Zemori
|
 |
« Válasz #225 Dátum: 08 máj 31, 08:58:52 » |
|
Igen. Külön kell oda is regelned.  Mármint gyéééxD Bocsesz, nem tudom, hogy válaszolhattam-e erre xD Csak úgy jött:p És így tűnt nekem :'X Jéj, mostanában sokat írok meggondolatlanul :'X bocsi 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 máj 31, 09:00:00 írta Zemori-san »
|
Naplózva
|
Ezt hallgatom Ezeket olvastam Az apró szemű, csendes őszi eső lassan megérkezik, és eszembe jutsz. Olyan, mint mikor idelépsz hozzám, a derekamra teszed a kezed, és magadhoz húzol kicsit. Az arcomat megsimítod, az ujjaid a hajamba futnak, és megcsókolsz. "Think that this day will never dawn again. Today is our most precious possession." Dante
|
|
|
Damon
ANBU újonc
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #226 Dátum: 08 máj 31, 09:23:37 » |
|
Jól van köszi Zemori-san. Nem gondoltam volna,h 2 külön regisztráció kell, hiszen az oldal egybe tartozik. Meg az igazság az,h próbáltam is a főoldalon regizni, de azt írta,h a felhasználónevem már foglalt vagyis a Damon. Ezért azt hittem,h már egyszer sikerült regiznem csak a jelszót nem tudom jól és emiatt nem enged be.
|
|
|
Naplózva
|
Eceteslinzerkarika Sok-sok ember rokona
|
|
|
Haku
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
 Rejtett Eső Falu
Niggah-chan
|
 |
« Válasz #227 Dátum: 08 máj 31, 11:20:38 » |
|
Az van, hogy a fórum és a honlap két külön php rendszerbe éül és nincs összeillesztve a két adatbázis 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Damon
ANBU újonc
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #228 Dátum: 08 máj 31, 13:26:40 » |
|
Értem erről nem tudtam. Nem baj, regisztráltam akkor oda is és most már el is tudtam olvasni a legfrissebb mangát. 
|
|
|
Naplózva
|
Eceteslinzerkarika Sok-sok ember rokona
|
|
|
Ranma23
Újonc
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #229 Dátum: 08 jún 21, 16:29:58 » |
|
Hi azt szeretném megtudni mire várható hogy teljesen elérhető lesz a többi Naruto manga fejezet...köszi
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #230 Dátum: 08 jún 21, 16:40:27 » |
|
Rossz helyen kérdezel! A manga fejezetek kidásának időpontjának nincs sok köze a fórumhoz! 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Cartnecker
|
 |
« Válasz #231 Dátum: 08 jún 21, 20:06:57 » |
|
Egyrészt Gebesznak igaza van, másrészt mivel én úgy tippelem hogy sacc/kb 480 fejezet lesz a Narutóból, így szerintem 2010 környékén fog befejeződni ^________^ azaz addigra lesz elérhető a többi Naruto fejezet ^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ranma23
Újonc
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #232 Dátum: 08 jún 22, 15:41:44 » |
|
egy kis off....de a kérdésem arra irányult ha féreérthető voltam hogy nem elérhetőek e régebben fordított fejezetek(pl:210, meg ilyenek) nem az újak...szóval arra voltam kiváncsi mikor oldjátok majd meg hogy elérhető legyen...köszi
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
 |
« Válasz #233 Dátum: 08 jún 22, 15:52:37 » |
|
A 210. fejezetet konkrétan le lehet tölteni... A "meg ilyenek"-et nem találtam. ^^
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Ranma23
Újonc
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #234 Dátum: 08 jún 22, 16:50:05 » |
|
A 210. fejezetet konkrétan le lehet tölteni... A "meg ilyenek"-et nem találtam. ^^
Ez a menüpontunk jelenleg fejlesztés alatt áll. Hamarosan elindul, addig is szíves türelmeteket kérjük. Köszönettel: Naruto-Kun.Hu Team nálam ezt írja ki és semmi nem jön be...de lehet hogy én vagyok a hülye
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Ranma23
Újonc
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #236 Dátum: 08 jún 22, 16:54:01 » |
|
na megvan a hiba a jobb oldalon lévő linkel próbálkoztam Projectjeink/manga/naruto az nem működik....de a baloldali igen, kösz amúgy
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
axel930414
Újonc
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #237 Dátum: 08 jún 22, 17:31:17 » |
|
Heló!Én azt szeretném, kérdezni(lehet hogy nem ide való de nem találtam megfelelő témát), hogy hol lehet letölteni a sima naruto anime HUNfeliratokat  . Kösz a segítséget előre is 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
seiri
Osztag Vezető
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
|
 |
« Válasz #239 Dátum: 08 jún 24, 21:58:58 » |
|
Nem tudom jó helyre írom e csak 1 kis érdekesség... http://kepfeltoltes.hu/080624/pic113121_www.kepfeltoltes.hu_.jpgA fórum kinézete nálam már lassan 2 napja így fest és nem akar megváltozni. :'X Nem tudjátok mitől van véletlen, mert már 1 csöppet kezd zavarni. Bocs hogy ilyenekkel zaklatlak titeket csak érdekel  Meg az is hogy lehet helyre állítani. Előre is köszi!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|