord1998
Gennin
*

« Válasz #139 Dátum: 13 dec 17, 22:06:19 »

Köszike a magyarázatot mert hát akkor okosan kell sakkozni a crew kártyákkal  és a sima crew-el  hogy tökéletesen ki tud választani a crew-et és lenne egy apró kérdésem az all blue-hoz kapcsolódóan hogy ott is cardokat kapok vagy repül a könyvbe a crew?
Köszi előre választ.Mosolyog

szerk.:Mert 1-2nap a 87szintig és jön az all blue <3 :3 , frissítés pont jó kor jön mivel a péntek a kedvenc napom és mindig nyitok egy jó crew-et
« Utoljára szerkesztve: 13 dec 17, 22:11:28 írta DjLord1998 » Naplózva
Aizen
Jounin
*

« Válasz #140 Dátum: 13 dec 17, 22:24:24 »

Egy kis csapatfelépítési kérdésem lenne hozzátok. smirksweat
Jelenleg ez az összetételem: Flamingo, Brook, Law, Chopper és ugye "én". Sejtem 2 healer felesleges lesz és mivel mindenkinél Choppert látok, így Law az első kieső. Na de utána ki repüljön? Brook vagy Flamingo? Usopp vagy Zoro lenne az, aki átvenné a helyét.
Éééés még 1 kérdés: kikre éri meg a démongyümit/kristályt megszerezni? Egyáltalán megéri 1000 gyémántot ellőni ezekre? A prot-ra már kihoztam még régebben, de lassan lehet nem ártana a crew-ekre is.  Hmm?
« Utoljára szerkesztve: 13 dec 17, 22:56:09 írta Aizen » Naplózva
DjLord1998
Gennin
*

« Válasz #141 Dátum: 13 dec 18, 06:53:56 »

Law nagyon jó hiller ha fel van tápolva brook az marad chopper ha tetszik neked maradhat xd donflamingo meg szerintem hasztalan!Donflamingo és chopper vagy law helyére menyen usopp és zoro:) de szerintem tartogasd a crew-et mert jön a crew sthny.Mosolyog
Szerintetek melyik a jobb tg szet v wg szet?
« Utoljára szerkesztve: 13 dec 18, 06:57:10 írta DjLord1998 » Naplózva
bdaniel
Gennin
*

« Válasz #142 Dátum: 13 dec 18, 15:49:18 »

All blue nem ad kártyákat  Nevet úgy túl könnyű lenne megszerezni Shanksot... De az eddig meggyűjtött karakterekből sem lesz crew card...  Technikai KO És úgy tűnik, hogy Péntek helyett Holnap lesz az update  smirksweat

@Aizen Hanyas szinten vagy? mert lvl115+-nál már 6 crewet is használhatsz és amúgy vivi/chopper sokkal jobb healerek mint law mert neki kell m-atk shell is... Jah megszerintem ussopp > zoro ... És brook max dev + fg setben felér egy hadsereggel
Naplózva

DjLord1998
Gennin
*

« Válasz #143 Dátum: 13 dec 18, 18:32:29 »

Igen olvastam már a szerver összevonással együtt.Aztán nézegetem párszor és több crew-hez is foxy kell amit tudtom szerint csak 1x lehet felhasználni nem?És melyik set a legjobb sniper-e tg v wg v sg set?És a setekbe milyen shel-et lenne érdemes rakni?
Naplózva
Aizen
Jounin
*

« Válasz #144 Dátum: 13 dec 18, 18:33:47 »

Éééééés igen... egy újabb dolog, amit megtudtam így ma, szóval köszönöm dani, egyelőre Ace visszakerült a harcosok közé, mint 6. tag. Nevet Mihawkot tettem volna vissza, de mivel nem 100-as, ezért még úgyse tudom kihasználni az erejét rendesen, FG set híján. >< Nem tudtam, hogy 115-től 6. tag újítható be és így vergődtem el 120-ig... remek. Nevet
Vivit csak nemrég kaptam meg, sajnálnám Law-ot lenullázni szintileg érte, mert már 103as, a sellő csaj viszont csak 86.. bár a SG setet már tudná hordani.
Újfent lesüt a bénaságom, a Brookom gyenge. Na majd szép lassan megerősödik, csak a pénzem gyakran elfogy, így a cuccait se tudom felhúzni normálisan.
Naplózva
bdaniel
Gennin
*

« Válasz #145 Dátum: 13 dec 18, 18:58:41 »

@Aizen nincs mit  Nevet

@DjLord sniper WG set majd FG és végül BM set
És a  bárból egy crewből akár több kártyát is szerezhetsz  Nevet

még több info a karácsonyi eventről:
http://pirates.forum.game321.com/viewthread.php?tid=23809&extra=page%3D1
Naplózva

nemmind1
Akadémiai tanuló
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #146 Dátum: 13 dec 18, 19:25:29 »

Elkezdem újra én is csak elötte pár kérdésem lenne 1.Van-e magyar klán valamelyik szerveren ahol vannak egy páran a klánba 2.melyik kasztott érdemes elkezdeni(kardforgató,sniper...)3.melyik karit érdemes kiforgatni az adott szinten lényegébe ennyi lenne
Naplózva
DjLord1998
Gennin
*

« Válasz #147 Dátum: 13 dec 18, 19:29:18 »

Köszi köszi.Mosolyog És gondolom igaz ez a swodman-ra is set téren.:)De még a shell és a shadow téren elvagyok maradva így abba is kéne egy kis segítés.És köszi a segítséget a kártyákról és mellesleg engem a karácsonyi event nem hat meg nagyon ha nem kapunk olyan cucost amiből nyithatunk valami jót
@nemmind1
Mindegyik kari erős ha jól csinálod de én a swordman/sniper-t ajánlom,és ép olyan magyar klánról nem tudok és a 3.ik kérdésbe daniék szerintem tudnának segíteni..Mosolyog
Naplózva
nemmind1
Akadémiai tanuló
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #148 Dátum: 13 dec 18, 19:45:11 »

@nemmind1
Mindegyik kari erős ha jól csinálod de én a swordman/sniper-t ajánlom,és ép olyan magyar klánról nem tudok és a 3.ik kérdésbe daniék szerintem tudnának segíteni..Mosolyog
értem köszi akkor elkezdem a legújabb szerveren sniperral remélem most nem unom meg 2 hét alatt na meg persze legyek szerencsés is evvel a karival mert az is kell bőven, hogy erős legyek remélem a legjobbakat és még egy kérdés ha nem gond Nevet a healernek milyen szetje legyen?
Naplózva
bdaniel
Gennin
*

« Válasz #149 Dátum: 13 dec 18, 22:12:39 »

Neeem uh snipert nem ajánlom elég idegölő tud lenni főleg az elején swodie meg a navi most túlságosan is táposak... (lehet kapnak majd egy kis nerfet de ki tudja)...Szóval én a swordiet ajánlom stout+rampage skill és full str build...  Gondolkozik
Szerintem a használható kalózok a bárokból az:
lvl 40 bar: Buggy vagy Shura,Morgan, Jango szinte kötelező
lvl 50 bar: Hatchan, kuurobi,Wapol( jól jön WB eventnél)
lvl 70 bar: vivi(fejelszteni kell és akkor az egyik legjobb healer lesz),smoker( fejlesztve még 120+osok is használják),enel,crocodile, mr1 és mr2 is elég jók ha fejleszted őket...
lvl 80 bar:Ace,Mihawk,Hancock,Moriah(remek support lvl 130 után)                 
Naplózva

Oldalak: 1 ... 8 9 [10] 11 12 ... 21
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins