Ayumichan
|
|
« Válasz #13725 Dátum: 13 feb 11, 16:52:02 » |
|
Hát pia és drogok mellett amúgy is nehéz lenne 95 évet élni, mert borzasztóan leroncsolnak.
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Sarlatán
|
|
« Válasz #13726 Dátum: 13 feb 11, 17:27:37 » |
|
Dehát Ayumi te szereted a pálinkát nem? Amúgy én 83. Bár az zavart, hogy a vérnyomásnál a lehetőségek között csak magas, normál meg nem tudom volt. Nekem inkább alacsony szokott lenni. Vagy csak rosszul láttam? Mondjuk a szívbajos kérdés jól lehúzott. Amúgy szabi nagyon ritkán yohoho-zok de azért előfordul. Inkább Hogback féle "fossfossfoss" vagy denden mushi "purupurupuru" a módi.
|
|
|
Naplózva
|
~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~ ~ Szerető: Saei-chan ~ -Férj: Hiei- -Gyermek: Minagi, hanii- -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan- -Vő: heo, drszabi- -Pet: STM, drszabi (drCsigusz)- -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan- -Szobalány: Éjfél-
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #13727 Dátum: 13 feb 11, 17:35:03 » |
|
Ja, szeretem. Narancslével mint a vodkát. Mondjuk jó ha egy évben vagy 2x hódolok eme élvezetnek, de nekem elég is annyi az alkoholizálásból. Az én vérnyomásom is mindig alacsony, mondjuk állítólag az a rosszabb ha valakinek magas, mert könnyen agyvérzést kaphat az illető.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Sarlatán
|
|
« Válasz #13728 Dátum: 13 feb 11, 17:45:42 » |
|
Jaja csak ha már megkérdik, hogy milyen és ott vannak az opciók ne csak olyan legyen hogy "normális" meg hogy "magas" Vagy akkor ha alacsony inkább nyomjak a "nemtudom"-ra?
|
|
|
Naplózva
|
~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~ ~ Szerető: Saei-chan ~ -Férj: Hiei- -Gyermek: Minagi, hanii- -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan- -Vő: heo, drszabi- -Pet: STM, drszabi (drCsigusz)- -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan- -Szobalány: Éjfél-
|
|
|
drszabi
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
Kriminál pszichológus Vallás: mugen
|
|
« Válasz #13729 Dátum: 13 feb 11, 17:52:16 » |
|
Akkor már kezdhetek félni az agyvérzéstől, nekem megesik, hogy magas. Vágom Ritli-sama, hát az se rossz, nálam a Yohohoho a favorit x) Ekkora baromságot, én lusta vagyok ahhoz is, hogy megcsináljak egy ilyet. xD
|
|
|
Naplózva
|
Feleségem: hanii ; Gyermekeim: Lina Lisana, AyaseAkami, Neirda; Anyósom: Ritli-hime; Apósom: Hiei-sama; Sógornőm: Minagi-san; Mesterem: heo; Tanítványom: Tsunadehime; Petem: D3VON; Ritli-hime csigusza _@/°°
|
|
|
laci1005
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #13730 Dátum: 13 feb 11, 18:08:15 » |
|
13 (+- 1) éves korom óta a vérnyomásom nem volt 150/100 alatt . Mindezt nyugalmi állapotban. Én még 70-ben úgy tanultam bioszból, hogy egy felnőtt ember szívverése 72/perc. Na nekem ez az érték se volt még 85 alatt... Akkor nekem már rég el kellett volna patkolnom? Amúgy az alacsony vérnyomás ugyan olyan veszélyes, mint a magas. Apámnak baj van a vérnyomásával, hol magas, hol alacsony. Mikor melyik gyógyszer alapon él már egy ideje. Az a lényeg (az orvos szerint), hogy 120-140/80-100 között legyen és akkor nem lehet gubanc. A dohányzás se mindig okoz feltétlenül hamarabb halált. Egyik ismerősöm nagyapja 100 meg valahány évig élt. 60-70 éves korában leakarta rakni a cigit (14 éves kora óta cigizett), az orvosa mondta neki, hogy ne tegye, mert hamarabb meghalhat... És mennyire igaza lett az orvosnak. Persze másokat, meg a cigi visz el... Mint az én öregem apját is 50-55 éves korában... Gondoltam megosztom a véleményem... Remélem nem baj
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Nikuccia
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #13731 Dátum: 13 feb 11, 18:10:50 » |
|
70-ben? Mármint 1970-ben tanultad a biológiát? Akkor miért vagy 19 éves? Vagy most mi van? o.O
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
zitagirl
Legendás Sannin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #13732 Dátum: 13 feb 11, 18:16:56 » |
|
Szerintem azt hogy a szív egy perc alatt 70-et dobban. Én rosszul vagyok már a cigi szagától is, és azt látom hogy már 6-7.-ben cigiznek napi több szállal. Ez normális?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
laci1005
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #13733 Dátum: 13 feb 11, 18:18:07 » |
|
Hah...Lányok-lányok... 5 éve tanultam bioszt, de miért ezt írtam volna, amikor a 70 jobban hangzik?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Sarlatán
|
|
« Válasz #13734 Dátum: 13 feb 11, 18:19:35 » |
|
Gondolom elírta. Amúgy igen, baj Laci. Most ezért felkeresünk és megverünk, mert ide írtál. Amúgy igen az alacsony vérnyomás veszélyes, idősebb korban pl agylágyuláshoz vezethet (nagymamám is így volt vele, világ életében alacsony volt a vérnyomása). De javítsatok ki ha hülyeségeket beszélek. Attól meg, hogy milyen valaki vérnyomása még nem fog elpatkolni, max nagyobb esélye van bizonyos egészségügyi problémákra. Pl az agyvérzésre mint említettétek. Nem zita, nem normális de sok fiatal van így vele... De én pl életemben nem gyújtottam rá egy cigire sem. Inkább iszok. Ne írjatok már ennyien be elém mert pofonosztás lesz!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
zitagirl
Legendás Sannin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #13735 Dátum: 13 feb 11, 18:22:58 » |
|
Túl sok az olyan dolog ami káros mégis ki kell próbálni és függő lehetsz tőle. Ma kérdezték osztálytársaim hogy voltam-e már részeg, vagy egyáltalán berúgva, mert volt valami buli. Hát mondom ha ez már normális akkor oké, de attól én nem voltam egyik sem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
laci1005
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #13736 Dátum: 13 feb 11, 18:24:06 » |
|
5 helyett 70-et írni, pusztán véletlenül? Megnézném, hogy hogyan oldom azt meg Engem úgy is megakartok verni, szóval az a +1 pofon már nem számít
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #13737 Dátum: 13 feb 11, 18:29:08 » |
|
13 (+- 1) éves korom óta a vérnyomásom nem volt 150/100 alatt . Mindezt nyugalmi állapotban. Én még 70-ben úgy tanultam bioszból, hogy egy felnőtt ember szívverése 72/perc. Na nekem ez az érték se volt még 85 alatt... Akkor nekem már rég el kellett volna patkolnom? 72-t ver percenként az egészséges szív. A 120-130/90 (ami neked 150/100) a szisztolés és diasztolés vérnyomás... A kettőnek semmi köze egymáshoz... Ja, azt is leírtad, hogy sosem volt 85 alatt. Bocs, akkor szopás.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 feb 11, 18:30:57 írta Saphira »
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #13738 Dátum: 13 feb 11, 18:29:55 » |
|
Egy szóval nem mondtam hogy az alacsony vérnyomás nem veszélyes. Annak is megvan a maga veszélye, csak a magasat veszélyesebbnek gondolom, persze az is lehet hogy tévedek. A dohányzást meg nem szeressem mert iszonyú büdös tud lenni. Főleg egy tizenéves gyereknek nem kéne, nem véletlenül illegális nekik. Persze nem rám tartozik hogy ki mivel roncsolja a saját szervezetét, és amíg nem fújják az orrom alá addig nem is érdekel.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Sarlatán
|
|
« Válasz #13739 Dátum: 13 feb 11, 18:32:20 » |
|
Azt még az előtt írtam, hogy betrollkodtál volna elém, Laci. Háromszor is beírtatok mire el bírtam küldeni és nem volt már kedvem javítgatni inkább minél előbb rányomtam a küldésre, hogy menjen már el. Hát igen zita, ilyenek a mai fiatalok (nem mintha az én korosztályom sokkal jobb lett volna bár egy fokkal talán ) Én se alkoholizáltam nagyon sokáig, sőt mondhatni anti alkesz voltam, de azok az idők már elmúltak Olyan 19 éves koromban. Bár most se vagyok olyan alkesz életemben ha 2x voltam berúgva úgy istenigazából de szeretem az alkoholt. Töményen, nem narancsosan. De ritkán iszok. Na jó hétköznapokban néha legurul 1-2 sör, de több nem. De ha iszok akkor jó sok töményet, mert úgyis túl jól bírom.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|