rondár
|
|
« Válasz #705 Dátum: 11 jún 07, 20:43:51 » |
|
találtam az interneten egy érdekes mangát angol fordítással. mekkora az esély rá, hogy ha elküldöm a megfelelő szerkesztőnek, akkor meggondoljátok, hogy foglalkoztok-e vele? illetve ha erre van esély, akkor kinek küldjem a linket?
Jelenleg nagyon sok projecten dolgozik a csapat, úgyhogy egyelőre nem tudunk felvenni több mangát.
|
|
|
Naplózva
|
"Mindezek a pillanatok elvesznek az időben, mint könnycseppek az esőben."
|
|
|
Feketefold
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Szökött Shinobi
A cél:határidős álom.
|
|
« Válasz #706 Dátum: 11 jún 08, 14:34:48 » |
|
Téma: Shippuuden - Anime (Tilos a spoiler!) - A Téma Elköltözött! - Ez a téma miért van még? Nem akarom nagyon eröltetni a kérdést,de miért van arra egy külön téma, hogy közölje egy téma elköltözését? Ráadásul már elég rég elköltözött tehát...
|
|
|
Naplózva
|
"Ilyen könnyű lett volna megtörni az elszántságod? [...] Még ha senki sem hisz benned akkor is állj egyenesen és kiálts bátran! Én tudom, hogy te ilyen embernek születtél!" - Kuchiki Rukia Elfogadta a száműzetést a dicsőség helyett, és a gyűlöletet a szeretet helyett. És ezzel együtt, Itachi mosollyal az arcán halt meg.
|
|
|
Radget
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #707 Dátum: 11 jún 08, 19:10:50 » |
|
Egy admin megtenné hogy utána jár a hirdetéssel kapcsolatos dolgoknak? mer már kérdeztem több uton is, de senki sem felelt...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hiei D. Legend
|
|
« Válasz #708 Dátum: 11 jún 08, 19:26:05 » |
|
Továbbítottam. Az mondják már válaszolt neked. Elküldi még egyszer.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 jún 08, 19:44:22 írta Hiei D. Legend »
|
Naplózva
|
Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
|
|
|
Radget
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #709 Dátum: 11 jún 09, 20:33:10 » |
|
nagyon szépen köszönöm^^ de tényleg nem kaptam választ. A szucs.gabor2@mailbox.hu e-mail címre írjatok! Köszönöm Hiei D. Legend ! Vagy ha egy telefonszámot kitennétek arra az oldalra, ahol a hirdetések vannak, az is jó lenne, mert akkor felhívnám az illetékest.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 jún 09, 20:48:38 írta Radget »
|
Naplózva
|
|
|
|
Cartnecker
|
|
« Válasz #710 Dátum: 11 jún 10, 13:00:20 » |
|
miért van arra egy külön téma, hogy közölje egy téma elköltözését? Mert. Még ott hagyjuk július 4-ig, aztán függetlenítjük a másik témát a klónjától. Radget: Elküldtem a választ megint. Remélem most célba ér.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Radget
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #711 Dátum: 11 jún 11, 21:52:02 » |
|
Még 1 levelet küldtem, miután megkaptam a választ, megy a pénz is:) És ne haragudjatok a témába nem teljesen illő kommentekért, csak gondolom milyen sok levelet kaphattok naponta, és szeretném már letudni ezt a hirdetés dolgot:)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
papama
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Szikla Falu
|
|
« Válasz #712 Dátum: 11 jún 12, 19:04:30 » |
|
találtam az interneten egy érdekes mangát angol fordítással. mekkora az esély rá, hogy ha elküldöm a megfelelő szerkesztőnek, akkor meggondoljátok, hogy foglalkoztok-e vele? illetve ha erre van esély, akkor kinek küldjem a linket?
Küld át e-mailba. Megnézem. Nem vagyok egy nagy fordító, de azért én elvállalnám. ( papama@citromail.hu)
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 jún 12, 19:09:52 írta papama »
|
Naplózva
|
|
|
|
zuio
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
|
« Válasz #713 Dátum: 11 jún 17, 21:23:12 » |
|
Üdv, megkérdezném itt is hátha ez eljut hozzátok,(a levelekre nem kaptam választ) a Csillag születik verseny nyerteseinek ajándék kiosztásával hogy álltok? Elkezdődött már, vagy be is fejeződött? Nem nagyon kaptunk információt az elmúlt hónapban a dologról, és kezdek(ünk) kíváncsiak lenni hogy mi történik. Köszönöm a választ.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Cartnecker
|
|
« Válasz #714 Dátum: 11 jún 18, 10:20:17 » |
|
Mindent intézek, amint lesz egy működőképes gépem otthon (ezt is most húgoméról írom xD). Az elmúlt időszakban a második gépem szarik be, úgyhogy kicsit korlátozottak a lehetőségeim. xD Van akinek már kiküldtem, de akiknek még nem, azoknak amint tudom intézem a dolgokat, még ebben a hónapban, szóval a lényeg, h nincs elfelejtve.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Exkirion
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
Jaaku na mahoutsukai | Fate/Encyclopedie
|
|
« Válasz #715 Dátum: 11 aug 02, 14:49:25 » |
|
Sziasztok
Bocs, hogy ide írom, de nem tudom hova máshova lehetne. Szóval valaki légyszi megkérdezné Chakrát, hogy megkapja-e Rikan vagy az én üzeneteimet? Kb egy hete válaszolt nekünk valamire és az óta nem igazán tudjuk elérni, vagy legalábbis nem jön meg a válasza. Fontos lenne a dolog.
Köszi
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ATON14
Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #716 Dátum: 11 aug 12, 19:22:17 » |
|
Konkrét leszek. Terveztek még a nyári szünetben egy troll barlangot?
|
|
|
Naplózva
|
.......................................................... ..........................................................
|
|
|
Hiei D. Legend
|
|
« Válasz #717 Dátum: 11 aug 13, 13:10:31 » |
|
Én is konkrét leszek. Nem, nem terveztünkxD.
|
|
|
Naplózva
|
Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
|
|
|
ATON14
Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #718 Dátum: 11 aug 13, 22:55:39 » |
|
Mivel múltidőben írtad (. . . nem terveztünk), ezért lehetséges, hogy megváltozott a véleményetek az előző hsz-em miatt
|
|
|
Naplózva
|
.......................................................... ..........................................................
|
|
|
Cartnecker
|
|
« Válasz #719 Dátum: 11 aug 16, 06:56:53 » |
|
Van rá esély, de nem ígérek semmit.
|
|
|