Laterneman
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #13530 Dátum: 13 feb 08, 21:46:01 » |
|
Esetleg borsodi illetőségű lennél? Úgy tapasztaltam leginkább ott elterjedt ez a kifejezés. Amúgy milyet veszel magadhoz? Hántolt, sózott? Megfogod és foggal ráharapsz majd szétnyitod, vagy bedobod a szádba és ott oldod meg? Tökmagot csíped?
A tájjellegű kérdésre nem válaszolok. De amúgy egyik sem.  Pirított, héjas, sózatlan. A módszerem, a kettő keveréke. Megfogom, ráharapok és nyelvvel kiszedem. A tökmagot meg nem szeretem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
 |
« Válasz #13531 Dátum: 13 feb 08, 21:49:09 » |
|
Világ életemben szotyizásnak mondtuk, konkrétan ez volt a márkanév is. De igen, van makuka is. Nagy érdeklődés? Egyre ritkábban találkozom emberekkel, akik felszabadultan szotyiznak. Nem hántoltat vesznek, nem a zacskóból, csak simán zsebből és egyebek. Megörültem, hogy hátha van még valaki aki nem túl úri, hogy finnyás legyen ilyesmihez.
Az a legjobb. Ezek csak opciók voltak, az összes permutációt lusta voltam felsorolni. Ez a módszer sem rossz, de kb. száz darab után nem vágja már a nyelved?
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan  > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
Laterneman
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #13532 Dátum: 13 feb 08, 21:53:30 » |
|
Elég sokat szotyizok, valószínűleg már hozzászokott a nyelvem. Zsebből én se szoktam szotyizni, mondjuk ennek csak az-az oka, hogy nem szeretnék szemetelni az utcán, a kabátomba meg nem akarom visszatömni az üres héjat.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 feb 08, 22:04:29 írta Laterneman »
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
 |
« Válasz #13533 Dátum: 13 feb 08, 21:55:39 » |
|
Mondjuk ez érthető, de mindenütt van kuka azért. Legalábbis nekem eddig volt, habár, buszmegállókban ez nem túl ritka dolog.  Köszi a válaszokat amúgy. Bocs ha személyes volt, csak ritkán jön ez szóba és olyankor kíváncsi vagyok.
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan  > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
Saphira
|
 |
« Válasz #13534 Dátum: 13 feb 08, 21:56:47 » |
|
Hát akkor te nem vagy igazi borsodi, heo.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
 |
« Válasz #13535 Dátum: 13 feb 08, 21:59:39 » |
|
Én béna vagyok a szotyival.  Valahogy mindig elcseszem, nem tudom rendesen kibontani egyik ismert eljárással se. Inkább a mogyorót szeretem. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Nikuccia
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
 Rejtett Csillag Falu
|
 |
« Válasz #13536 Dátum: 13 feb 08, 22:00:49 » |
|
Anyum otthon mikróban pirítja, mert nyersen szerzi be piacról, és úgy bedarál egy zacskó szotyit, mint egy papagáj. Fele olyan gyors sem vagyok, mint ő, de azért én is hamar ki tudok végezni egy adagot.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Laterneman
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #13537 Dátum: 13 feb 08, 22:01:01 » |
|
Annyira nem volt személyes.  Ha úgy lett volna, akkor egyszerűen nem válaszoltam volna.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hiei D. Legend
|
 |
« Válasz #13538 Dátum: 13 feb 08, 22:03:05 » |
|
Lassan kéne mennem animezni meg gamelni:D vagy inni:D Troll topic és pokemon online leszívta az agyamat.
|
|
|
Naplózva
|
Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
 |
« Válasz #13539 Dátum: 13 feb 08, 22:03:38 » |
|
Hát akkor te nem vagy igazi borsodi, heo. Hát, lehet. Gyerekkoromban megszoktam, hogy nem dobálom szét, mert nem szeretem az udvart sepregetni. Később meg nem tetszett, hogy a lakótelepen a srácok eldobálják és mindent teleköpködnek és gányolnak vele. Az aszfalt foci pályán én is eldobálom, az megmaradt. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #13540 Dátum: 13 feb 08, 22:04:54 » |
|
Szotyizni én se tudok. Meg annyira nem is szeretem. Földimogyoró párti vagyok.
Oh, Hiei... nekem is az lesz szerintem az esti program. Úgy volt átmegyek inni, animézni, dumálni egy barátomhoz, de nem tudom elérni. Tök mérges vagyok, mert miatta jöttem fel egy nappal hamarabb Pestre.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Borbalka
Chuunin
Nem elérhető
 Rejtett Levél Falu
|
 |
« Válasz #13541 Dátum: 13 feb 08, 22:05:05 » |
|
Én is elég jó vagyok benne, mert régen mikor apám vizilabda és focimeccsre vitt, akkor a szotyizással szórakoztattam magam... Sajnos mostanában nem szotyizok, mert a fogszabályzómból nem lehetne rendesen kiszedni... 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
 |
« Válasz #13543 Dátum: 13 feb 08, 22:14:32 » |
|
Örök kedvenc a pisztácia! Csak az drága, legalábbis mennyiségi szempontból. Sült gesztenye pedig szintén nagyon jó!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Nikuccia
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
 Rejtett Csillag Falu
|
 |
« Válasz #13544 Dátum: 13 feb 08, 22:25:51 » |
|
Én meg nem figyeltem a jelzést, és vettem magamnak egy zacskó natúr pisztáciát. Hú, de utálom most magam miatta. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|