24 nov 23, 23:33:52 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 48 49 [50] 51 52 ... 72
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Kérdések a Naruto-Kun.Hu oldallal kapcsolatban  (Megtekintve 310049 alkalommal)
0 Felhasználó és 3 vendég van a témában
rondár
VIP
Nem elérhető Nem elérhető

"There can be only One."

« Válasz #735 Dátum: 11 aug 21, 18:42:37 »

A fórum nem Parlament. C'art elmondta, miért nincs azonnali üzenetküldő. Fogadd el így. Ha nem tetszik a fórumozás sebessége, akkor ne fórumozz, vagy tanulj türelmet. Csak így lehet belőled jó Jedi.
Naplózva

"Mindezek a pillanatok elvesznek az időben, mint könnycseppek az esőben."
Ishida
Rikodu Sennin
*

« Válasz #736 Dátum: 11 aug 21, 19:33:59 »

Csevegő topicban átlátható a beszélgetés , aki 1-2 mondatokat akar írni , az menjen facebookra. Egy chat csak megölné a fórumot szerintem , nagyon nem tartom jó felvetésnek se.
Naplózva
okumura
Újonc
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #737 Dátum: 11 aug 23, 21:41:14 »

Mindneki cska a hirdetést látja benne az tartana 1 hétig MAXIMUM aztn kiosztásra kerülnek a bannok és vége ennyi
Sokkal jobb a cset mint egy fórum
És Cartnevkert kérdeztem am... Gondolkozik
Naplózva
Soul
Kezdő Jounin
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #738 Dátum: 11 aug 23, 23:19:37 »

A bannokban annyira ne bízz, egy kis tapasztalattal lazán kijátszhatók... Én se látom értelmét egy helyi chatnek, ha az itteni emberekkel akarsz beszélgetni akkor ott a Duma topic, vagy vedd fel őket MSN-re vagy Skype-ra.  Mosolyog
« Utoljára szerkesztve: 11 aug 23, 23:27:09 írta Soul » Naplózva

"What is a man but the sum of his memories? We are the stories we live! The tales we tell ourselves!"
Éjfél
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

« Válasz #739 Dátum: 11 aug 23, 23:25:32 »

Gyerekek, túl van tárgyalva. Nem lesz chat. Meg lett indokolva.
Egy vagy néhány ember miatt nincs értelme belefogni bármi hasonlóba, az indoknak- ellenérvnek pedig van alapja.
Nem érdekes kit kérdeztél.. többszörösen meg lett válaszolva.
Naplózva
okumura
Újonc
*

« Válasz #740 Dátum: 11 aug 24, 09:20:30 »

És olyna topic nyitható ahol megirhatják a skype vagy msn címüket??? mert akkor csinálok ott egy csoportot!
Naplózva
Cartnecker
Adminisztrátor

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #741 Dátum: 11 aug 24, 18:27:34 »

Egy hozzászólásodat töröltem, mert egyrészt duplapost volt, másrészt az ingyenreklámot adó oldal reklámja is reklám. kacsint
Látod, ha már a fórumszabályzat betartása sem megy, egy chatbox szabályzata is megborulna.

A felhasználók msn/skype/lakcím/pöcsméret és mindenféle publikus adatát meg lehet tekinteni, ha rákattintasz az adott ember profiljára, erre külön topicot létrehozni felesleges, mert úgyis az kerülne bele, ami az adatlapon található, ergo az amit megad az ember. Ha erre külön létrehoznánk egy topicot, akkor feleslegesen duplázódna az adatbázis, ami feleslegesen növelné az adatbázis méretét, és sok-sok értékes megabájtot venne el a Nárútó mangáktól. Is.
Ha nem akarja valaki közkinccsé tenni az msn/skype/lakcím/pöcsméretét, akkor nincs mit tenni, el kell kérni tőle pü-ben és vagy megadja vagy nem. Szóval: MSN/Skype/facebook/bélyeg -gyűjtő topic nem lesz.

Ha mindenkit állandóan bannolnánk a reklám miatt, kihalna a látogatóink fele. Szóval: Chat nem lesz. Már többször próbáltuk, minden alkalommal megbukott. Leírtuk azt is, hogy miért nem, szóval ez a kérdés már bőven túl van tárgyalva. A további - ezzel kapcsolatos - kérdezősködés törlésre kerül. Igen. Kegyetlen vagyok.
Naplózva
okumura
Újonc
*

« Válasz #742 Dátum: 11 aug 25, 18:08:52 »

Érdelődnék hogy égetett Formázott ASS felirattal nem csináljátok az NS-t?

Cartnecker szeretném veled felvenni a kapcsolatot mivel tudok nektek pénzt...

Hogy hogyan tudnám támogatni az oldalt kérlek keress fel PM-ben! Előre is köszönöm
« Utoljára szerkesztve: 11 aug 27, 18:55:44 írta okumura » Naplózva
Cartnecker
Adminisztrátor

« Válasz #743 Dátum: 11 szep 01, 16:33:53 »

Az előző gúnyos hozzászólásod töröltem, ezúttal szeretnélek megkérni, hogy tanúsíts egy kis türelmet, hiszen rajongókból álló csapat vagyunk, és vannak fontosabb dolgok is, mint hogy a folyamatosan záporozó kérdésekre válaszoljunk, így előfordul, hogy a kérdésedre nem azonnal, hanem pár nappal, esetleg 1-1 héttel később érkezik válasz. Másodsorban, pedig a fórumszabályzat elolvasására szeretném felhívni a figyelmed. ^^

Csináljuk formázott felirattal a Shippuudent, ez található meg a Torrent Tracker menüpont alatt.

Ha van ötleted az oldal támogatásával kapcsolatban, akkor írj nyugodtan privát üzenetet.
Naplózva
StarkSteamon
Újonc
*

« Válasz #744 Dátum: 11 szep 09, 11:38:33 »

nekem lenne egy olyan kérdésem hogy a feliratot és a vidit hogy rakjam össze? és hogy erre a kérdésre a válasz miért nincs a Naruto-Kun.hu oldal GYIK-be beletéve?
Naplózva
Cartnecker
Adminisztrátor

« Válasz #745 Dátum: 11 szep 09, 11:41:34 »

Direkt link a GYIK menüpont ezt taglaló részéhez.
http://www.naruto-kun.hu/gyik.html#04
Naplózva
StarkSteamon
Újonc
*

« Válasz #746 Dátum: 11 szep 09, 11:50:10 »

ezt már elolvastam 2szer és úgy is csináltam hogy átnevezem meg egy mappába felirat és a vidi és direkt a classic media playert használom, de eddig kettőből kétszer nem sikerült megcsinálnom ... a vidit lejátsza felirat meg sehol Mosolyog
Naplózva
Cartnecker
Adminisztrátor

« Válasz #747 Dátum: 11 szep 09, 11:55:40 »

És a kodekeket is letöltötted&feltelepítetted, ahogy a leírásban van?
Naplózva
StarkSteamon
Újonc
*

« Válasz #748 Dátum: 11 szep 09, 12:02:34 »

igen letöltöttem mind2őt. most elindítottam a media player classical a lejátszást és se magyar se angol felirat, megpróbáltam hozzá adni a feliratot és ezt írja: To load subtitles you have change the video renderer type and reopen file.
-DirectShow: VMR7/VMR9 renderless or Haali's
-RealMedia : Special renderer for RealMedia, or open it through DirectShow
-Quicktime : DX7 or DX9 renderer for Quicktime
-ShockWave: n/a

nem nagyon értek angolul de annyit értettem belőle hogy ha a feliratot be akarom tölteni akk állítsak a video renderer típuson és újra nyissam meg a file-t. :S Szomorú
Naplózva
Cartnecker
Adminisztrátor

« Válasz #749 Dátum: 11 szep 09, 12:19:42 »

Az FFDSHOW, illetve a CCCP kodekeken kívül volt más kodek-csomag (K-Lite, ace mega, windows xp/7 kodek pack, stb...) telepítve a gépedre? Ha igen, akkor lehet, hogy ütköznek egymással. Törölj le minden kodekcsomagot, még az FFDSHOW-t és a CCCP-t is, majd telepítsd fel újra ezt a kettőt.
Ez a gyorsabb verzió.
Ha így sem megy, akkor: http://logout.hu/cikk/hd_filmek_lejatszasa_a_videokartyaval/telepitesek_alapveto_beallitasok.html

És ha így sem megy, akkor nincs több ötletem.
Naplózva
Oldalak: 1 ... 48 49 [50] 51 52 ... 72
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins