Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #13515 Dátum: 13 feb 08, 20:44:35 » |
|
Drága idösapám, de bőbeszédű letten.
Am meg délelőtt én is trollkodtam. Meg néhány éve is. Egy ideig tényleg poén, utána már nem nyújt újat. Ennyi. Jah és am nem Syzygy akivel ki kéne kezdeni műveltség és intelligencia terén. Tapasztalat.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
 |
« Válasz #13516 Dátum: 13 feb 08, 20:48:17 » |
|
Nah idös lányom, nem kezdett ki senki senkivel se, nem kell megvédeni senkit senkitől. Teljesen békésen írtam és konstruktívnak gondoltam, de hát ezért vagyunk hogy tanuljunk egymástól. viszont most már nekem is elegem lett a trollságból :  egyébként tök komolyan, valaki megtudná mondani hogy van angolul a "Észak-hajdúsági Szakképzés Szervezési Társulás szakmai vezetője" ?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Saphira
|
 |
« Válasz #13517 Dátum: 13 feb 08, 20:53:38 » |
|
Tudtam hogy Ti túl intellektuálisak vagytok.  Puszi a hasatokra... Tényleg puszi mindenki hasára. Vagyis fúj. Lámpáséra nem. Csodálatos, hogy itt mennyi művelt ember van, akiknek nincs ilyen szánalomra szüksége, mint a Trollbarlang.
Kiket illet minden hozzászólásban a többesszám?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
 |
« Válasz #13518 Dátum: 13 feb 08, 21:02:23 » |
|
Gondolom téged. Téged mindenki emleget trollbagrlangban is. Már meguntam ami ott megy:( Pedig anno még nagyon élveztem. Remélem holnapra elmúlik vagy valami.
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
Syzygy
|
 |
« Válasz #13519 Dátum: 13 feb 08, 21:05:22 » |
|
De most tényleg ez a legnagyobb probléma? ideologizálni kell, mindig többes számba kell tenni,lehetőleg az "ők" névmással egyeztetve, hogy még véletlenül se értsék bele saját magukat  ők a háttérben meghúzódó intelligencs emberek le a trollbarlanggal ! szellemi fertő, hát ez kell nekik a zembereknek??? ezért van az hogy két értelmes mondatot nem lehet kommunikálni anélkül hogy feloldhatatlan ellentétbe ne kerüljünk egymással a fórumon 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Arysha
Akadémiai tanár
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
Otaku o~baa-chan/Gea jobbkeze :D
|
 |
« Válasz #13520 Dátum: 13 feb 08, 21:06:57 » |
|
Ez a mostani trollbarlang inkább már oltogató barlang lett.  Persze vannak akik élvezik a trollkodást, és nem oltogatnak hanem szórakoznak. 
|
|
|
Naplózva
|
Élj úgy minden nap, mintha az lenne az utolsó. Egyszer majd úgyis az lesz...
|
|
|
Aes Sedai
|
 |
« Válasz #13521 Dátum: 13 feb 08, 21:08:22 » |
|
Ma tök jó napom volt.  Végre talán nekem is lett egy kis szerencsém az életben. És nem hagyom, hogy ez a hülye fórum elvegye a jó kedvemet.  Szal peace and love gyerekek. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #13522 Dátum: 13 feb 08, 21:08:45 » |
|
Jah egyébként meglepően sok benne a sértegetés. Régen nem volt ilyen Akkor inkább csak poénkodás meg züllés ment.
Nah Aes mesélj! Miféle szerencse?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Nikuccia
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
 Rejtett Csillag Falu
|
 |
« Válasz #13523 Dátum: 13 feb 08, 21:32:59 » |
|
Lányszerencse? Azért emlegetik Saphit, többek között egy-kétszer én is, mert hiányolják, hiányolom onnan, és sajnálom, hogy nem éled ki a trollvágyaid ott.  Szóval igen, rád is vonatkozik. Gyere, és trollbarlangozz te is, vagy ha nem, hát pusz... ö, nem, inkább leviszem a hangsúlyt, és pont.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
 |
« Válasz #13524 Dátum: 13 feb 08, 21:35:19 » |
|
szotyizás közben
Esetleg borsodi illetőségű lennél? Úgy tapasztaltam leginkább ott elterjedt ez a kifejezés. Amúgy milyet veszel magadhoz? Hántolt, sózott? Megfogod és foggal ráharapsz majd szétnyitod, vagy bedobod a szádba és ott oldod meg? Tökmagot csíped?
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan  > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #13525 Dátum: 13 feb 08, 21:37:16 » |
|
Hajdúságban is szotyizni szoktunk. Meg a Nyírségben is azt szokás.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Nikuccia
Nem elérhető
 Rejtett Csillag Falu
|
 |
« Válasz #13526 Dátum: 13 feb 08, 21:37:53 » |
|
Nálunk is szotyizásnak hívják. Vagy szotyolázásnak. Bár azt én elég nevetséges hangzásúnak tartom. Mire ez a nagy érdeklődés? Ki akarod deríteni, honnan jött?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Saphira
|
 |
« Válasz #13527 Dátum: 13 feb 08, 21:40:40 » |
|
Borsodban nem makukázni szoktak?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
 |
« Válasz #13528 Dátum: 13 feb 08, 21:41:13 » |
|
Az majd' mindenhol szotyizás. Ennek ez a standard neve, a többi elnevezés mind helyi sajátosság, illetve talán a "szotyolázás" még nem. xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Nikuccia
Nem elérhető
 Rejtett Csillag Falu
|
 |
« Válasz #13529 Dátum: 13 feb 08, 21:44:18 » |
|
De igaz, milyen röhejesen hangzik?  Bár ez a makukázás is ajakhúzogatós szó. Aranyos.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|