Éjfél
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #12720 Dátum: 13 jan 29, 22:10:51 » |
|
Omg, Magyarországnak milyen a jelleme? Csak úgy kíváncsiságból. Nem fogom megnézni egyik részt se, ne kérjétek.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Nikuccia
Nem elérhető
 Rejtett Csillag Falu
|
 |
« Válasz #12721 Dátum: 13 jan 29, 22:12:55 » |
|
Az a lista nem nyílt véletlenül? Megtekinthető valahol esetleg? 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
zitagirl
Legendás Sannin
Nem elérhető
 Rejtett Hó Falu
|
 |
« Válasz #12722 Dátum: 13 jan 29, 22:13:31 » |
|
Szerintem az egyik legjobb Magyarország jelleme és szokott is benne szerepelni. Ausztria felesége de Poroszországgal nincsenek jóban, van is egy két érdekes jelenetük együtt. A legharciasabb mindenki közül és sokáig azt hitték hogy fiú. Azóta megszelidült valamennyire de még kitör belőle a régi énje. Ja és vissza akarja szerezni a drága földeket.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
A-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
 Akatsuki
(†ㅍ_ㅍ)૭°
|
 |
« Válasz #12723 Dátum: 13 jan 29, 22:16:05 » |
|
Nem kell venni a fáradtságot, hogy történetet keress benne, mert nincs.  Sabaku meg elmondta a további véleményemet róla. Nagyon sok mindent ki lehetett volna hozni az eredeti műből, ha eleve nem baromkodásnak indul. Ez abból is látszik, hogy néhány rajongó munkája ötvenötezerszer túlszárnyalja az eredetit, és én pont ezért szeretem. Mindenki azt lát bele, amit akar. Hogy komolyabb dolgokat vagy csak sima idiótaságot, azt a néző/olvasó döntheti el magának. A csomó fangirl meg csak idegesítő velejáró...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
drszabi
Elit Jounin
Nem elérhető
 Rejtett Eső Falu
Kriminál pszichológus Vallás: mugen
|
 |
« Válasz #12724 Dátum: 13 jan 29, 22:17:56 » |
|
Egy részt láttam belőle, amelyiket a "nem jut eszembe milyen nevű" fan csapat leszinkronizált, kíváncsiságból. Elég volt. xD Saphira, szerintem kifizetődőbb lenne, ha a fehér listát vezetnéd. 
|
|
|
Naplózva
|
Feleségem: hanii ; Gyermekeim: Lina Lisana, AyaseAkami, Neirda; Anyósom: Ritli-hime; Apósom: Hiei-sama; Sógornőm: Minagi-san; Mesterem: heo; Tanítványom: Tsunadehime; Petem: D3VON; Ritli-hime csigusza _@/°°
|
|
|
Aes Sedai
|
 |
« Válasz #12725 Dátum: 13 jan 29, 22:23:41 » |
|
Az igen. Nekem mindig is a közlekedés volt az egyik kedvenc példám... bizonyos dolgokra. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
 |
« Válasz #12726 Dátum: 13 jan 29, 22:23:56 » |
|
Shaphira, én hányadik helyen vagyok a "fekete listádon".  Miért lettem én mérleg? Az egyetlen olyan csillagjegy ami egy tárgy. Nem baj, én ismerek 1 jófej mérleget (rajtad kívül) [vagyis feltételezem róla h mérleg]
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják. 
|
|
|
zitagirl
Legendás Sannin
Nem elérhető
 Rejtett Hó Falu
|
 |
« Válasz #12727 Dátum: 13 jan 29, 22:27:17 » |
|
Ha ugyanúgy nem tud eldönteni semmit akkor igen az. Azért azt tényleg nem értem hogy miért van a csillagjegyek közt tárgy mikor a többi mind élőlény.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
 |
« Válasz #12728 Dátum: 13 jan 29, 22:30:51 » |
|
A-chan meg az én további véleményemet mondta el  Apropó, átdobnád a linkét annak a cuccnak amit említettél másik témában? Ja, és betelt a PÜ-d. Komolyan van fanSZINKRON? Az eredeti magyarok is bénák szoktak lenni, ezt el sem bírom képzelni. .... Vicc volt, tudom mi az, de kellett valami hogy ne legyen off.
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
Ayumichan
|
 |
« Válasz #12729 Dátum: 13 jan 29, 22:38:05 » |
|
Már megint estére étkeztem (csak azért mert este 9kor álltam neki főzni, hát igen ez az én formám).  És még most fogok forrócsokit inni (ha ma a cappuccino kimaradt akkor legalább azt iszok) 
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják. 
|
|
|
Saphira
|
 |
« Válasz #12730 Dátum: 13 jan 29, 22:48:37 » |
|
Vissza akarja szerezni az elrabolt földeket? Az menő.  Vissza is fogja, csakhogy Noe boldog lehessen! Ja, és a listám nem nyilvános. Elég róla annyit tudni, hogy Aesen és Lámpáson, meg egy-két régebbi tagon kívül mindenki rajta van. Valaki halmozottan is.  (Ja, de, így gyakorlatilag már nyilvános.)
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 jan 29, 22:50:21 írta Saphira »
|
Naplózva
|
|
|
|
zitagirl
Legendás Sannin
Nem elérhető
 Rejtett Hó Falu
|
 |
« Válasz #12731 Dátum: 13 jan 29, 22:51:54 » |
|
Azt megkérdezhetem miért csinálod azt a listát? Tán ha találnál egy halállistát beleírnád a neveket?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Éjfél
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #12732 Dátum: 13 jan 29, 22:54:39 » |
|
Így lenne ötösöm a lottón.
Boldog ember lennék.
Jah nem... butaságot beszélek, nem tipp volt, hanem meggyőződés. Vajon honnan jött? Biztos hatással van rám néhány embernek a boszorkányos aurája.
Megnyugodtam, remélem legfelül szerepelek.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Saphira
|
 |
« Válasz #12733 Dátum: 13 jan 29, 22:55:35 » |
|
Legfelül és körülbelül még ezerszer.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Éjfél
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #12734 Dátum: 13 jan 29, 22:57:32 » |
|
Jól van, most már mosollyal a számon fogok elaludni. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|