Putir
Vendég
|
|
« Válasz #765 Dátum: 11 okt 04, 21:00:53 » |
|
666 sátánt fogtok forditani mostanába vagy azt teljesen felfügesztettétek?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Cartnecker
|
|
« Válasz #766 Dátum: 11 okt 12, 17:15:07 » |
|
666 sátánt fogtok forditani mostanába vagy azt teljesen felfügesztettétek?
Folyamatosan dolgozunk rajta, csak vannak némi akadályok, amiket nem egyszerű megoldani. (Pl. japán írásjelek leolvasása japántudás nélkül [az angolok sok részt kihagytak a fordításból és hiányosan kiadni meg gáz lenne] úgyhogy most japánul tudó ember után kutatunk]. Ha megoldódik minden, akkor szép lassan folytatódni fog a kiadás is. Véglegesen semmit sem függesztünk fel.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
matekaaaaa
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #767 Dátum: 11 nov 03, 23:04:21 » |
|
Helló. Azt szeretném megkérdezni, hogy a naruto összes részének a feliratát honnan tudnám letölteni mert most sehol nem találom. Pedig fent volt 1-220-ig. válaszotokat köszönöm.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zer0
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #768 Dátum: 11 nov 04, 08:49:14 » |
|
...japán írásjelek leolvasása japántudás nélkül [az angolok sok részt kihagytak a fordításból és hiányosan kiadni meg gáz lenne] úgyhogy most japánul tudó ember után kutatunk]...
Japánul tanuló van a fórumon bőven, sztem ha kitesztek egy felhívást az oldalra, hogy kerestek tagot, talán lesz jelentkező.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 nov 04, 08:49:50 írta Zer0 »
|
Naplózva
|
|
|
|
Putir
Vendég
|
|
« Válasz #769 Dátum: 11 nov 05, 15:31:15 » |
|
Nem találtam jobb helyet úgy hogy ide írom. Jó lenne ha egy moderátor a Fairy tail 104. részének a shurikenjeit megnézné mert kawaii22298 eléggé sok szmájlit írt le ami szerintem mindenkit zavar.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
zuio
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
|
« Válasz #770 Dátum: 11 dec 09, 20:37:42 » |
|
Esetleg van valami hír arról, hogy a csillag születik verseny nyeremények mikor érkeznek meg?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Morause
Vendég
|
|
« Válasz #771 Dátum: 11 dec 17, 10:44:14 » |
|
Azt szeretném megkérdezni mi alapján rangsoroltad v rangsoroltátok Cart a fórum rangokat? Ilyenre gondolok h regisztrációtól függ, esetleg hsz mennyiség vagy az értelmi szintnek megfelelőt kapott mindenki mert ti mint az istenek, ezen a fórumon úgy is ismertek mindenkit mintha ti teremtettétek volna őket! Előre kösz a választ! ui.: bocsika h ide írtam most vettem észre h a honlapnak a topicja ez és nem a fórumé (nem szoktam meg még h az egész rendszert több honlapra osztottátok )
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 dec 17, 10:48:19 írta Morause »
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #772 Dátum: 11 dec 17, 10:45:35 » |
|
A hozzászólások száma alapján jönnek a rangok, mint régen.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Morause
Vendég
|
|
« Válasz #773 Dátum: 11 dec 17, 10:53:07 » |
|
jaj de hülye vagyok, most vettem észre h Cart még ki is írta abba a topicba amiben vannak a rangok, hát azért meglátszik h reggel van még nekem (legalább van mire fogni h én vagyok a hülye)! Hát azért még egyszer kösz senpai.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Harag
Elit Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #774 Dátum: 11 dec 17, 14:17:01 » |
|
Jó ötlet a fórum rangok újbóli kiosztása Őszintén szólva egy kicsit hiányoztak
|
|
|
Naplózva
|
Nem számít milyen rögös út visz föl a hegyre, biztos, hogy van még rögösebb! Az interdimenzionális térkapuk, és ketyeréik biturbinális reppentyűi!
|
|
|
renato
Vendég
|
|
« Válasz #775 Dátum: 11 dec 17, 14:30:56 » |
|
Szerintem is remek ötlet, nincs elég hsz vadász 11 éves a fórumon, mesterségesen kell betelepíteni őket.. én ellene vagyok, bár nem ér sokat a szavam..
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #776 Dátum: 11 dec 17, 14:38:20 » |
|
Nyugi renato, számítottunk erre. De hsz vadászok rangok nélkül is vannak. Majd legfeljebb töröljük a felesleges hozzászólásokat.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
desann2000
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #777 Dátum: 11 dec 19, 21:56:58 » |
|
Többen jelezték hogy nem kapták meg az ajándékukat a Csillag Születik játék után ezekkel mi a helyzet?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Cartnecker
|
|
« Válasz #778 Dátum: 11 dec 19, 22:16:18 » |
|
Hónapokat háborúztam a postával, akik sikeresen elvesztették 1-2 embernek a cuccát... ennek köszönhetően rendelhettem meg újra... meg is jött csak még nem tudtam kiküldeni a melóhelyi karácsonyi hajtás miatt. Ha lesz jövőre verseny az tuti, hogy nem a postával fogok kézbesíttetni. Ha jól olvastam múlt héten a Mondósok is megszívták.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
zuio
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
|
« Válasz #779 Dátum: 12 jan 19, 20:01:48 » |
|
Én igazán nem szeretnék türelmetlenkedőnek tűnni, de van valami előrelépés a csillag születik ajándékos üggyel? Mert egy hónap megint eltelt. Majd ha ráérsz, adnál valami tájékoztatást arról, hogy mikor küldöd el őket? Lassan egy éve volt a verseny. Köszönöm
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|