Chakra
|
 |
« Válasz #900 Dátum: 12 szep 10, 19:29:19 » |
|
Válaszomat lásd a Csevegő > Segítség témában.
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Sasukefan
Kezdő Jounin
Nem elérhető
 Rejtett Felhő Falu
|
 |
« Válasz #901 Dátum: 12 okt 03, 16:56:40 » |
|
Sokat gondolkoztam rajta, de mit rövidít az NKWT? Addig megvan, hogy Naruto-Kun, de tovább nem tudom.
|
|
|
Naplózva
|
Ezt a hatalmat csak azok érhetik el, akik mindkét szemükben aktiválják a Mangekyout. Ez a harmadik erő... a Susanoo.
|
|
|
Cartnecker
|
 |
« Válasz #902 Dátum: 12 okt 03, 17:16:49 » |
|
Nagyon Királyok Wagyunk Tudod?  Btw: Naruto-Kun Website Team 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Higitsune
Gennin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #903 Dátum: 12 okt 05, 15:58:51 » |
|
Sziasztok! Az lenne a kérdésem hogy a profilomat hogy tudom törölni. Vagy ha szólni kell akkor hol,kinek,mit írjak? 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Higitsune
Gennin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #904 Dátum: 12 okt 05, 16:31:38 » |
|
Ui.:Nem lényeges már megtaláltam a hibajelentés c. topicban.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Morause
Vendég
|
 |
« Válasz #905 Dátum: 12 nov 03, 10:24:17 » |
|
Összesen hány projekten dolgoztok most, a főbb projekteket leszámítva (ami ugye a Naruto, Bleach, OP, DB)? Ha lehet a végszám helyett az összes manga/anime nevét kérni, még azokét is amik nincsenek elkezdve de biztosan fogjátok, előre is köszi.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Cartnecker
|
 |
« Válasz #906 Dátum: 12 nov 03, 20:32:38 » |
|
Anime: 1) Kyou Kara Maou 3. évad 2) Naruto SD - Rock Lee Special 3) Toriko
Manga: 1) 666 Sátán 2) Beelzebub 3) Blazer Drive 4) Dragon Ball (Kanzenban) 5) Dragon Ball SD 6) Hoshi no Samidare 7) Naruto SD - Rock Lee Special
Ezek mellett a Huntain található munkák, amelyek folyamatosan változnak, illetve néha-néha egy-egy one shot, vagy doujinshi. A tervezett projektek közül egyelőre legyen annyi elég, hogy jó pár anime projekten és jó pár manga projekten dolgozunk jelenleg a háttérben. A pontos címeket nem fogom felsorolni, mert korábban értek minket kellemetlenségek abból, hogy előre bejelentettünk dolgokat. ^^"
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Morause
Vendég
|
 |
« Válasz #907 Dátum: 12 nov 03, 22:14:24 » |
|
Kösszentem az információt...  így most már képben vagyok, és teljes rálátásom nyílik arra hogy miből gazdálkodhatok mostanság.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lina Lisana
Jounin
Nem elérhető
 Rejtett VérKöd Falu
FTfan meg még sok más :D
|
 |
« Válasz #908 Dátum: 12 dec 04, 07:37:07 » |
|
Megtudná valaki mondani, hogy melyik nap jön a 666satan?
|
|
|
Naplózva
|
 Család: Anyu~Hanii Apu~drszabi drága hugicám~Adri Nagyi~Ritli-sama Nagypapi~Hiei Én kicsi pokemonaim~Kirito&Hidetada Mester~tia-sama 
|
|
|
Chakra
|
 |
« Válasz #909 Dátum: 12 dec 04, 08:09:35 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Lina Lisana
Jounin
Nem elérhető
 Rejtett VérKöd Falu
FTfan meg még sok más :D
|
 |
« Válasz #910 Dátum: 12 dec 04, 08:34:47 » |
|
Köszi  Nem is tudtam, hogy ilyen oldal is van 
|
|
|
Naplózva
|
 Család: Anyu~Hanii Apu~drszabi drága hugicám~Adri Nagyi~Ritli-sama Nagypapi~Hiei Én kicsi pokemonaim~Kirito&Hidetada Mester~tia-sama 
|
|
|
daniwww
Újonc
Nem elérhető
 Rejtett Levél Falu
|
 |
« Válasz #911 Dátum: 13 jan 15, 22:19:27 » |
|
Nem tudom hogy van a php-fusion-ban de nem lehetne egy RSS-t bekapcsolni a híreken ? Nagyon megköszönném. Meg szerintem sokan mások is.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
nclearu
ANBU újonc
Nem elérhető
 Rejtett Köd Falu
|
 |
« Válasz #912 Dátum: 13 feb 02, 23:05:57 » |
|
vhogy meg tudom változtatni a nevemet? mikor regeltem nem jutott eszembe semmi ezért pötyögtem be szimplán vmi értelmetlen ****ságot... szóval meg lehet vhogy oldani vagy teljesen újra kell regelnem?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
 Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
 |
« Válasz #913 Dátum: 13 feb 03, 12:13:11 » |
|
Elvileg, ha benyújtasz privát üzenetben a moderátoroknak egy kérvényt, ők tudnak rajtad segíteni ez ügyben. Van már pár ember aki nevet változtatott.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hiei D. Legend
|
 |
« Válasz #914 Dátum: 13 feb 04, 12:01:06 » |
|
Cartnak vagy Chakrának nyújtson be kérvényt. Nekem hiába teszi nem tudok vele mit csinálni maximum továbbítani a kérést.
|
|
|
Naplózva
|
Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
|
|
|
|