NARUTO11
Gennin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #600 Dátum: 10 nov 24, 18:58:11 » |
|
hogy ha ojat írunk egy tobicba hogy eszt a topicot hülyeség volt létrehozni. az szabály sértés ?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 nov 24, 19:42:36 írta NARUTO11 »
|
Naplózva
|
|
|
|
Dancsa
|
|
« Válasz #601 Dátum: 10 nov 24, 19:27:20 » |
|
Naruto11... olvasd el a duma topicos postom... te tipikusan az a eset vagy, ahol egyszerűen egy szót sem érteni a postodból
|
|
|
Naplózva
|
AnimeplanetEgykori Petrikes, jelenleg ELTE-IK-s=) -- Tudom mi a különbség a ö és a hosszú társa között, csak nem müködik nálam mindig a gombXD
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #602 Dátum: 10 nov 24, 19:29:25 » |
|
NARUTO11 előbb tanulj meg olvashatóan írni, utána a Módosítás gomb segítségével varázsold olvashatóvá a kommented, és utána válaszolunk a kérdésedre! Mert amit írtál el sem tudom olvasni! >Köszönöm!
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 nov 24, 19:47:01 írta Gabesz »
|
Naplózva
|
|
|
|
Jiijo
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #603 Dátum: 10 nov 24, 19:36:37 » |
|
Szerintem valami ilyesmire célzott: Ha egy topic felesleges az szabálysértés? Meg, hogy nem ő írt ilyet, csak kérdi...
|
|
|
Naplózva
|
Aláírásomat készítette: Kiru Hoshino
|
|
|
Karasu
|
|
« Válasz #604 Dátum: 10 nov 24, 20:11:37 » |
|
Naruto11 mondata magyarra fordítva: "hogyha olyat írunk egy topicba, hogy 'ezt a topicot hülyeség volt létrehozni" az szabálysértés?"
|
|
|
Naplózva
|
愛してる acid "Think different... just like everyone else."
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #605 Dátum: 10 nov 24, 21:24:01 » |
|
NARUTO11 mi nem érthető neked a Fórumszabályzat ezen pontjában?:
4§ A fórum nem csevegő szoba, kéretik nem annak használni. A négy szónál kevesebb, semmi lényeges információt nem tartalmazó hozzászólások figyelmeztetés nélkül törlésre kerülnek, így például a köszönésből, helyeslésből, ellenkezésből álló hozzászólások (például "Sziasztok", Szerintem is", "Egyetértek", stb.), kivételt képeznek a Csevegőn belüli "Ki ő?" és "Anime Barkóba" témák. Próbáld hosszan kifejteni a véleményed egy adott témáról, hiszen ekkor ismerhetik meg az emberek a pontos álláspontodat.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
NARUTO11
Gennin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #606 Dátum: 10 nov 24, 21:25:14 » |
|
bocs csak hogy mongym el 4 szóval hogy aszt akartam mondani ?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #607 Dátum: 10 nov 24, 21:28:16 » |
|
Nem igaz hogy nem tudsz megfogalmazni egy minimum 4 szavas mondatot!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
NARUTO11
Gennin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #608 Dátum: 10 nov 24, 21:30:19 » |
|
hát úgy nézki (de nem akarok most off-olni)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #609 Dátum: 10 nov 24, 21:33:54 » |
|
Hát figyelj! Úgy néz ki, hogy én vagyok a moderátor, és ha nem vagy képes betartani a szabályokat, akkor kitiltalak X időre a fórumról! Ez így működik! Értetted? Nem kell válaszolni!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Cartnecker
|
|
« Válasz #610 Dátum: 10 nov 24, 22:01:18 » |
|
Nyugi van. Végre megtudtuk mit akart és csak választ akar a kérdésére szerencsétlen. Szóval a moderátornak jelezd, ha szerinted felesleges egy téma és majd a modi eldönti, hogy maradjon-e vagy, elkaszálódik. ^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
NARUTO11
Gennin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #611 Dátum: 10 nov 24, 22:05:07 » |
|
nem!!! hanem aszt mondom hogy 1-2 embernek nem tetszik a topic és aszt irják hogy béna a topic
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Cartnecker
|
|
« Válasz #612 Dátum: 10 nov 24, 22:07:35 » |
|
Mint ahogy a hsz-emből kikövetkeztethető: ez szabálysértés. Jelezd a moderátornak.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
NARUTO11
Gennin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #613 Dátum: 10 nov 25, 16:17:22 » |
|
a hülye szó is szabály sértés ? (bocs hogy enyit kérdezek. csak nem akarok feljelenteni másokat ok nélkül )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dancsa
|
|
« Válasz #614 Dátum: 10 nov 25, 19:40:32 » |
|
Szerintem mint kezdő fórumozó koncentrálj a saját szabálytalanságaid kiküszöbölésére, a fogalmazásodra és ne más hibáit keresd egyelőre.á
|
|
|
Naplózva
|
AnimeplanetEgykori Petrikes, jelenleg ELTE-IK-s=) -- Tudom mi a különbség a ö és a hosszú társa között, csak nem müködik nálam mindig a gombXD
|
|
|
|