24 nov 16, 19:25:27 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 21
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Pockie Pirates (2 soros szabály)  (Megtekintve 64888 alkalommal)
0 Felhasználó és 3 vendég van a témában
Negritis
Kezdő Jounin
*
Nem elérhető Nem elérhető

Akatsuki Akatsuki

Saiyan Meteor

« Válasz #60 Dátum: 13 jan 12, 04:40:00 »

AOE : terület sebzés, a lényege h mindenkit támad nem csak 1 valakit, vagy sor-oszlopban lévőket (Buggy - Mr.1)

Shadow shopban synthesisel lehet levelupolni a shadowkat
a magasabb rangú mindig megeszi a kisebb rangút
C->B->A->S->SS
valamint elvileg (ebben enm vagyok bzitos) a több xp-vel rendelkező a kevesebbet

Dungeonba :
40%  - Gun , Book, Armor
100% - Armor, Cloak
60/60 -  Hat , Boots

így van esélyed kipörgetni őket, nyilván az upgrade-s fejlesztés (gondolom ezt érted *olás alatt) ad hp-t
ezen kívül HP shadow, HP shell adhat

Jangonál a trükk h Develop-ban a physical attribute-t húzod int helyett

az aptitude bonusnál ha 500->600ra változik akkor az eddigi 500at levonja és 600at ad bonusba helyette, szóval nem 500+600, hanem szimplán 600
valamint van a másik apt bonus prestige-ből, de az csak a protagonistot fejleszti a többi crew nem kap belőle bonust

-
Közbe Zoro végre level 80 lett, és elkezdtem kicsit szárnyalni a 99~101es elitebe is Nevet
a 100as dungi még mindig 'csak' 58/60
« Utoljára szerkesztve: 13 jan 12, 23:56:32 írta Negritis » Naplózva

edward17
Újonc
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

« Válasz #61 Dátum: 13 jan 13, 18:56:32 »

Jó volna Vivi-t megszerezni, vagy Jangot csak akárhogy próbáltam, East blue-n már egy komolyabbat se enged recruitolni, az egyetlen akit engedett az Helmeppo volt.
South-on ahogy tudom nincs heal-es, így Viviben reménykedek West-en, de már majd 2 misi elment rá. a napi 1 advenced call up meg csak szarokat ad ki újabban. -.-"
Am van olyanom h Alvida(kövér), Helmeppo, Kuroobi, Pearl, Kuro, és Croco, az első 2-t már csak passzióból tartogatom, amíg nem találok jobbakat a helyükre, teambe mr csak az utsó 4 van. Nevet
most egész jól haladok, legalábbis eddig még talán szerencsém is volt h elvergődtem xD
Naplózva
Szabika
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

No akame ga kill no life

« Válasz #62 Dátum: 13 jan 14, 22:31:59 »

Én meg akarom szerezni buggy-nak és jango-nak a thunder god fegyót, armort és köpenyt, aztán el leszek buggy-val level 70-ig. Jango nagyon jó és őt bent hagyom. Nekem alvida helyére kell most valaki. Helmeppo jó úgy ahogy van most. Level 51 vok S25-ön. Hattchan szeretném a helyére és felőlem mehetünk level 70-ig.
Naplózva
edward17
Újonc
*

« Válasz #63 Dátum: 13 jan 19, 14:26:48 »

Yeah lvl 74 és megszereztem Foxy-t és Hatchan-t, Foxy-t nem tudom mennyire hasznos, de Hachira 50 aranyam ráment -.-""" , állítólag a South blue bárban ő a legerősebb. nagyon remélem h megérte Nyelvesít
már csak egy healer kéne, Vivire próbálok gyúrni :/
Naplózva
edward17
Újonc
*

« Válasz #64 Dátum: 13 jan 22, 09:06:03 »

Hali! Megjelent nekem egy olyan h "Soul of the Sea". Mit tudtok erről mondani? A neten nem sok infót találtam :/

Ebben a témában két soros szabály van érvényben. Egy szabályos hozzászólásnak legalább 2 darab teljes sorból kell állnia, különben törlésre kerülhet. Igyekezz ezt betartani.

Moderátor

« Utoljára szerkesztve: 13 jan 22, 10:08:31 írta Aes Sedai » Naplózva
Negritis
Kezdő Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Saiyan Meteor

« Válasz #65 Dátum: 13 jan 23, 16:44:20 »

GL adventure-ben tudsz szerezni 'Treasure Map'-t azt kell használni az új ikonban
ott egy aknakeresőre hajazó játékot kapsz ahol tudsz gyűjteni lv1 kavicsokat
ezekből 7el tudsz adni a legénységednek lv1es skillt vagy syntetizálod és csinálsz belőle lv2,lv3 ...
és akkor a skilled is jobb lesz

valamint szintetdől függ hogy milyen skillt tudsz adni

ez a skill az akt crew halálakor aktiválódik, ha nem ő az utolsó elhalálozó valamint 1 crew 1 skill
Naplózva

edward17
Újonc
*

« Válasz #66 Dátum: 13 jan 24, 14:35:33 »

Wow így már értem. most lett csak összetett a játék Nevet
Szóval akkor először is megyek GL-ra Loop-olni, ezekért kapok Adventure pass-t, azokkal megyek Adventure-re és ott ha nagy szerencsém van találok Treasure Map-ot amivel mehetek Sea God-olni. nem rossz Nevet és ha 10 loopot végignyomok aranyat is ad ajándékba. lv. 77-en vagyok, mostmár izgalmas Nevet Addig nem nyugszok míg le nem zúzom a S22 fejesét, Fate-et (most lv.103) :@
Felpörögtem >.< Nevet

Am komolyan nem igaz h egy S-membert se tudok szerezni az A-sok hullanak mint e legyek, egyetlen SS sikerült Kroki, de olyan mintha az összes S elkerülne. nincs valami különleges kritérium ami feljavítja ezt? esetleg egy időpont amikor nagyobb eséllyel lehet S-et vagy SS-t szüretelni?
« Utoljára szerkesztve: 13 jan 25, 00:00:21 írta edward17 » Naplózva
Aizen
Jounin
*

« Válasz #67 Dátum: 13 jan 27, 00:19:51 »

edward, A-sok melyik nyitásnál hullanak? A 30ezres, vagy az 50 goldos? Nekem 20-30 nyitás után sem jött A-s a 30k-son, bár igaz, hogy csak 61 vagyok még... smirksweat Pedig 1 Kuro-t szerettem volna magamnak egyszer, ha másnak nem, hát 1 ideig dísznek. Mosolyog
Amúgy eddig tetszik a játék, leköt rendesen. Azt a blökit mondjuk nem csípem, de a képessége elég jó, szóval nem panaszkodom.  Mosolyog Pedig elmenne grumpy cat-nak simán...
A dungeon-setek gyűrűit viszont fájlalom, hogy itt még nincsenek berakva, remélem hamarosan sor kerül rá.  Neeem
Naplózva
Negritis
Kezdő Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Saiyan Meteor

« Válasz #68 Dátum: 13 jan 27, 07:59:09 »

dungeon gyűrűk nem lesznek Nevet terve sincs véve
főleg mivel táp gyűrűket lehet venni pénzért és eleve a max set bonus az 5 tárgynál van ergo a gyűrűnek kevés értelme lenne

a kutyus lecserélhető, nem olcsó mondjuk Nevet

Kurot WhiteBeard eventre szokták használni mert +5k sebzés érhető el vele amivel nem 70k hanem 75k a max asszem

a 30k-s low callból lehet szerezni bármilyen rank-t, de az esélyt nehéz növelni vannak elméleti praktikák de én nem hiszek bennük Nevet
az 50g-st pedig esetleg lv70en lv80anon éri meg sűrűbben használni, az 500ast sose Nevet

S3 : megvan 2 full FG set és bő 1 hét mire megvan a 900 goblet megalora, Zoro szépen halad, de lv100ig sajnos kevésbé hasznos, viszont a protagonisten szépen néz ki a 2 SS stat Nevet

S10 : hasonló, de ott még csak 58/60at tudok összehozni a 100as dungiba, szal full FG set még messzebb van
Naplózva

Aizen
Jounin
*

« Válasz #69 Dátum: 13 jan 27, 20:02:23 »

A set-gyűrűket innen gondoltam: http://pockiepirate.wikia.com/wiki/Thunder_God%27s_Armor_Set Valaki azt írta, hogy egyelőre csak kínában érhető el, majd ide is jön talán, aztán ugye ki tudja...  smirksweat
Azt tudom, hogy a blöki lecserélhető, a Daily Task-os itemekkel talán a legegyszerűbb, de bevallom lövésem sincs melyik a leghasználhatóbb pet, a nyúl vagy a cápa... ^-^ Próbáltam okosodni a wiki-n, de nem sok sikerrel, a cápa alap skillje elég jó támadó képességnek néz ki, de a nyúléban meg ott a lehetőség a stunra... Látom te a cápát preferáltad. Mosolyog
Egyelőre elvagyok a 40-es és 60as set gyűjtögetésével, Jango-ra lenne jó összehozni valami jó védelmet, meg valahogy még HP-t a Tenacity-m 36on van, Jango meg 60on és jelenleg 10832 élete van, ami azért nem túl sok, már akárhogy is. Bár azt nézve, hogy a Tunder-cuccait se tudtam még csillagokkal tömni.. ^-^
« Utoljára szerkesztve: 13 jan 27, 20:08:59 írta Aizen » Naplózva
Szabika
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

No akame ga kill no life

« Válasz #70 Dátum: 13 jan 27, 20:15:29 »

Viszont S25-ön én lvl 55 vagyok. Megszereztem Hattchant is. A csapatomban benne van Buggy, jango, kuroobi és hattchan. Lvl 60 előtt akarom megszerezni hattchannak az TG armort és TG fegyvert. Kis idő, de nem baj. Nevet A lényeg hogy ő is megvan. Amúgy hogy érted hogy level 70-80-tól jobb 50 goldot spendelni a recruitba? Kapsz valahonnan extra goldot vagy csak azért mert több az S?
Naplózva
Negritis
Kezdő Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Saiyan Meteor

« Válasz #71 Dátum: 13 jan 27, 22:56:57 »

meglepne ha ilyen gyűrűt betennének feltéve ha megnézed milyenek a gyűrű packok amiket jó pénzért lehet venni
kínai szeró inkább teszt jelleggel megy

Alap koncepció hogy Sniper/Sword megalo és Doc/Navi gonbei ( a 900as petekből)
de ugye swordnek megérheti rakni gonbei-t ha tankolni akarsz vele, mert int growth-t ad ami kell az M.Defhez így SG settel már meg is lenne oldva az SS m.def

a skillek pedig cserélhető beast adventure-ben szóval az m1 h mit választasz

azért 70-80tól érheti meg 50g-t áldozni adv callupra mert onnantól van Vivi/Enel/Croc valamint Ace/Mihawk
akik a BARból esetleg értelmesek lv90 után is
Naplózva

edward17
Újonc
*

« Válasz #72 Dátum: 13 jan 27, 23:34:47 »

lv 78-on vagyok (ismétlem: Navi ), nemrég jutottam el Arabasta-ba, de a csupa S-es ellenféllel nem tudok mit kezdeni, 1 csillagnál többet nem tudok kipréselni.

most ugyanott S22-n a facebookos accommal csináltam egy Doctort, 2 nap alatt lett lv 47.

Mire érdemes gyúrni Navinál és Dokinál? Csak mert van 65-ös aki sokkal erősebb nálam és ez azért kellemetlen. Aptitude, Shadow, Crew-ok meg ilyenekre vagyok kíváncsi.

A Navimmal most egy Carue-ra gyűjtök, azt hallottam Navinak jobb az mint egy Momoo. Ez igaz?

Am 30k-sokkal szereztem mindet ami most van, még Krokit is. Nevet igaz Hatchan-ra 50 gold ráment, de jól nyomja Nevet
Ha már eddig nem tudtam S crew membert szerezni, majd megpróbálom 80-on North blue bar-ban, talán egy SS is sikerül, csak nagyobb esélyem van rá ott ahol csak 3 db A-s van Nevet Ace vagy Mihawk kéne Nevet
csak jutnék már el 80-ra 4 napja szarakodok -.-
legalább 2 csillagos fightokkal végig kéne nyomnom ezt az arabasta-t

jah igen és holnap megszerzem Enelt. most kipörgettem egy 50g-ssel de rossz kártyát húztam szal újrahúzok. -.- ha beledöglök akkor is megszerzem x) 2 SS-el már lesz esélyem Nevet
« Utoljára szerkesztve: 13 jan 28, 00:04:54 írta edward17 » Naplózva
Negritis
Kezdő Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Saiyan Meteor

« Válasz #73 Dátum: 13 jan 29, 18:19:51 »

Navi-Doc :
Wind God set + hit shellek hogy legalább 170es Hit meglegyen
valamint érdemes a fury shelleket is ide pakolni jórészt

apt skillbe ugye nyílván a speckó kell mind2nek amit a class adhat : Holy Bless és Falling Star asszem
a shadowk alapból mindenkinek :
Speed,hit,M/P Atk , hp , block , block break ebből kell legalább rank A és lv5 mindenkire
nyílván ha megvan ezek nélkül is a 180 hit akkor a hit nem olyan fontos valamint ha nem tank valaki akkor a block se lételem és a Wind Godos dodge tanknál block helyett dodge kell alapvetően
Naplózva

Aizen
Jounin
*

« Válasz #74 Dátum: 13 jan 30, 23:59:56 »

Vérszemet kapva, és csodával határos módon lv68on sikerült elérnem, hogy a lv40-es "insta" 100%os legyen, valószínű ezen a szinten inkább égő mintsem dicsőség, de azért én örülök. ikszdé Jangom 19844 életen szórakozik lv64-en, holnap már meglesz neki a 20K. Sajnos a gyűrűk pártolnak el tőlem nagyon, még a napi trade-ből se jön hozzá shard, pedig 1 gyűrűt már kiszedtem -igaz a lilát, de a semminél mindenképpen hasznosabb-
Helmeppo tyúkszemére viszont rá kell lépnem, az a 9907 élet neki inkább vicc...  smirksweat
Shadow-oknál volt 1-2 próbálkozásom Luffy szintjén, S rangúakat kaptam, magic attack és HP-sat, repült Jangonak, már lv4-5nél járnak, elég szép értékekkel dobták meg a kis Jacko-klónt.  Mosolyog -bár lehet nem értek meg 50 aranyat, de Zoro elég smucig S rangú dobás terén...-
A Marinefold battle-n dob a rendszer "Rare beast"-et, ami bounty-t növel? Jó tudni...
Edit: csoda történt, Zoro megdobott 1 S rangú block-al  smirksweat
« Utoljára szerkesztve: 13 jan 31, 01:52:07 írta Aizen » Naplózva
Oldalak: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 21
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins