24 nov 23, 22:53:08 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 8 9 [10] 11 12 ... 14
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Klán technikák (Nara, Inuzuka, Yamanaka, Akamichi, Aburame)  (Megtekintve 49112 alkalommal)
0 Felhasználó és 5 vendég van a témában
Son111
Akadémiai tanuló
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #135 Dátum: 08 jún 20, 21:10:48 »

igen aszt én is tudom de szerintem shino sokkal több jutsut tud mint amennyit használ
Naplózva
valeshika
ANBU újonc
*

Shikamaru will be the best hokage

« Válasz #136 Dátum: 08 jún 27, 17:48:44 »

nekem a kedvencem shikamaru:P kézpecsétekkel el tudom mutatni a akge kubi shibari no jutsut kacsint na jó ez nem ide illik Mosolyog, shikamaru okos,erős iagzi hokage jelölt a főszereplő narutoval szemben kacsint, ha belead mindent akkor kihoz minimum egy döntetlent vagy egy gyözelmet:P kacsint, tayuya ellen is nyert volna mert elökap egy kunait és nyer is csak, hogy temarival közelebb kerüljön igy nem nyerhetett hanem vesztenie kelett hogy megmenthesse temari Szomorú, ha valaki tudja mondja már meg hogy mi annak a jutsunak a neve amivel az árnyéka felveszi shika alakját és felüt8hidan ellen is használta és arcon csapta) nagyon sokan elismerik az erősségeit pl.: kakashi,tsunade asuma:D és sokan
Naplózva

So troublesome....
geri-kun
Gennin
*

« Válasz #137 Dátum: 08 júl 11, 18:08:31 »

Hát azért ez nem valami sok Gondolkozik de hát ha vki jol tudja használni lehet jo harcos:D
Naplózva

valeshika
ANBU újonc
*

« Válasz #138 Dátum: 08 júl 12, 18:40:16 »

már choujinak se kell a 2.-odik bogyót bevennie hogy használhassa a baika no jutsut... amugy szentem nagyon erős jutsuk, akik nem   használnak taijutsut azok ellen pusztito( pl:gaara ellen se lenne rosz) és ha vész van a 3.-adik bogyó ott van amitöl szentem sok ninját megölne.. 100-szor erősebb hát az nem semmi.. kiváncsi vaok a 3.adik bogyó erősebb vagy a 6. kapu mert mind2-töl gyorsabb leszel, bár a bogyótol erősebb is sokkal, kaoutól is erősebb de bogyótol jobban  kacsint
Naplózva

So troublesome....
valeshika
ANBU újonc
*

« Válasz #139 Dátum: 08 aug 02, 19:34:04 »

egy jutsu érdekelne: kageyoso no jutsu.. az ellenfél árnyékát használja fel saját céljaira akkor shikamaru gyakorlatilag legyőzhetetlen mert: ha azt a technikát csinálja felszúrhatja az ellenfelét és nem anon tudja kikerülni mivel a saját árnyéka szurja fel, már csak az érdekel hogy mekkora lehet a hatótávolsága? mert ha már csak 1-2m akkor is kurva erős jutsu.. shika a legjobb Nyelvesít
Naplózva

So troublesome....
Kazekage sama
Uchiha Madara
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #140 Dátum: 08 aug 07, 17:16:17 »

Hány árnyék jutsu van? Jó kérdés... Ha nézzük a PS2-es játékokat is 5000 ikszdé
Naplózva

Yondaime0205
Gennin
*

« Válasz #141 Dátum: 08 aug 21, 13:07:03 »

A Kagem mane-vcal egy baj van nem tudja sokáig alkalmazni mert hamar elfogy a chakrája amúgy jó támadásai vannak Shikamarunak
Naplózva
valeshika
ANBU újonc
*

« Válasz #142 Dátum: 08 aug 21, 13:42:33 »

Nevet ha nem olvastad a mangát akkor ne írj ieneket Mosolyog, nem a chakrája fogy el hanem a kagemane 5 percig tart,SPOILER: de kifejlesztette a kagemane shurikent ami örökké tart Nyelvesít lásd: shikamaru vs hidan
Naplózva

So troublesome....
Yondaime0205
Gennin
*

« Válasz #143 Dátum: 08 aug 21, 14:54:38 »

jah oké akkor sorry Ohh My God >.<#
Naplózva
valeshika
ANBU újonc
*

« Válasz #144 Dátum: 08 aug 21, 14:57:08 »

np Nevet Nyelvesít  de amúgy nem tudom miért 5 perc a limit Technikai KO mind1 végülis bőven elég az mert ha már megvan az ellenfél kagemanéval utána már mehet is a kage nui vagy kage kubi shibari no jutsu és azalatt az 5 perc alatt bőven meghal az ellenfél Nyelvesít
Naplózva

So troublesome....
Chakra
Adminisztrátor

« Válasz #145 Dátum: 08 aug 23, 18:59:19 »

Az hol van leírva, hogy a Kagemane no Jutsu max. 5 percig tarthat...?
Mondasz/írsz egy manga fejezet és oldalszámot? Lécci. *.*
Naplózva

"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
valeshika
ANBU újonc
*

« Válasz #146 Dátum: 08 aug 31, 18:25:58 »

aha keresek neked: sajnos nem tudok tölteni mangát mert hibás mindig Technikai KO de hidanék ellen valamikor mondja Technikai KO és Chakra szerintem a kageyoso-ról való információtok nem igaz Gondolkozik ti azt irtátok. az ellenfél árnyékát használja... de ha alaposabban megnézitek amikor hidan ellen használja akkor láthatjátok hogy az valójában shika árnyéka,mert mielőtt használja a saját árnyékával már elfogta hidant és ezután kagekubi shibaro no jutsut a testére vezette majd ugy használta a kageyoso no jutsut, bocsi ha rosszul láttam de nézd meg kérlek!! 338_08 de amikor kimondja akkor még nem kapcsolódott össze az árnéykuk Technikai KO Technikai KO nézd meg azt a képet
Naplózva

So troublesome....
MoonTiger
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Hivatalos Tigris imádó

« Válasz #147 Dátum: 08 aug 31, 18:37:47 »

Haha méghogy örökké tart, ezen jót nevettem Mosolyog Idővel kifogy Shika chakrája -> NEM tarthat örökké
Naplózva

misi94
Akadémiai tanár
*

« Válasz #148 Dátum: 08 nov 28, 22:07:10 »

de az mióta klán képesség csak azt csinállják hogy betanítják a kutyájikat támadásokra meg ilyenek javtsatok ki ha rosszul írtam Nevet
Naplózva
Chakra
Adminisztrátor

« Válasz #149 Dátum: 08 nov 28, 22:20:28 »

Ha megnézed a téma > első hozzászólását < , akkor láthatod, hogy szép számmal van ott olyan jutsu is amit az adott Inizuka kutya nélkül is képes végrehajtani.
Amúgy meg, a kutya egy eszköz a harchoz, mint egy kunai vagy a Sharingan.
Persze a klán nem eszközként tekint az állatokra, hanem társként törődik velük. De ez igaz pl. Shinora és a bogaraira is. ^^
Naplózva

"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
Oldalak: 1 ... 8 9 [10] 11 12 ... 14
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins