Chakra
|
|
« Válasz #885 Dátum: 12 aug 11, 00:49:40 » |
|
Lenne egy olyan kérdésem hogy meg lehetne e jeleníteni a blogomat a naruto Kun-on?
Mivel nagyon rég olvasó vagyok és nagy naruto fan is és saját uchiha történeteket írok ahol is saját ki talált karaktereimmel írom a történeteket.
Sajnos nem. Ilyen esetben más honlapok reklámozására nincs lehetőség.
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Aubrey
Újonc
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #886 Dátum: 12 aug 16, 12:09:20 » |
|
na, nekem az lenne a kérdésem, hogy ma lesz-e naruto anime?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #887 Dátum: 12 aug 16, 14:10:20 » |
|
---> www.naruto-kun.huItt megtalálod a választ.
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Aubrey
Újonc
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #888 Dátum: 12 aug 16, 17:40:53 » |
|
rendben, látom van, csak kicsit megijedtem mert nem volt semmi az előző részek alá írva hogy lesz e kövi héten vagy nem
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
naspolya
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #889 Dátum: 12 szep 02, 17:41:12 » |
|
Lenne egy olyan kérdésem hogy meg lehetne e jeleníteni a blogomat a naruto Kun-on?
Mivel nagyon rég olvasó vagyok és nagy naruto fan is és saját uchiha történeteket írok ahol is saját ki talált karaktereimmel írom a történeteket.
Öö, ha jól tudom, akkor kétféleképpen lehet beküldeni, itt van az egyik: http://naruto-kun.hu/forum/index.php?topic=2777.0(ezt a fórumban is megtalálod, külön témája van) és a másik pedig: http://www.naruto-kun.hu/viewpage.php?page_id=64(ez meg a főoldalon a fan-made fülnél érhető el)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zaraki Kenpachi
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Zaraki Kenpachi 11th Division Captain
|
|
« Válasz #890 Dátum: 12 szep 08, 07:44:56 » |
|
Jó reggelt mindenkinek! Új vagyok, tegnap regisztráltam és az lenne a kérdésem, hogy egyes embereknél a hozzászólásuk allatt képek, gif-ek vannak. Olyat, hol tudnék én is csinálni?
|
|
|
Naplózva
|
Watashi wa aimu Juu Ichi Ban Tai Taicho Zaraki Kenpachi !
|
|
|
shiranai
Osztag Vezető
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #891 Dátum: 12 szep 08, 08:48:45 » |
|
Az aláírásba rakják be, mint a profilképet. A fórumszabályzatban benne van, hogy mekkora lehet az aláírás szöveggel képpel együtt.
|
|
|
Naplózva
|
"Ha szemmel mindent el lehetne intézni, akkor csak halottak és terhes nők lennének a világon." "Minden emberi félelem alapja egy korábban becsukott ajtó, félig nyitva."
|
|
|
Zaraki Kenpachi
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #892 Dátum: 12 szep 08, 09:58:03 » |
|
Kösz a választ shiranai. És az aláírásba, hogy tesznek képet? Bemásolják vagy beleírják a kép linkjét?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Nikol
|
|
« Válasz #893 Dátum: 12 szep 08, 11:11:53 » |
|
Idézet a fórumszabályzatból: 9§ Az avatarok magassága 200 pixel lehet. Az aláírás szélessége és magassága (melybe a szöveg és a kép is beletartozik) méretét maximum: 750x200 pixelre engedélyezzük. Az avatar és aláírásképek mérete ne haladja meg a 400 Kbyteot.
Az aláírás képek beillesztésével kapcsolatos TAG: Kód: [img width=x height=y]http://a kép direkt linkje[/img] x = kép szélessége pixelben y = kép magassága pixelben
Természetesen, ha alapból megfelelő méretű a kép, akkor a "width=x height=y" részt kihagyhatod.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zaraki Kenpachi
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #894 Dátum: 12 szep 08, 21:01:18 » |
|
Jó estét! Ez így megfelel Nikol? 750x200-as GIF kép. Ennél nem is lehet nagyobbat, mert azt már nemengedi ugye? Előre kösz a választ
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
SzG
Osztag Vezető
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
TARDIS lovagja
|
|
« Válasz #895 Dátum: 12 szep 08, 21:05:27 » |
|
Kedves Zaraki Kenpachi! Nekem volt már törölve az aláírásom ezért nagyon jól megjegyeztem: 400kb-nál nem lehet nagyobb a tied pedig több mint 1 MB. A méretek: Aláírás magasabb volt, mint 200 képpont és nagyobb, mint 400 kbyte.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 szep 08, 21:06:54 írta SzG »
|
Naplózva
|
The angels are coming for you, but listen, your life could depend on this: don't blink. Don't even blink. Blink and you're dead. They are fast, faster than you could believe. Don't turn your back, don't look away, and *don't blink*! Good luck.
|
|
|
Zaraki Kenpachi
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #896 Dátum: 12 szep 09, 12:07:31 » |
|
Kösz SzG, igaz a GIF 400 kbyte-nál nagyobb volt nem is néztem mikor beillesztettem a linket, hogy mekkora a mérete. Mondjuk láttam egész nagy GIF-et aláírásban. Azt hogy kell csinálni? Valahogy le lehet tömöríteni majd vissza feltölteni és onnan leszedni vagy GIF-et sehogy se lehet aláírásba rakni?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Nikol
|
|
« Válasz #897 Dátum: 12 szep 09, 12:18:03 » |
|
Lehet GIF-et aláírásba rakni, de egyrészt nem szerencsés, mert elég zavaró a szemnek (és azé' na... ), másrészt nehezen találsz 400 kbytenál kisebb GIFet, ami még illik is az aláírásba Ha javasolhatom, inkább maradj a sima képeknél^^
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 szep 09, 12:18:44 írta Nikol »
|
Naplózva
|
|
|
|
Zaraki Kenpachi
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #898 Dátum: 12 szep 09, 12:57:08 » |
|
Kösz szépen Nem nagyon találtam én se 400 kbyte-nál kisebbet, ezért beújítottam ezt a képet. Remélem most már minden frankó lesz
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 szep 09, 12:58:39 írta Zaraki Kenpachi »
|
Naplózva
|
|
|
|
Zangetsu
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #899 Dátum: 12 szep 10, 17:27:20 » |
|
Hello! Azt szeretném kérdezni hogy tudtok ajánlani egy oldalt ahol magyaról japánra fordíthatok szavakat? de úgy hogy j ne legyen fonetikus az japán szó? Köszönöm előre is!!!
|
|
|
Naplózva
|
\"Ha harcolsz, veszíthetsz, ha nem harcolsz, veszítettél."/
|
|
|
|