Nikuccia
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
 Rejtett Csillag Falu
|
 |
« Válasz #13410 Dátum: 13 feb 06, 18:30:00 » |
|
Hát nem is az igazi, szép neveden szólítottalak. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lew
|
 |
« Válasz #13411 Dátum: 13 feb 06, 18:33:07 » |
|
Azért nem tiltakozok, mert ha megnézed Gman sosem azért járt a fórumra, hogy értelmesen egy adott témáról beszélgessen. Nem igazán írt sehova csak a Dumába meg néha az SE topicba. Dumálni meg tud facen is. Nem azt mondom hogy törölje magát, de nem is győzködöm hogy maradjon. Ha törölné magát facebookról is, na akkor berágnék ^^ Saphira ötéves, én nem. De ő egy külön, elszeparált szeglete a személyiségemnek.
Akkor az is megeshet hogy valójában kedves vagy? 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
 |
« Válasz #13412 Dátum: 13 feb 06, 18:34:42 » |
|
Mi a bajad a Gyanú Árnyékábannal? Én pl. szeretem. Levi pedig töröllek titeket két ember kivételével. 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 feb 06, 18:36:06 írta gman »
|
Naplózva
|
|
|
|
Saphira
|
 |
« Válasz #13413 Dátum: 13 feb 06, 18:41:13 » |
|
Akkor az is megeshet hogy valójában kedves vagy?  Csak azokkal, akik nem szólnak be például Aesnek.  Jut eszembe, mi van a gonosz volt irodalomtanároddal?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
mugen
Jounin
Nem elérhető
 Akatsuki
gentlenazi
|
 |
« Válasz #13414 Dátum: 13 feb 06, 18:54:09 » |
|
Gman Akkor gondolom törölsz mindenkit ,hogy engem felvehess
|
|
|
Naplózva
|
Pet:Hiname(harap,de már szobatiszta)
Olyan nincs,hogy olyan nincs!
Élj úgy,hogy a papnak minnél kevesebbet keljen hazudnia a temetéseden!
"Nemzetünk szolgálatában meghalni lehet,de elfáradni soha!"
|
|
|
Lew
|
 |
« Válasz #13415 Dátum: 13 feb 06, 18:59:33 » |
|
Csak azokkal, akik nem szólnak be például Aesnek.  Jut eszembe, mi van a gonosz volt irodalomtanároddal? Miért ki merészel itt beszólni Aesnek? =) Nem tudom. Elég rég nem láttam. Gondolom még mindig a Wignerben tanít. Tán osztályt is kapott azt hallottam. Nem tudom kit sajnáljak jobban , az osztályt vagy őt  Levi pedig töröllek titeket két ember kivételével.  Te tudod.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 feb 06, 19:00:12 írta Lew »
|
Naplózva
|
|
|
|
Eperke
Kezdő Jounin
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
A Real Sir!
|
 |
« Válasz #13416 Dátum: 13 feb 06, 19:07:02 » |
|
Bocsi hogy megszakítom csevejt de tök jó 1 hónap beteg szabi.... ebédtálalást gyakoroltunk és gyakornok nyakon öntött a forró leveses tállal... nyakamat végig forrázta, meg a kezemre esett a forró tál szóval most a kezem fölső része hólyagos  Gyakornok meg kereshet új gyakorlati helyet ennyi a büntetése  Szívás az élet..
|
|
|
Naplózva
|
Egy hang van a világon ami örök és az a halál hangja! 
|
|
|
Arysha
Akadémiai tanár
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
Otaku o~baa-chan/Gea jobbkeze :D
|
 |
« Válasz #13417 Dátum: 13 feb 06, 19:27:16 » |
|
Mi a 'csa, már az is baj, ha az embernek hirtelen érzelmei támadnak, és marasztalni próbálja egy társát?  Inkább ezt a Gyanú Árnyékában cuccos ellen tiltakoznál te is, Lew, mint minden normális, egészséges szellemű embertársad, hogy neeeeeeeeeeeeeeeeee, csak ezt a szennyet ne hozzátok ide témaként, mert odamegyek a két lépéssel arrább levő kukámhoz, és egy-egy szemétjében több érték van, mint a "vetélytársáéban". Saphi, akkor egy egy öt éves kislány vagy, aki homokozni jár ide?  Ari. Na azért anyánk eléggé egészséges szellemű (róla írta Ayumichan hogy épp nézi a Gyanú árnyékábant), egyébként akkor ennyi erővel a kék fény is szemét műsor, és gyakorlatilag minden ami a tévében van.  Mondjuk én akkor nézek rtl klubot, ha valaki nézi és én épp ott vagyok.  Inkább a természetcsatornákat részesítem előnyben. Különben is mindenkinek más jelenti a szennyet és más a jót.
|
|
|
Naplózva
|
Élj úgy minden nap, mintha az lenne az utolsó. Egyszer majd úgyis az lesz...
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #13418 Dátum: 13 feb 06, 19:29:19 » |
|
Eper... Nem azért, de elég béna gyakonokok vannak ott nálatok... Törnek zúznak, borigatnak...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Eperke
Kezdő Jounin
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
A Real Sir!
|
 |
« Válasz #13419 Dátum: 13 feb 06, 19:33:17 » |
|
Nekem mondod.... ezek mind apucin keresztül jutottak be...de ezt már főnök sem tudta eltűrni hogy alkalmazottait vágják betegszabira, mert ez így ember kiesés... nekem meg szívás.. örülök ha tudok normálisan ordítás mentesen gépelni..
|
|
|
Naplózva
|
Egy hang van a világon ami örök és az a halál hangja! 
|
|
|
Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #13420 Dátum: 13 feb 06, 19:42:29 » |
|
Uh Eperke, az elég szívás. Tényleg úgy megsajnáltalak. Szinte az én bőröm is ég. Én nem is tudom mit csinálnék, de az biztos, hogy egy pár ember kapna még levest a nyakába.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
Sarlatán
|
 |
« Válasz #13421 Dátum: 13 feb 06, 19:50:14 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~  ~ Szerető: Saei-chan ~ -Férj: Hiei- -Gyermek: Minagi, hanii- -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan- -Vő: heo, drszabi- -Pet: STM, drszabi (drCsigusz)- -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan- -Szobalány: Éjfél-
|
|
|
Arysha
Akadémiai tanár
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
Otaku o~baa-chan/Gea jobbkeze :D
|
 |
« Válasz #13422 Dátum: 13 feb 06, 19:53:01 » |
|
Nekem mondod.... ezek mind apucin keresztül jutottak be...de ezt már főnök sem tudta eltűrni hogy alkalmazottait vágják betegszabira, mert ez így ember kiesés... nekem meg szívás.. örülök ha tudok normálisan ordítás mentesen gépelni..
Ez van, amikor nem az adott dologhoz tehetséges emberek jutnak be egy helyre, hanem azért mert "apuci kisfia/kislánya"  Mielőbbi gyógyulást Eperke!
|
|
|
Naplózva
|
Élj úgy minden nap, mintha az lenne az utolsó. Egyszer majd úgyis az lesz...
|
|
|
Nikuccia
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
 Rejtett Csillag Falu
|
 |
« Válasz #13423 Dátum: 13 feb 06, 20:00:39 » |
|
Hát, nem tudom, melyik dimenzióban ér többet az a műsor, mint egy szikkadt banánhéj, de az enyémben egész biztosan nem. Bár a legtöbb tv műsorról sem nehéz ezt gondolni. Főleg úgy, hogy fél éve kb tv közelében sem voltam, szóval igazából elég mindegy, én most úgyis el leszek foglalva az 1000 db-os kirakósommal. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hiei D. Legend
|
 |
« Válasz #13424 Dátum: 13 feb 06, 20:04:56 » |
|
Ezt a pónimániát amúgy hanyagolhatnád bébi. Elég gyászosan mutat egy főgonosznak...
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 feb 06, 20:07:20 írta Hiei D. Legend »
|
Naplózva
|
Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
|
|
|
|