heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #13695 Dátum: 13 feb 10, 23:48:06 » |
|
De legalább a póni témában jól el voltunk Mini-channal. És talán 1-2 embert sikerült átcsábítanom a sötét oldalra. Miniben és személyemben megvan az a két ember. Meg fogjuk nézni az összes részt, már be is szereztem őket. Hiei, te mikor törlöd már magad? Az a durva, hogy a napokban értem el azt az időt, hogy 100 napot töltöttem itt az életemből tisztán. Nem tudom, hogy jóra használtam-e fel azt a száz napot. De végül is nem bánom. Nem verseny a dolog, de nekem meg a 132 lett meg. Nos, kicsit fura, hogy én vagyok a hetedik legtöbb időt itt töltött, a mostani statok alapján. Had nőjön.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 feb 10, 23:52:13 írta heo »
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
drszabi
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
Kriminál pszichológus Vallás: mugen
|
|
« Válasz #13696 Dátum: 13 feb 10, 23:51:16 » |
|
Mester, legalább ne rakj mindenhova te is ilyen értelmes póniarcokat, ha már nézni elkezded.
|
|
|
Naplózva
|
Feleségem: hanii ; Gyermekeim: Lina Lisana, AyaseAkami, Neirda; Anyósom: Ritli-hime; Apósom: Hiei-sama; Sógornőm: Minagi-san; Mesterem: heo; Tanítványom: Tsunadehime; Petem: D3VON; Ritli-hime csigusza _@/°°
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #13697 Dátum: 13 feb 10, 23:53:08 » |
|
Oh vége már a trollbarlangnak... Az normális, hogy akkorát estem korival, hogy van egy púp a popsimon?
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #13698 Dátum: 13 feb 10, 23:56:41 » |
|
Most miért szabi2? Már most tudom, hogy ilyen állapotban leszek. Ha nem csont közelében van, akkor teljesen normális. Tapasztalatból mondom.
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
Hiei D. Legend
|
|
« Válasz #13699 Dátum: 13 feb 11, 00:00:09 » |
|
Nem biztos, hogy törölni kell Chakra rajta van, hogy ne számolja a fórum a hszeimet:D
|
|
|
Naplózva
|
Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #13700 Dátum: 13 feb 11, 00:00:48 » |
|
Rossz a kép bibibíííííííí..... Am értem akkor megnyugodtam... de basszus nagyon nagyon fáj az ülés
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
Arysha
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Otaku o~baa-chan/Gea jobbkeze :D
|
|
« Válasz #13701 Dátum: 13 feb 11, 00:02:31 » |
|
Szegény Noemimi-chan.. jobbulást neked.
|
|
|
Naplózva
|
Élj úgy minden nap, mintha az lenne az utolsó. Egyszer majd úgyis az lesz...
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #13702 Dátum: 13 feb 11, 00:11:09 » |
|
Jobbulást neked Noemimi. Pár nap (vagy hét) és már csak egy rossz emlék lesz.
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #13703 Dátum: 13 feb 11, 00:23:40 » |
|
Rossz a kép bibibíííííííí.....
Egészen pontosan melyik képre gondolsz, amikor ezen kijelentésedet teszed? (Lehetett volna: "Melyik kép?" is, csak ugye ott a 4 szavas szaály. )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #13704 Dátum: 13 feb 11, 00:41:23 » |
|
Semmi rájöttem, hogy csak lefárasztott az egész napos alvás.... mondjuk ez után a hét után szükség is volt rá
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #13705 Dátum: 13 feb 11, 03:12:15 » |
|
Meghackelték a doctorwhohungaryt..... meg akartam hány nap van a következő részig... Gáz na m1.... Jobbulást noemimi-chan. Kutyaharapást szőrivel. Jegeld hidd el segít. Én évek óta nem voltam jégen pont egy hasonló kellemetlen baleset miatt.
|
|
|
Naplózva
|
Some men just want to watch the world burn.
|
|
|
Zizi100
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Micisapkás Magdi Anyus fan, ki szeret sokat írni!
|
|
« Válasz #13706 Dátum: 13 feb 11, 06:58:54 » |
|
Jobbulást noémimi. xd Úúú... hallod, Gabesz! Kilinkelted a blogodban azt a blogot, azt a tekasztorik vagy mit, azt a Viku blogja, hallod, nem tudom, de úgy röhögök. Ez rohadt nagy.
|
|
|
Naplózva
|
Kell a világnak néhány hülye ember is. (pl.: Én) ; Alcohol is free!!! - Honnan éri Sasukét a fény? - Sehonnan mert jobb neki a sötétségben! *by heo* Családom: Mester ~ heo, Tesóm ~ samdav, Gazdám ~ A-c
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Sarlatán
|
|
« Válasz #13707 Dátum: 13 feb 11, 08:27:26 » |
|
Miniben és személyemben megvan az a két ember. Meg fogjuk nézni az összes részt, már be is szereztem őket. Örülök. Csak felirattal nézzétek, és ne ijedjetek meg az első két rész sablonságától. A pónifésztől meg röhögnöm kellett. A kép meg jó, először nekem se hozta be, de rámentem hogy kép címének másolása, aztán beillesztettem és tádámm megjelent.
|
|
|
Naplózva
|
~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~ ~ Szerető: Saei-chan ~ -Férj: Hiei- -Gyermek: Minagi, hanii- -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan- -Vő: heo, drszabi- -Pet: STM, drszabi (drCsigusz)- -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan- -Szobalány: Éjfél-
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #13708 Dátum: 13 feb 11, 08:31:10 » |
|
Belekukkantottam, szerintem jól érthető hallás után is, de majd szedek hozzá feliratot is akkor. Kösz a tanácsot! Komoly? Nekem simán behozza. Lehet, hogy attól van, hogy össze kellett nyomnom. Végül is mindegy.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Sarlatán
|
|
« Válasz #13709 Dátum: 13 feb 11, 08:47:17 » |
|
Felőlem nézhetitek hallás alapján is. Az a baj hogy arról az oldalról nehéz linkelni képet. Ha simán arra mész rá, hogy jobb gomb kép megnyitása új lapon akkor meg se nyitja pl. Csak ha konkrétan kimásolod a linket. És ha úgy már megnézted akkor itt a fórumon is behozza a képet. Most már látom én is itt.
|
|
|
Naplózva
|
~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~ ~ Szerető: Saei-chan ~ -Férj: Hiei- -Gyermek: Minagi, hanii- -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan- -Vő: heo, drszabi- -Pet: STM, drszabi (drCsigusz)- -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan- -Szobalány: Éjfél-
|
|
|
|