Dancsa
|
|
« Válasz #810 Dátum: 12 márc 24, 12:39:47 » |
|
Én pl csak most vettem észre hogy írtál, de ha még mindig olvasgatsz erre akkor válaszolok: Jelenleg a csapatban van többek között 2 programtervező informatikus tanonc... meglehetne oldani a közös logint, de ez egy ekkora felhasználói adatbázisnál felvet már 1-2 kérdést. Az igazán nem triviális eset az adatbázisok összefésülése szóval meg lehetne csinálni, de ezt jobb lett volna az oldal indulásakor megcsinálni. Annak nem lenne akadálya, ha nem kéne a fórum tartalmát migrálni, hanem gyakorlatilag egy új fórum nyílna... de nyilván rengeteg embernek nem tetszene, haa teljes fórum a nulláról indulna, szóval ez se a legjobb ötlet. Személyszerint jobbnak látom a jelenlegi rendszer megtartását egyelőre.
|
|
|
Naplózva
|
AnimeplanetEgykori Petrikes, jelenleg ELTE-IK-s=) -- Tudom mi a különbség a ö és a hosszú társa között, csak nem müködik nálam mindig a gombXD
|
|
|
xsaylerx
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #811 Dátum: 12 ápr 22, 19:43:09 » |
|
Nem tudom hol kéne kérnem, ezért kérem itt hogy kedves naruto-kun készítőség hálás lennék érte ha feltöltenéktek torrent trackerre a fairy tail 50. részétől kezdődő részeket. Magyar felirattal, angol égetett felirat nélkül. Már napok óta keresek neten az említett dolgok után, de egyszerűen nem találok angol sub nélküli részeket. Szóval nagyon hálás lennék érte.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
dkm2
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #813 Dátum: 12 ápr 24, 21:09:29 » |
|
Sziasztok. A támogatással lenne egy ötletem. Mivel sok kicsi sokra megy, esetleg nem lehetne sms-es támogatás? Tudom, hogy nem a legjobb ötlet, mert a beüzemelés meg amit a szolgáltató levon az eléggé kellemetlen. Szerintem ha elegen küldenének egy-egy smst (vagy netán többet, inkább ideküldjék mint valamelyik MMORPG játékra...), akkor szerintem az összeg egy részét tudnánk vele állni. Vélemény?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hamisjoe
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Vas Országa
|
|
« Válasz #814 Dátum: 12 ápr 24, 21:10:37 » |
|
Ja SMS még nekem is jó lenne
|
|
|
Naplózva
|
Világ legjobb Suiton használója: Mózes xD
|
|
|
Amnael
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
A fantom tag
|
|
« Válasz #815 Dátum: 12 ápr 24, 21:28:10 » |
|
Erre majd Cart válaszol pontosan, de minden alkalommal felmerül ez és ha jól tudom akkora százalékot vonnak le, amivel csak a küldők szívnák meg(meg ugye mi is)+az intézés menete is elég kellemetlen. De majd az illetékes felel.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Nikuccia
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #816 Dátum: 12 ápr 24, 21:57:43 » |
|
Én valahogy mindenképp szeretnék "adományozni", mert látva a hiányzó összegeket (amik csillagászatibbak a legvadabb álmaimban álmodottaknál is :O), muszáj lesz összedobni azt a maradék forintot. Az sms megoldásnak valóban jobban örülnék, mert az számunkra volna egyszerűbb és biztonságosabb (én soha nem csíptem az ilyen átutalásos dolgokat), de ha valóban olyan sokat csípnek le belőle, akkor annak fele sem tréfa. (: Mindenesetre majd megoldom valahogy, ha más nem, majd ismerőssel küldetek, mert ha valamelyik banda megérdemli a támogatást, az csak a tiétek lehet.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
picassopeter
Chuunin
Nem elérhető
STRATEGIST
|
|
« Válasz #817 Dátum: 12 ápr 24, 22:34:45 » |
|
hello! Peter vagyok, LonelyPatrick ( Patrick ) fia, és Brian idősebb bátyja! Én láttam a támogatásról szóló felhívást, és szeretném kivenni a részem de én csak paypalon keresztül tudok utalni mivel olaszországban élek, és nekem nincs bankszámlám még de web fizetésre alkalmas kártyám már igen! légyszi aktiváljátok a paypal fizetést hamar amint tudjátok!
Peter
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 ápr 25, 01:32:10 írta picassopeter »
|
Naplózva
|
|
|
|
Cartnecker
|
|
« Válasz #818 Dátum: 12 ápr 25, 05:03:34 » |
|
Az SMS támogatással az a baj, hogy 40%-ot levonnak a szolgáltatók, a maradék 60%-ot ami a mienk lenne, még adó terheli, ha jól emlékszem 20% és így maradna mondjuk egy 1000 Ft-os adományból kb. 500 Ft ami a mienk. De ha nagyon nem akarna gyűlni az összeg, akkor beüzemelem a cuccost. A PayPalos támogatást 1-2 napon belül élni fog, ha minden jól megy.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Orgyilkos
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #819 Dátum: 12 ápr 25, 10:18:19 » |
|
Olvastam az támogatási dolgot. És következő az észrevételeim.
1, Ha van szervergépetek és azon üzemeltetitek az oldalakat akkor megértem a kiirt összeget. 2, Ha nem saját szervergépről üzemeltetek. Akkor jobban megérné 1 tárhelyet és 1 domaint fizetni. Domain esetében felesleges ennyi különbözö domain név mivel ha 1 oldal csoport vagytok akkor Aldomainnal is megtudnátok oldani az egészet. egy VPS bérlés érné meg akkor legjobban mivel olcsó és nektek 1-1.5GB rammal bőven elég lenne megfelelő rendszergazda mellet. Ha így nézzük kijönnétek 60k körül évente.
Kaphatnának a támogatok véletlen egy részletes "számla" kiírást mégis mire költitek a pénzt? Más oldalaknál így megy.
Köszönöm.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Cartnecker
|
|
« Válasz #820 Dátum: 12 ápr 25, 10:24:20 » |
|
1. Van saját szervergépünk, és minden évben közzétesszük (visszakövethető a korábbi posztokból), hogy mire-mennyit és hogyan költünk és ebben az évben is így lesz ez. A főoldalon is kint van, hogy melyik szolgáltatónál vagyunk, akár ott is lehet érdeklődni az árak hitelességét illetően, de azért bemásolom a linket, hogy ne kelljen sokat keresni: http://ezit.hu/?cat=120 (mini hosting csomag). 2. Azért kellett saját szerver, mert a terhelés miatt már mindenhonnan kirúgtak minket.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Tapion-sama
|
|
« Válasz #821 Dátum: 12 ápr 25, 13:19:17 » |
|
Úgy látom nemcsak a Népligetben van koldus szag,hanem itt is xDDD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Cartnecker
|
|
« Válasz #822 Dátum: 12 ápr 25, 13:23:26 » |
|
Próbálok komolyságot vinni a dologba, erre beír Tapi. Kabbe. xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
narutoforever
Újonc
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Bunkó xD
|
|
« Válasz #823 Dátum: 12 ápr 25, 19:34:00 » |
|
Heló! Külföldről szeretném támogatni az oldalt, nem vagyok otthon a témában de csak dombor nyomott PayPal-al kártyával lehet külföldről utalni vagy egy egyszerű utalás is jó? |eléggé kis p*cs vagyok nem nagyon értek hozzá |
|
|
|
Naplózva
|
Nos, szeretek animézni főleg naruto.
|
|
|
xcode
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #824 Dátum: 12 ápr 25, 23:35:47 » |
|
A paypal-hoz nem értek, de feltételezem bármelyik külföldi bank internetes rendszeréből is simán tudsz normál deviza utalást is indítan a megadott számlaszámra, csak külföldről ne a GIRO formátumot használd, hanem az IBAN formátumot, plusz a SWIFT kódot. Ezek a megadott számlaszámnál ezek lesznek: IBAN: HU69-1201-0453-0117-5374-0010-0009 ezt leellenőrizheted itt: https://openkkk.vam.gov.hu/Dokumentumok/Egyebek/iban_nk.htmlSWIFT kód : UBRTHUHB https://www.raiffeisen.hu/kapcsolat a lap alján Arra mondjuk számítani kell, hogy a nemzetközi átutalás díja 5-10 EUR közötti összeg is lehet, szóval lehet a paypal-t érdemes megvárni Meg persze az sem baj ha visszajelez valamelyik admin, hogy képes a számla fogadni nemzetközi utalást, de szerintem ez nem kérdés.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|