24 nov 26, 07:33:23 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 2 [3] 4 5 ... 17
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Pankráció(WWF/E, TNA, CZW, ROH, stb...)  (Megtekintve 40492 alkalommal)
0 Felhasználó és 14 vendég van a témában
Ecklair
ANBU újonc
*
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

« Válasz #30 Dátum: 12 jún 20, 13:33:44 »

Zer0: Jaj köszönöm! Azért örülök, hogy van itt még antiAJfan... ^^
renato: Igazából lehet, hogy jobban járnának ha ezt a két címet beszüntetnék pont amiatt mert nem figyelnek rájuk, kettő régit behozni, és kevésbé nyomni maradék 2-t.

Őszinte leszek: Én annyira nem vagyok képben az US övvel kapcsolatban...Mintha Marellánál láttam volna a Tuxedo meccsen de nem esküszöm meg rá.
Naplózva
renato
Vendég
« Válasz #31 Dátum: 12 jún 20, 14:07:18 »

Ryder megszerezte még asszem tavaly novemberben Dolph ellen, aztán őt ugye péppé verte Kane, Lóri pedig fogta magát, és kiírt neki egy meccset Swagger ellen. Jack ugye megszerezte az övet, ha jól rémlik, akkor volt egy címvédése Justin Gabriel ellen, ahol nyert, viszont a következő kihívót (Santino a felcserélt GM-es adás idején) nem tudta leverni. Santino-nak volt egy meccse a SD-n Swagger ellen, ott Vickie agyonvágta Jack-et a ketrec ajtajával, úgyhogy ott Santino nyert. Utána ha jól emlékszem (bár ez nem biztos) valamelyik "bónuszmeccs" (nem tudom hogy kéne mondani, olyan, mint most a Funkasaur vs. David volt) keretében legyőzte The Miz-t is (azóta nem látni Miz-et), majd a Wrestlemania után egy Triple Threat meccsen legyőzte Dolph-ot és Swagger-t. Három embert érdekelt az öv Santino uralkodása alatt, abból kettő simán megszerezte volna, ha valami miatt nem kerül hátrányba (lásd: Swagger és a ketrecajtó esete, vagy Dolph és Swagger veszekedése a döglődő Santino mellett).
Naplózva
Ecklair
ANBU újonc
*

« Válasz #32 Dátum: 12 jún 20, 14:17:05 »

Wow renato! Te vagy a megtestesül WWE wikipédia? Mosolyog
Köszönöm a felvilágosítást, igazából olyanok "szórakoznak" a US övért akik hát nem túl népszerűek.
Miz már akkor leszerepelt ( Byebög ) Swagger népszerűtlen, Ziggler mér úgy ahogy és némi rajongó tábora azért van Santinonak. Szerintem annyira hányattatott sorsa van az övnek, és annyira érdektelenné vált, hogy nem nagyon tűnne fel, ha többet nem tűnne fel ( a műsorban)   Üssetek le ha már nagyon nem bírjátok a szóvicceket Leüt ikszdé
Naplózva
renato
Vendég
« Válasz #33 Dátum: 12 jún 20, 14:30:32 »

Nem, a WWE wikipédia a legépelt Renátó Nyelvesít
Hát ja... nem túl népszerű mostanság ez az öv... az interkontinentális úgy-ahogy, de a US... kicsit sem :/ Úgy jár majd, mint a cirkálósúlyú: megy Hornswoggle-höz Nevet
Naplózva
Ecklair
ANBU újonc
*

« Válasz #34 Dátum: 12 jún 20, 15:23:19 »

Renato: Hogyne, hogyne Nevet
Hornswoogle jópofa Nevet Amikor Slatert hajánál fogva megrángatta... ja meg kilökte a végén Sheamust és ő nyert... Jaj és a Muppettes különkiadás Nevet
Amúgy nekem személy szerint az ilyen különkiadások közül az jött be leginkább Mosolyog
Naplózva
Zer0
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #35 Dátum: 12 jún 20, 19:58:42 »

De ha választanom kéne, én sem az interkoninentált választanám.
Egyébként AJ nagyon nagy qrvát játszik. Ettől függetlenül jól néz ki xD
Naplózva
renato
Vendég
« Válasz #36 Dátum: 12 jún 20, 20:26:35 »

Kis spoiler Zer0-nak: Christian másképp gondolkozott, ő inkább Cody ellen ment az interkontinentális övért, mintsem Santino ellen a US övért.

AJ minden áron függeni akar valakitől ezért csimpaszkodik mindig rá valakire. Lehet utálni érte, én inkább sajnálom, amiért Kane-t találta meg magának ikszdé
Naplózva
Ecklair
ANBU újonc
*

« Válasz #37 Dátum: 12 jún 20, 20:59:08 »

Ne sajnáld Nevet Egyedül akkor nem idegesítő ha épp Kanenel lóg. Azt is elmagyarázom miért gondolom így.
Zer0 rámutatott a tényre hogy kis... ahhem szóval nem hálás a szerepe. Ebből kiindulva mi sem lehetne jobb, mint egy kacér ri...akarom mondani szexy vadóc pont Kane mellé. Nem hiába mondják olykor hogy a lányok démoniak Nevet
Jobban tetszik mikor AJ (ha már "gonosz" szerepet kapott) a gonosszal van.  Kúl
Naplózva
Dawe
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Kamui Senketsu!

« Válasz #38 Dátum: 12 jún 20, 22:49:17 »

2012. 06. 18. - Monday Night Raw

Figyelem: Spoiler, aki még nem látta!

- Eleje fain volt, csöppet oltották Lórit! Nevet

- Punk/Sheamus vs Bryan/Kane: A meccs végén a finisherek jók voltak, de még jobb volt AJ abban a Kane cuccban, bepisa...Mosolyog

- Swagger vs Ziggler: Élvezet volt ezeket nézni, remélem SS-en is kapok belőlűk! attól a smártól majdnem hánytam. Nevet

- Lesnar-t vártam, Heyman-t kaptam. SHIT! De legalább jó felvezetés a meccshez, szép volt a pofon!

- ADR vs Santino: Ahogy gondoltam, semmi, egy vicc volt az egész, de legalább ADR meccselt egyet.

- Ez a Cyndi ismerős valahonnan, ha a szám is az övé, ami a promok alatt ment, akkor biztos, ha nem, akkor is valahonnan ismerős, csak tudnám, honnét. Slater lálálázott, és jött PIPER, azt a szentségit! Mekkorát kapott már te jó isten! Kifejezetten zsír volt.

-Titusék vs Primoék: Kevés volt így, ha nem kiszámolás lett volna a vége, sokkal többet ki lehetett volna hozni belőle!

- Lóri/Otunga vs Cena: Viszlát Big Johnny!

Nekem nagyon tetszett az adás, Mick, Piper, meg úgy minden megadta a kellő hangulatot.

4/5
Naplózva

Ecklair
ANBU újonc
*

« Válasz #39 Dátum: 12 jún 21, 20:38:35 »

Na hát nekem is megvolt a RAW...

Meglep, hogy Danielnek mennyi rajongója van. (Az a sok YES! felkiáltás :O)
AJ-ről: Kicsi virág vagyok lálá... de Kane ruhában tette, szóval ezúttal megbocsátok neki ^^
No more Punk + Sheamus kombó - egyszerűen annyira nem tudom összeegyeztetni, hogy hihetetlen.
Ziggler meg Vickie szerintem jól mutat együtt ^^ Az az érzésem, hogy ezzel Jackkel kapcsolatban végeztek. Mondjuk ideje volt már, hogy más főnököt keressen magának, amúgy is inkább neki drukkoltam mint Zigglernek ^^

http://www.youtube.com/watch?v=cWBGh9lWrGk
http://www.youtube.com/watch?v=C8uiYWrioVU

A Cyndi féle dolog közepéről és a lényegről lemaradtam mert YT törölte a dolgot, a Lóri meccsen meg csak röhögtem.
Naplózva
Dawe
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Kamui Senketsu!

« Válasz #40 Dátum: 12 jún 21, 20:50:00 »

Megnéztem a két linkelt videót. Ez egyébként egy kissé furcsa, hogy ha megnézzük, először Vic még nézett is ki valahogy(még mikor Eddie élt. R.I.P.) Aztán ahogy az idők teltek, egyre gusztustalanabb kinézete lett, ameddig idáig eljutottunk. Most már csak Cole nézi valamibe a RAW adásokon. Heelnek egész jó. (de gondolom a valóságban azért nem ennyire retardált. Nevet ) A kedvenc pillanatom nekem tőle ez volna:

http://www.youtube.com/watch?v=LXg3f0HGfEM Igaz, itt inkább Taker van reflektorfényben, de nekem Vikikéről mindig ez ugrik be. Mosolyog
Naplózva

renato
Vendég
« Válasz #41 Dátum: 12 jún 21, 21:22:20 »

Nekem ez a kedvenc Vickie Guerrero jelenetem: http://www.youtube.com/watch?v=RrFjlb5iQDE
Itt éppen annyit szerepelt, amennyit szükségesnek érzek Pojén
Naplózva
Ecklair
ANBU újonc
*

« Válasz #42 Dátum: 12 jún 22, 10:56:34 »

Renato: érzem az iróniát... Nevet
Dawe: Igazából szerintem nem tehet róla, hogy így néz ki. Mármint értem ez alatt, hogy öregszik, és a bőre sajnos egyre csúnyább lett, pedig öltözködésileg egész korrekt ruhákat tud felvenni. (Szóval azért ne bántsátok ^^")
Persze a szerepe nem túl hálás, hogy állandóan EXCUSE ME cuccot kell kiabálnia és direkt görénykednie... hát igen heel karakter átka. Most hogy összejött (??) Zigglerrel, kevésbé irritál ^^
Naplózva
renato
Vendég
« Válasz #43 Dátum: 12 jún 23, 16:21:02 »

Hát szerintem egy kezemen meg tudnám számolni, hogy hány értékelhető pillanat volt ezen a SmackDown-on. Konkrétan egy: Alberto Del Rio vs. Christian meccs. Viszont szomorúan látom, hogy Cody továbbra se mond le arról a cseszett övről >.<#
Naplózva
Dawe
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Kamui Senketsu!

« Válasz #44 Dátum: 12 jún 24, 01:07:24 »

Az eheti Smacken én most kivételesen jól szórakoztam!

Spoiler!

- Show még oké volt, de Otunga? PFF!

- Rybacknél semmi változás, így a tekerésnél sem lesz semmi változás.

- Mankind on SmackDown! WOOHOO! De nehogymár Vicie legyen itt a nagyszám...

- ADR vs CC: Egy szép meccs keretén belül meg is van az alaphang a PPV-hez. Mosolyog

- Kane vs Bryan: AJ-től vártam volna, hogy legalább egy pöppet odamenjen Kane-hez, de nem.

- Micket tekertem, aztán jött egy match...!

- Ryder vs Slater: Talán egy kicsi push Rydernek.

- Usoék vs Titusék: Hosszabbra számítottam, de not bad!

- Sheamus vs Ziggler: Attól független, hogy Ziggler hanyattvágódott, örültem, hogy main eventer.

Az adáson pedig nagyon jól szórakoztam, kellemesen elvette az időt!

4/5
Naplózva

Oldalak: 1 2 [3] 4 5 ... 17
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins