Son111
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
|
« Válasz #135 Dátum: 08 jún 20, 21:10:48 » |
|
igen aszt én is tudom de szerintem shino sokkal több jutsut tud mint amennyit használ
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
valeshika
ANBU újonc
Nem elérhető
Shikamaru will be the best hokage
|
|
« Válasz #136 Dátum: 08 jún 27, 17:48:44 » |
|
nekem a kedvencem shikamaru:P kézpecsétekkel el tudom mutatni a akge kubi shibari no jutsut na jó ez nem ide illik , shikamaru okos,erős iagzi hokage jelölt a főszereplő narutoval szemben , ha belead mindent akkor kihoz minimum egy döntetlent vagy egy gyözelmet:P , tayuya ellen is nyert volna mert elökap egy kunait és nyer is csak, hogy temarival közelebb kerüljön igy nem nyerhetett hanem vesztenie kelett hogy megmenthesse temari , ha valaki tudja mondja már meg hogy mi annak a jutsunak a neve amivel az árnyéka felveszi shika alakját és felüt8hidan ellen is használta és arcon csapta) nagyon sokan elismerik az erősségeit pl.: kakashi,tsunade asuma:D és sokan
|
|
|
Naplózva
|
So troublesome....
|
|
|
geri-kun
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #137 Dátum: 08 júl 11, 18:08:31 » |
|
Hát azért ez nem valami sok de hát ha vki jol tudja használni lehet jo harcos:D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
valeshika
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #138 Dátum: 08 júl 12, 18:40:16 » |
|
már choujinak se kell a 2.-odik bogyót bevennie hogy használhassa a baika no jutsut... amugy szentem nagyon erős jutsuk, akik nem használnak taijutsut azok ellen pusztito( pl:gaara ellen se lenne rosz) és ha vész van a 3.-adik bogyó ott van amitöl szentem sok ninját megölne.. 100-szor erősebb hát az nem semmi.. kiváncsi vaok a 3.adik bogyó erősebb vagy a 6. kapu mert mind2-töl gyorsabb leszel, bár a bogyótol erősebb is sokkal, kaoutól is erősebb de bogyótol jobban
|
|
|
Naplózva
|
So troublesome....
|
|
|
valeshika
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #139 Dátum: 08 aug 02, 19:34:04 » |
|
egy jutsu érdekelne: kageyoso no jutsu.. az ellenfél árnyékát használja fel saját céljaira akkor shikamaru gyakorlatilag legyőzhetetlen mert: ha azt a technikát csinálja felszúrhatja az ellenfelét és nem anon tudja kikerülni mivel a saját árnyéka szurja fel, már csak az érdekel hogy mekkora lehet a hatótávolsága? mert ha már csak 1-2m akkor is kurva erős jutsu.. shika a legjobb
|
|
|
Naplózva
|
So troublesome....
|
|
|
Kazekage sama
Uchiha Madara
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #140 Dátum: 08 aug 07, 17:16:17 » |
|
Hány árnyék jutsu van? Jó kérdés... Ha nézzük a PS2-es játékokat is 5000
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Yondaime0205
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #141 Dátum: 08 aug 21, 13:07:03 » |
|
A Kagem mane-vcal egy baj van nem tudja sokáig alkalmazni mert hamar elfogy a chakrája amúgy jó támadásai vannak Shikamarunak
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
valeshika
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #142 Dátum: 08 aug 21, 13:42:33 » |
|
ha nem olvastad a mangát akkor ne írj ieneket , nem a chakrája fogy el hanem a kagemane 5 percig tart,SPOILER: de kifejlesztette a kagemane shurikent ami örökké tart lásd: shikamaru vs hidan
|
|
|
Naplózva
|
So troublesome....
|
|
|
Yondaime0205
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #143 Dátum: 08 aug 21, 14:54:38 » |
|
jah oké akkor sorry
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
valeshika
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #144 Dátum: 08 aug 21, 14:57:08 » |
|
np de amúgy nem tudom miért 5 perc a limit mind1 végülis bőven elég az mert ha már megvan az ellenfél kagemanéval utána már mehet is a kage nui vagy kage kubi shibari no jutsu és azalatt az 5 perc alatt bőven meghal az ellenfél
|
|
|
Naplózva
|
So troublesome....
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #145 Dátum: 08 aug 23, 18:59:19 » |
|
Az hol van leírva, hogy a Kagemane no Jutsu max. 5 percig tarthat...? Mondasz/írsz egy manga fejezet és oldalszámot? Lécci. *.*
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
valeshika
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #146 Dátum: 08 aug 31, 18:25:58 » |
|
aha keresek neked: sajnos nem tudok tölteni mangát mert hibás mindig de hidanék ellen valamikor mondja és Chakra szerintem a kageyoso-ról való információtok nem igaz ti azt irtátok. az ellenfél árnyékát használja... de ha alaposabban megnézitek amikor hidan ellen használja akkor láthatjátok hogy az valójában shika árnyéka,mert mielőtt használja a saját árnyékával már elfogta hidant és ezután kagekubi shibaro no jutsut a testére vezette majd ugy használta a kageyoso no jutsut, bocsi ha rosszul láttam de nézd meg kérlek!! 338_08 de amikor kimondja akkor még nem kapcsolódott össze az árnéykuk nézd meg azt a képet
|
|
|
Naplózva
|
So troublesome....
|
|
|
MoonTiger
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
Hivatalos Tigris imádó
|
|
« Válasz #147 Dátum: 08 aug 31, 18:37:47 » |
|
Haha méghogy örökké tart, ezen jót nevettem Idővel kifogy Shika chakrája -> NEM tarthat örökké
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
misi94
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #148 Dátum: 08 nov 28, 22:07:10 » |
|
de az mióta klán képesség csak azt csinállják hogy betanítják a kutyájikat támadásokra meg ilyenek javtsatok ki ha rosszul írtam
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #149 Dátum: 08 nov 28, 22:20:28 » |
|
Ha megnézed a téma > első hozzászólását < , akkor láthatod, hogy szép számmal van ott olyan jutsu is amit az adott Inizuka kutya nélkül is képes végrehajtani. Amúgy meg, a kutya egy eszköz a harchoz, mint egy kunai vagy a Sharingan. Persze a klán nem eszközként tekint az állatokra, hanem társként törődik velük. De ez igaz pl. Shinora és a bogaraira is. ^^
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
|