Genesis_16
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Felhő Falu
|
|
« Válasz #510 Dátum: 10 júl 04, 21:36:31 » |
|
szívesen:) (bár egyszer már irtam csak a kedves moderátorok törölték mert nem felelt meg a szabálynak a 3 szavasnak azthiszem) kérdés:mióta létezik a fórum/oldal?
|
|
|
Naplózva
|
“Bármihez, amit megtehetsz vagy megálmodsz fogj hozzá! A merészségben zsenialitás, erő és varázslat rejlik.” (Goethe)
“Egy tanítvány egyszer így panaszkodott: - Mester, miért nem feded fel soha történeteid értelmét? - Mit szólnál ahhoz – felelte a mester -, ha valaki gyümölccsel kínálna, de megrágná, mielőtt odaadja neked?” (ismeretlen szerző)
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #511 Dátum: 10 júl 04, 21:52:35 » |
|
Ez a fórum 2007 nyara óta létezik... Igaz közben az oldal párszor átalakult, meg szervert cserélt... A moderátor által törölt hozzászólás újraírása is szabálytalan!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Genesis_16
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Felhő Falu
|
|
« Válasz #512 Dátum: 10 júl 04, 21:55:45 » |
|
hupsz ezt nem tudtam (vitatkoznék h újraírása én azt mondanám kiegészítése ) jah és köszi az infokat jó tudni Dancsa ez nagyon de nagyon hasznos informácio volt a maximum amit elvárhatok Nagyon érdekes h az oldal ilyen sok mindenen átment és üzemel aminek örülünk Hát igen ami nem öl meg az megerősit szuper az oldal elismerésem csak igy tovább
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 júl 04, 22:09:29 írta Genesis_16 »
|
Naplózva
|
“Bármihez, amit megtehetsz vagy megálmodsz fogj hozzá! A merészségben zsenialitás, erő és varázslat rejlik.” (Goethe)
“Egy tanítvány egyszer így panaszkodott: - Mester, miért nem feded fel soha történeteid értelmét? - Mit szólnál ahhoz – felelte a mester -, ha valaki gyümölccsel kínálna, de megrágná, mielőtt odaadja neked?” (ismeretlen szerző)
|
|
|
Dancsa
|
|
« Válasz #513 Dátum: 10 júl 04, 22:02:28 » |
|
kérdés:mióta létezik a fórum/oldal?
Ha az oldal történetéről szeretnél tudni dolgokat, ajánlom neked naruto-kun.hu eme menüpontját: http://naruto-kun.hu/viewpage.php?page_id=640
|
|
|
Naplózva
|
AnimeplanetEgykori Petrikes, jelenleg ELTE-IK-s=) -- Tudom mi a különbség a ö és a hosszú társa között, csak nem müködik nálam mindig a gombXD
|
|
|
Genesis_16
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Felhő Falu
|
|
« Válasz #514 Dátum: 10 júl 05, 20:40:30 » |
|
a dupla postolást lehet csinálni vagy mi van? mert pár témát végig olvastam most és hát ilyeneket láttam egyes felhasználoktól h xy irt 21:34-kor utána xy irt 21:35-kor szóval kérdésem: mi számít dupla postolásnak?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dancsa
|
|
« Válasz #515 Dátum: 10 júl 05, 20:42:31 » |
|
Duplapostnak minősül, ha 24 órán bellül kétszer írsz ugyanabba a témába úgy, hogy a két hozzászólás között nem írt más... a duplapostot a moderátor törli, súlyos, többszöri szabályszegés esetén szankcionálja.
Szerk: a duplapostot elkerülendő, ha további hozzászólni valód van, használd a szerkesztés gombot. (kb, mint én mostXD)
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 júl 05, 20:43:18 írta Dancsa »
|
Naplózva
|
AnimeplanetEgykori Petrikes, jelenleg ELTE-IK-s=) -- Tudom mi a különbség a ö és a hosszú társa között, csak nem müködik nálam mindig a gombXD
|
|
|
Genesis_16
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Felhő Falu
|
|
« Válasz #516 Dátum: 10 júl 05, 20:46:12 » |
|
kösz a választ. én mindig azt a gombot használom nézd meg fentebb
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hatasu
Újonc
Nem elérhető
Rejtett Felhő Falu
|
|
« Válasz #517 Dátum: 10 júl 06, 09:50:04 » |
|
Van adat az oldalon regelt tagok és a bejegyzések számáról? Érdekelne ha nem titkos.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Cartnecker
|
|
« Válasz #518 Dátum: 10 júl 06, 09:55:52 » |
|
Ott van alul az Online felhasználók panel alatt ^^ (Regisztráltak: 51,718) Hát... eddig 218 oldalnyi hír íródott... mivel minden oldalon 5 hír van, így 218*5=1090 hírt írtunk.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dani
|
|
« Válasz #519 Dátum: 10 júl 06, 12:14:52 » |
|
Bocsi, ha rossz helyre írom, de érdeklődnék, hogy az égetett feliratos Shippuuden részek publikálása mikor folytatódik?
|
|
|
Naplózva
|
"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
|
|
|
Cartnecker
|
|
« Válasz #520 Dátum: 10 júl 06, 12:20:18 » |
|
Amint sikerül találnunk megfelelő tudású ember(eke)t a tagfelvételen. Úgy tudom most Hiei épp betanít valakit, úgyhogy szerintem hamarosan.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Genesis_16
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Felhő Falu
|
|
« Válasz #521 Dátum: 10 júl 16, 16:24:51 » |
|
A felesleges téma nyitás halmozása minek számít? és milyen büntetést kapna az aki iylet csinál? és mi számít feleslegesnek?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hiei
Vendég
|
|
« Válasz #522 Dátum: 10 júl 16, 16:27:48 » |
|
Minden ami elfér másik topicban. Például Mit ettél ma topic... mivel van ételek, étkezési szokások című topic elfér benne. A forma 1 mivel van sport topic. Az, hogy milyen a női ideálod mivel van férfi topic. Remélem elég jól kifejtettem neked.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #523 Dátum: 10 júl 16, 16:47:05 » |
|
Pontosan erről van szó. Köszi Hiei. Büntetés? Háát, az attól függ mennyire durva a helyzet. Gyári trollok ugye kb 5 perc alatt nyitnak 20-30 témát, de ritka az ilyesmi. Ezeket bannoljuk. Normál esetben (egy két-ilyen téma egy moderáláson belül) általában nem jelent semmit azon kívül, hogy a modi megjegyzi (és felírja hogy el ne felejtse ), hogy a tag ilyesmit követett el, aztán, ha a következő moderálásban is lesz több ilyen, akkor általában figyelmeztetés jár érte. Meg az adott moditól is függ persze, hogy mennyire veszi ezt súlyosabbnak, mint pl. egy szabálytalan hszt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Suigetsu
Jounin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #524 Dátum: 10 júl 19, 10:56:02 » |
|
A naruto 108. része az fent van az oldalon égetett magyar felirattal? (bocs lehet rossz helyen kérdezem ezt, csak ugye ez a kérdések az oldallal kapcsolatban topic, így arra jutottam, hogy ide kell feltenni az ilyes fajta kérdéseket )
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 júl 19, 10:57:37 írta Suigetsu »
|
Naplózva
|
|
|
|
|