Ayumichan
|
 |
« Válasz #13455 Dátum: 13 feb 06, 22:05:33 » |
|
Jah A Jetix ahogy átváltott Disney chenellé szinte teljesen megváltozott a műsorkínálata. 
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják. 
|
|
|
zitagirl
Legendás Sannin
Nem elérhető
 Rejtett Hó Falu
|
 |
« Válasz #13456 Dátum: 13 feb 06, 22:10:13 » |
|
Szegény Jetix, ott kezdett nagyon romlani mikor bejött a Lazy Town na meg az a Flamingó kapitány asszem. És azok mentek folyamatosan. CartoonNetwork el is hasonló történt. Elkezdték adni a rosszabbnál rosszabb sorozatokat a régi jók helyek.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Éjfél
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #13457 Dátum: 13 feb 06, 22:13:15 » |
|
Majd szóljatok ha már elmúlt a póni láz és jövök. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
drszabi
Elit Jounin
Nem elérhető
 Rejtett Eső Falu
Kriminál pszichológus Vallás: mugen
|
 |
« Válasz #13458 Dátum: 13 feb 06, 22:19:06 » |
|
*A naaagy tereljük el a témát erről hadművelet* Azt hiszem kiújult a "nem olvashatok rajzfilmekről a duma topicban" betegségém. Szerintem beszéljünk mondjuk arról, hogy... nem jut eszembe semmi. Sajt? xD Valaki segítsen ki xd
Áh Éjfél pont jókor, már épp hiányoztál. Jelentem elmúlt, mondj valamit xd
|
|
|
Naplózva
|
Feleségem: hanii ; Gyermekeim: Lina Lisana, AyaseAkami, Neirda; Anyósom: Ritli-hime; Apósom: Hiei-sama; Sógornőm: Minagi-san; Mesterem: heo; Tanítványom: Tsunadehime; Petem: D3VON; Ritli-hime csigusza _@/°°
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
Sarlatán
|
 |
« Válasz #13459 Dátum: 13 feb 06, 22:22:46 » |
|
Amint látod már elmúlt, más rajzfilmekről beszélnek.  Jó, beszéljünk a sajtról. Nekem a camembert az egyik kedvencem. 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 feb 06, 22:24:55 írta Ritli »
|
Naplózva
|
~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~  ~ Szerető: Saei-chan ~ -Férj: Hiei- -Gyermek: Minagi, hanii- -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan- -Vő: heo, drszabi- -Pet: STM, drszabi (drCsigusz)- -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan- -Szobalány: Éjfél-
|
|
|
Éjfél
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #13460 Dátum: 13 feb 06, 22:25:13 » |
|
Éjfél olyan fáradt.. hogy... hogy... hogy.. semmi.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
 |
« Válasz #13461 Dátum: 13 feb 06, 22:25:39 » |
|
Jó, beszéljünk a sajtról. Nekem a camembert az egyik kedvencem.  Trappista, edami? A rántott sajt az finom. 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 feb 06, 22:27:11 írta Ayumichan »
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják. 
|
|
|
zitagirl
Legendás Sannin
Nem elérhető
 Rejtett Hó Falu
|
 |
« Válasz #13462 Dátum: 13 feb 06, 22:27:49 » |
|
Trappista sajt de sok félét megeszek.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
drszabi
Elit Jounin
Nem elérhető
 Rejtett Eső Falu
Kriminál pszichológus Vallás: mugen
|
 |
« Válasz #13463 Dátum: 13 feb 06, 22:28:51 » |
|
Hát én olyat egyszer ettem életem során, de akkor nem ízlett. majd még egyszer megpróbálkozok vele. xD Most a kedvencem az a karacán. *-*
Éjfél, ez helyenes így hangzik: Olyan fáradt vagyok, hogy... nagyon.
|
|
|
Naplózva
|
Feleségem: hanii ; Gyermekeim: Lina Lisana, AyaseAkami, Neirda; Anyósom: Ritli-hime; Apósom: Hiei-sama; Sógornőm: Minagi-san; Mesterem: heo; Tanítványom: Tsunadehime; Petem: D3VON; Ritli-hime csigusza _@/°°
|
|
|
Éjfél
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #13464 Dátum: 13 feb 06, 22:30:19 » |
|
*sóhaj* Ritli.. még ilyeneket. Képzeljétek el.. Gödöllőn elment az áram.. és ültünk az üszin a sötétben és vártuk hogy történjen valami... már vártam hogy elkezdenek zombik ránk támadni, de sajnos semmi extra. Kisorsoltak hogy dolgozzam.. milyen k*cs*g*k.. ezért járok én be? Nem is értem. No, tényleg eltettem magam játszani. Fáradtságomban lehet pentázok majd ezerrel.  Byez
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lew
|
 |
« Válasz #13465 Dátum: 13 feb 06, 22:56:55 » |
|
már vártam hogy elkezdenek zombik ránk támadni, de sajnos semmi extra.
Kinek mi a szórakozás  Ha bepentázol screeneld  Pályafutásom során össz-vissz 2x sikerült  Egyszer Sion-nal és egyszer ( mily megleoő ) Darius-szal
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hiei D. Legend
|
 |
« Válasz #13466 Dátum: 13 feb 07, 01:27:04 » |
|
Megnéztem a School Rumblet. Hát rég éreztem, hogy az arcomba sz*rtak maradjunk annyiban. Az a harmadik évad valami kabaré volt. Elfogyott a lové vagy nem tudom, de nevetséges volt, hogy 2 részbe bezsúfolták. Arról nem is beszélve, hogy a vége az mi volt? Valami rossz vicc? Minden volt csak vége nem. Kajak úgy felidegesített, hogy aludni se fogok tudni. Ennél még az is jobb mikor olyan vége van ami nem az én "álom" párommal ér véget. Remélem a manga is ilyen, hogy agyvérzésbe haljak megxDD.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 feb 07, 01:37:12 írta Hiei D. Legend »
|
Naplózva
|
Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
|
|
|
Lina Lisana
Jounin
Nem elérhető
 Rejtett VérKöd Falu
FTfan meg még sok más :D
|
 |
« Válasz #13467 Dátum: 13 feb 07, 06:53:47 » |
|
Sajt. Én szinte minden fajtát szeretek  Rántottnál camamber és trapista. Beteg lettem...  Megint szedhetem azt a hülye széntablettát 
|
|
|
Naplózva
|
 Család: Anyu~Hanii Apu~drszabi drága hugicám~Adri Nagyi~Ritli-sama Nagypapi~Hiei Én kicsi pokemonaim~Kirito&Hidetada Mester~tia-sama 
|
|
|
Sevanna
|
 |
« Válasz #13468 Dátum: 13 feb 07, 07:52:53 » |
|
Ennél még az is jobb mikor olyan vége van ami nem az én "álom" párommal ér véget.
Ez de aranyos volt.  Hiei titkos, romantikus énje.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hiei D. Legend
|
 |
« Válasz #13469 Dátum: 13 feb 07, 11:16:17 » |
|
Milyen titkos? Sose tagadtam, hogy imádom a romantikus animeket. Jobban szeretem mint a Shounent. Nagy shoujo fanboy vagyokXD A baj csak az, hogy már olyan sokat láttam, hogy a 2011-től kiadottak nem igazán tudnak újat mutatni ezért unalmassá váltak. Ráadásul ez annyira felidegesített, hogy alig bírtam aludni.
u.i. azt utálom még a romatikus és shojou animekbe, hogy rendszeresen nem fejezik be vagy nem viszik végig a mangát, mert egyszerűen nincs rá igény. Shounen eladásokkal nem tudják felvenni a versenyt így marketing szempontból teljes kudarc. Legjobb példa erre Skip beat, Kaicho wa made-sama, School Rumble. Mindegyik ilyen semmilyen lett. Igaz első kettőnek a mangája még fut. Havi kiadásokkal.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 feb 07, 11:20:23 írta Hiei D. Legend »
|
Naplózva
|
Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
|
|
|
|