a Shadow Pounce az a Sniper Aptitude Skillje
lvl40 után van esélyed megszerezni úgy h az active skilled reseteled majd mikor újra feloldod akkor az jön ki
Swordsmannak ez az Endless Sky, Navigatornak pedig a Fallen Star (Doctoré nem jut eszembe)
active skillnek mindenképpen az Aptitude Skill kell, csak sajnos ez nem kevés goldot szokott elégetni (egyik szerón akkor hagytam rá mikor 1200 goldból nem jött ki az apt)
Ha nem vagy VIP 1 v 2 akkor napi 1 free adv callod van abból kell gazdálkodni, és lehet spammolni goldot h csinált a Basic Call Upot (kevésbé hatékony de működik)
Valamint LvL 87 után ott az All Blue system ahol jó eséllyel tápos Crew Member jön (épp a Zoromat tápolom

)
Az hogy nem lehet összeszedni 500at?

napi átlag 30at kapsz a loginért , dungeonből jön még 30-40 valamint 40 a Grand Line Loop systemből, ez napi 100 + esetleg vmi ajándék
1 hét alatt megvan az 500, DE ne menjetek Super Callra mert nem éri meg
a Shadowkhoz :
S rangú jöhet a 100k silveres shadow vásárlásból is, de SS csak akkor ha 50 goldért veszel Luffyt nem hiszem h nektek ez megérné, ha még mindig A és B rangú crew memberekkel toljátok
Ahhoz hogy jól működjenek a Shadowk bele kell tolni kb 20-30milla silvert és abból már ki lehet hozni h mind az 5 legénységi tagon legyen : lv5 Hit,Block,Block Pierce,Speed,HP,Magic/Physical Attack legalább A rangú
ha ez megvan az már egy jó alap
S3on szép lassan jövök fel már top150ben vagyok, ha Zoro eléri végre a 80at akkor sztem top100 is meglesz simán
ha van rá igény feltölthetem a karijaimról nagyjából a screeshotokat