Gk
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Zisten
|
|
« Válasz #45 Dátum: 07 jún 30, 01:07:11 » |
|
és most jut eszembe...mivan a LÚZER ranggal? az csak ideiglenes volt? :'( Rögtön bannolás egy napra? sebaj, ha a figyelmeztetések 0-zódnak hónap végére...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Count Adyn
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #46 Dátum: 07 jún 30, 14:48:39 » |
|
Miért nullázódnának? Tanuljatok meg viselkedni >
|
|
|
Naplózva
|
"Un vero cavaliere non lascia mai una signora"
|
|
|
kowi
Gennin
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
2012.05.19. !!
|
|
« Válasz #47 Dátum: 07 júl 03, 17:17:54 » |
|
Azt szeretném megkérdezni, hogy mi az a SPOILER??? A fórumon eddig sehol nem találtam volna róla "infót".
|
|
|
Naplózva
|
"Az igazi rocksztár az első próbán meghal..."
|
|
|
Pettinho
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #48 Dátum: 07 júl 03, 17:21:02 » |
|
aza spoiler ami olyan infót tartalmaz amelyet a mangában tovább a part1nél vagy pedig valahol máshol találtad és INFÓ :
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ben Tennyson
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #49 Dátum: 07 júl 03, 17:21:36 » |
|
Azt szeretném megkérdezni, hogy mi az a SPOILER??? A fórumon eddig sehol nem találtam volna róla "infót".
olyan üzenet/mondat/kifejezés, amely elmondja egy animenek a jövőben történő cselekményeit.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #50 Dátum: 07 júl 03, 19:03:32 » |
|
Moderátor: Mostanában nagyon elszaporodott a csúnya beszéd a fórumon. Igaz, hogy csillagozva vannak a szavak (egyes betűi), de így is kezd túl sok lenni a jóból. Kérem, mindenki fogja vissza magát, mert az egész hozzászólás törölve lesz, az esetleges többi hasznos információ figyelembevétele nélkül!
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
annee
Vendég
|
|
« Válasz #51 Dátum: 07 júl 03, 19:10:41 » |
|
Amúgy ha pl egy teljesen mellékszereplőről akarunk kérdezni, vagy közölni vmit, akkor azt hol kell? Mert pl ha Manma-ról van szó az Uzumaki Naruto topicban, akkor az nem baj, nem? Mert elvégre nem Naruto-ról van szó, szal off, de pl neki sztem nem érdemes topicot nyitni...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Cartnecker
|
|
« Válasz #52 Dátum: 07 júl 03, 19:14:41 » |
|
Yeah 8) Mondtam én hogy kell az a Naruto Duma topic az Általános Naruto témáknál
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
A legrégebbi Fórum Isten.
|
|
« Válasz #53 Dátum: 07 júl 05, 21:38:59 » |
|
Tulajdonléppen mire jó az alfórum?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
vanbastel
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #54 Dátum: 07 júl 05, 22:27:05 » |
|
rendezettebb lesz tőle a fórum, amikor belépsz abba a fórumba nem a nagy témaözönt látod hanem alfórumokban vannak kategorizálva, habár a csevegőben az a négy topic nem jelentene akkora veszélyt, de mégis elegánsabb így
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Pettinho
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #55 Dátum: 07 júl 06, 14:13:47 » |
|
Van 1 kérdésem láttam hogy Ss1d-nek GOkage a rangja és 5csillag a rangjele,az 5csillag az NKW teamesek jele de az ő rangja Gokage ez most akkor hogy lehet? :-[
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
vanbastel
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #56 Dátum: 07 júl 06, 16:23:17 » |
|
úgyhogy NKWT tag is meg gokage is
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gk
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Zisten
|
|
« Válasz #57 Dátum: 07 júl 06, 16:46:18 » |
|
kérvényezhetek magamnak "idióta" rangot?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
th
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Táncoló levélárnyék
|
|
« Válasz #58 Dátum: 07 júl 06, 19:32:56 » |
|
engem az érdekelne hogy a témáknál a második oszlopban miket jelentenek azok az izék értem itt kacsintó arc stb mire utal?
|
|
|
Naplózva
|
Gues Who's back? Fogadott testvéreim Cart, Ss1d, VB, Tapion-sama, Slay és Pandy A Fórum nemhivatalos megmondó embere "Mamamamamaaaa" Azújnevem: "th rizs-kun" by Arvael Lányom: Đestri
|
|
|
Handy
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #59 Dátum: 07 júl 06, 19:53:11 » |
|
azt be lehet állítani, ha egy témát hozol létre, de semmi jelentősége sincsen csak olyan "díz" féleség.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|