Aes Sedai
|
|
« Válasz #570 Dátum: 10 aug 29, 14:51:35 » |
|
Miért nem olvassák az emberek a fórum szabályzatot?
Erre a kérdésre már én is régóta szeretném tudni a választ. xD De még nem találtam meg.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
dgeri9
Újonc
Nem elérhető
Akatsuki
Freezbeeeee
|
|
« Válasz #571 Dátum: 10 aug 29, 14:51:47 » |
|
Jól van na Először véletlenül túl nagyra sikeredett az aláírás kép de már kicseréltem másra
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 aug 29, 14:57:50 írta dgeri9 »
|
Naplózva
|
|
|
|
STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Alkalmilag felbukkanó kísértet
|
|
« Válasz #572 Dátum: 10 aug 29, 15:00:33 » |
|
Funkcionális analfabetizmus. Egyszerűen még ennyit is lusták elolvasni, vagy konkrétan gond nekik, még akkor is, ha nem puszta hanyagságból nem törődnek vele. Ennyi. A furcsa az, hoyg a fórumot (egy részét) hogyan és miért olvassák akkor el?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
obi
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #573 Dátum: 10 aug 29, 15:07:42 » |
|
Erre a kérdésre már én is régóta szeretném tudni a választ. xD De még nem találtam meg. Ez kicsit irónikus volt Amúgy visszatérve, lehet h kéne tudni ezeket (zipfile) az alap dolgokat de ez ugyan olyan mint a suliban, ha leüvölti a tanár a gyerek fejét mert hülyét kérdezett, akkor onnantól sohat öbbet nem fog kérdezni újra Tudom h nehéz az összes ienre reagálni.....dehamár legalább jó helyen kérdezte meg és nem a narutő szereplők topikban 3 személynél egyszerre (nemvéletlen a példa)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hiei
Vendég
|
|
« Válasz #574 Dátum: 10 aug 29, 16:53:21 » |
|
Na ere nehéz normálisan válaszolni... Én arra gondoltam, hogy az alanynak dupla posztja volt és egy plakát méretű aláírása. A kutyát nem érdekelte tud e csomagolni vagy sem:DDD. Mint láttad segítettem különösebb durvaság nélkül.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Cartnecker
|
|
« Válasz #575 Dátum: 10 aug 29, 18:01:16 » |
|
Amúgy visszatérve, lehet h kéne tudni ezeket (zipfile) az alap dolgokat de ez ugyan olyan mint a suliban, ha leüvölti a tanár a gyerek fejét mert hülyét kérdezett, akkor onnantól sohat öbbet nem fog kérdezni újra Ha a diák felkészül az órára, akkor nem kérdezhet hülyeséget. Felkészülési rovatunkat a Google támogatta.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
notarget
Gennin
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
sugárzó, földönfutó anomália
|
|
« Válasz #576 Dátum: 10 szep 03, 22:41:08 » |
|
a kitiltásoknál volt olyan indok hogy 1 gépről 2 regisztráció miatt let kibannolva akkor mivan ha mondjuk testvérpár van 1 gépről beregelve?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #577 Dátum: 10 szep 03, 22:47:08 » |
|
Igen és a testvérpár egymással beszélget a fórumon... Ha testvérpár gépezik külön reggel, akkor szóljanak a modiknak, adminoknak, hogy ők külön személy 1 IP-vel, hogy ne bannolják őket... Elég sok testvérpár van, volt fent a fórumon, azokkal semmi gond...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
vzsombi
Gennin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #578 Dátum: 10 szep 04, 13:25:50 » |
|
Sziasztok lehet nem itt kéne kérdeznem de lesz shop az oldalon?Engem érdekelne pár Naruto-s cucc szóval válaszoljatok légy szíves!
|
|
|
Naplózva
|
Ne becsülj le! Nem félek!
|
|
|
Cartnecker
|
|
« Válasz #579 Dátum: 10 szep 04, 14:18:54 » |
|
A közeljövőben biztosan nincs tervben.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
dgeri9
Újonc
Nem elérhető
Akatsuki
Freezbeeeee
|
|
« Válasz #580 Dátum: 10 szep 07, 19:25:38 » |
|
Vannak ilyen anime shopok budapesten amibe narutos és más anime mintájára készitett cuccok vannak (pl SakuraZaka)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
vzsombi
Gennin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #581 Dátum: 10 szep 07, 19:55:31 » |
|
jaja tudom onnan vettem a fejpántom de annyira meg szerettem az oldalt inkább őket támogatnám:)
|
|
|
Naplózva
|
Ne becsülj le! Nem félek!
|
|
|
Thulya
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #582 Dátum: 10 szep 13, 22:14:08 » |
|
Hmm. Hogy lehet a One Piece alatt szavazást nyitni? Vagy hogy lehet egy témát/szavazást egy átlagjúzernek átmozgatni? Mert azért (szinte) le lettem tolva, hogy az általános szavazósban nyitottam, mondván hogy a One Pieceben kellett volna. De ott nem lehet, nincs se új szavazás gomb, se szavazásos rész mint a narutónál, meg általánosban.
Ugyanez érvényes a Fairy Tailre is.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hiei
Vendég
|
|
« Válasz #583 Dátum: 10 szep 13, 22:27:17 » |
|
Ezen ne aggódj áthelyeztettem a módival. Ez úton is tudatom Aesal, hogy én kértem, hogy nyisson ennek a témának egy szavazást mert jó ötlet volt és mivel az ő ötlete volt megérdemelte, hogy ő csinálja meg. Sajnos azt nem írtam neki, hogy hova nyissa emg és rossz helyre tette mivel nincs one piece szavazás téma.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #584 Dátum: 10 szep 13, 22:28:42 » |
|
Thulya elvileg bírsz szavazásos topikot indítani... Csak katt az Új szavazás gombra a megjelölés olvasottként gomb mellett! >Áthelyeztetni már nem bírod, mert Aes törölte... Újból létre kell hozni mondjuk az Általános One piece témákban, vagy ahova jobban beillik..
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 szep 13, 22:32:11 írta Gabesz D. Sama »
|
Naplózva
|
|
|
|
|