|
|
Ms. Trager
Vendég
|
|
« Válasz #227 Dátum: 14 márc 30, 20:01:51 » |
|
Te jó ég... ez a beállás nekem túl erotikus. Nem is tudom.... Randy is? Pedig ő még annyira nem is.. bár ki tudja. Rég láttam szegényt? Én még The Rock-ért vagyok oda. A Pain & Gain alakítása után tértem vissza rá meglesni, mi a helyzet vele a WWE-ben, annyira tetszett mikor Vickinek énekelt egy dalt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
seiri
Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #228 Dátum: 14 márc 30, 20:11:24 » |
|
Ezt azon a Slammy awards gálán láttam év végén, legviccesebb jelenetet ez nyerte ha jól emlékszem. Biztos jó arc The Rock is, én sajnos még nem láttam őt élesben, talán a Wrestlemanian lesz? Kéne nézni tovább. Undertakert se láttam még, pedig ő is érdekes tagnak tűnik. Randy mintha kicsit túl sokat szurizta volna magát, ettől még szeretem persze, jók a tetkói és rocksztár a hangja
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dawe
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
Kamui Senketsu!
|
|
« Válasz #229 Dátum: 14 márc 30, 20:31:04 » |
|
Én is figyelemmel követgetem az eseményeket, habár most koli okán le vagyok maradva, szóval majd nyári szünetben pótolgatok, de a WM-et amint tudom, meg fogom nézni! Nagyon várom a Lesnar vs Taker meccset, és nem is tudom, mi fog most történni Taker veretlenségi szériájával, de elég öreg már, szóval lehet Lesnar fog győzedelmeskedni, hacsak, a dábjú dábjú í-nél nem azt a döntést hozzák, hogy nyomassad jövőre is papa! Remélem megnyeri
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 márc 30, 20:37:24 írta Dawe »
|
Naplózva
|
|
|
|
Ms. Trager
Vendég
|
|
« Válasz #230 Dátum: 14 márc 30, 20:33:25 » |
|
Randyn pedig még annyira nem is látszik meg Bár nem tudom... Big Show pl nem küzd ilyen gondokkal. Ryback meg... hát nem tudom, túl nagy....
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dawe
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
Kamui Senketsu!
|
|
« Válasz #231 Dátum: 14 márc 30, 20:39:14 » |
|
Ryback túl nagy...Igen, mostmár. Nexus tag ként anno azért nem volt akkora darab, mint manapság!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ms. Trager
Vendég
|
|
« Válasz #232 Dátum: 14 márc 30, 20:42:12 » |
|
Hát nem tudom... egy biztos, nem lennék alatta szívesen. Bár benne az az ijesztő, hogy nem csak nagy darab, de gyors is, Big Show-val ellentétben.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
seiri
Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #233 Dátum: 14 márc 30, 20:46:33 » |
|
Még mindig inkább ő mint Big E. Langston. Érti valaki, hogy lehetnek ilyen mellei? Miért nem szól az anyukája, hogy fiacskám, van egy határ?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ms. Trager
Vendég
|
|
« Válasz #234 Dátum: 14 márc 30, 20:52:58 » |
|
Ennyi erővel Miley Cyrus-ra is szólhatna az apja, hogy fejezze abba, nemhogy még biztatja a gyerekét (bár ez ugye plusz pénz neki is...). Szerintem nem a mi dolgunk megérteni a szülőket, szerencsére. Mindenesetre Big E. kiérdemelte a melltartóm, vagy is... lehet még az is kicsi lenne neki, sőt tuti, úgyhogy megyek is és keresek valami nagyobbat.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
seiri
Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #235 Dátum: 14 márc 31, 06:54:33 » |
|
Sajnos van egy ilyen problémám, hogy megpróbálom megérteni, hogy az emberek mit miért csinálnak, de erre még nem találtam magyarázatot:D Amikor nem tetszenek a friss részek, olyankor ilyenekkel nosztalgiázom. Itt még szerettem Kanet.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 márc 31, 06:55:06 írta seiri »
|
Naplózva
|
|
|
|
Ms. Trager
Vendég
|
|
« Válasz #236 Dátum: 14 márc 31, 15:30:47 » |
|
Nekem valamiért sose volt bajom vele... de a női pankrátorok annál is jobban húzzák az agyam... szerintem tudod, kit utálok a legjobban.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
seiri
Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #237 Dátum: 14 márc 31, 18:21:30 » |
|
Csak neem? Nem lennék meglepve. A dívákkal az a baj, hogy az a néhány amelyiktől nem mászom falra az is béna.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ms. Trager
Vendég
|
|
« Válasz #238 Dátum: 14 márc 31, 18:29:28 » |
|
De, pontosan ő. Az egyetlen díva aki anno tetszett az Kharma... Noha nem alkatra, inkább természetre. Ő azonban kiköpött én.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
seiri
Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #239 Dátum: 14 márc 31, 20:36:35 » |
|
Ez nem mutatott sokat róla, csak, hogy milyen ördögien kacag, az viszont tetszik.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|