StarkSteamon
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #750 Dátum: 11 szep 09, 12:27:10 » |
|
kösz a segítséget de asszem könnyebb ha kihagyom ezt a részt akk... mivel én indavideon nézem a OnePiece-t és eddig a 478. részig csak 1 vagy 2 résszel volt gond, de most meg hiányzik teljesen a magyar felirat és pont a nagy harc közepén, inkább kihagyom azt a részt =/
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dizsi(mix)
|
|
« Válasz #751 Dátum: 11 szep 09, 15:12:46 » |
|
rakj fel egy vlc media playert, az belső kodekeket használ, nem akad össze semmivel
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
okumura
Újonc
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #752 Dátum: 11 szep 14, 06:50:31 » |
|
Sziasztok Ao No Exorcist?? :O Nem kötekedésnek de egy bizonyos team akivle partnerek vagytok már szinte végig megcsinálta...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Cartnecker
|
|
« Válasz #753 Dátum: 11 szep 14, 07:03:03 » |
|
Mindenki azt fordít amit akar, ettől egy partneri viszony nem változik. ^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hiei D. Legend
|
|
« Válasz #754 Dátum: 11 szep 14, 08:24:08 » |
|
Sziasztok Ao No Exorcist?? :O Nem kötekedésnek de egy bizonyos team akivle partnerek vagytok már szinte végig megcsinálta...
Nem értem ezzel mi a probléma? Ők vannak olyan kulturáltak, hogy nem jönnek ide köpködni mi pedig szintén vagyunk olyan kulturáltak, hogy nem megyünk oda. Van egy olyan érzésem, ha nem szólsz nekik észre se fogják venni, hogy csináljuk. Azt pedig számtalanszor megmondtam az ő oldalukon is, hogy ha valaki valamit szeretne csinálni akkor csinálja.
|
|
|
Naplózva
|
Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
|
|
|
pappsebi
Gennin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #755 Dátum: 11 szep 19, 15:40:59 » |
|
Sziasztok! Azt szeretném kérdezni hogy aláírásnak hogyan lehet a képet megjeleníteni és nem a honlapot A választ előre ia köszönöm.
|
|
|
Naplózva
|
,,Gyenge vagy. És hogy miért? Mert hiányzik belőled a gyűlölet.''-Uchiha Itachi,,Bármi áron megszerzem az erőt, még akkor is, ha ez azt jelenti, hogy el kell adnom magam az ördögnek...''-Uchiha Sasuke
|
|
|
|
pappsebi
Gennin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #757 Dátum: 11 szep 19, 15:56:09 » |
|
Köszönöm!
|
|
|
Naplózva
|
,,Gyenge vagy. És hogy miért? Mert hiányzik belőled a gyűlölet.''-Uchiha Itachi,,Bármi áron megszerzem az erőt, még akkor is, ha ez azt jelenti, hogy el kell adnom magam az ördögnek...''-Uchiha Sasuke
|
|
|
zuio
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
|
« Válasz #758 Dátum: 11 szep 19, 21:59:37 » |
|
Üdv, én arról érdeklődnék, hogy hogy vehetném fel a kapcsolatot Cartneckerrel, mert 3 levelet írtam az elmúlt másfél hónapban, és nem nagyon kaptam visszajelzést, ezenkívül írtam P.Ü-ben is, de azt írta, hogy nem küldte el a levelet, mert a címzett postafiókja betelt, köszönöm a választ.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Cartnecker
|
|
« Válasz #759 Dátum: 11 szep 20, 05:06:06 » |
|
Írj pü-t, az én fiókom végtelen. (katt a profilomra és ott privát üzenet küldése) ^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
dick007
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #760 Dátum: 11 szep 29, 17:51:44 » |
|
Azt szeretném kérdezni, h az október 2-án induló új Hunter X Hunter animét tervezitek e feliratozni?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
sharko21/faranight
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #761 Dátum: 11 okt 01, 23:47:37 » |
|
Nem akarok pofátlannak tűnni, de számithatunk még arra az "Animecsillag"-os nyereményre?^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Tora
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #762 Dátum: 11 okt 02, 15:18:24 » |
|
Hali! Úgy volt hogy ősszel lesz még egy rajzverseny és azt szeretném megérdeklődni hogy ez mikorra esedékes.Előre is kösz!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Cartnecker
|
|
« Válasz #763 Dátum: 11 okt 03, 07:03:38 » |
|
Nincs tervben. A tied már ki lett küldve, de a héten utánanézek ennek is mert a posta már másnál is csodásan kézbesített és újra fel kellett adni. Volt/van/lesz tervben egy rajzverseny, fanfic és amv verseny is, de jelenleg nem sok időm van lebonyolítani, úgyhogy ha lesz időm, akkor lesz verseny is, ha nem akkor idén elmarad.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 okt 03, 07:04:59 írta Cartnecker »
|
Naplózva
|
|
|
|
sharko21/faranight
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #764 Dátum: 11 okt 03, 08:56:23 » |
|
Köszönöm a válaszodat:D akkor jelzem, ha netán megérkezne.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|