gman
|
 |
« Válasz #12450 Dátum: 13 jan 28, 12:31:24 » |
|
Egy általános iskolás osztálytársam megölt egy nénit tegnap párezer forintért. Anyám (takarítónő az iskolában) szerint a kis purdék ma hősként emlegették. F*sza, nagyon f*sza.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Éjfél
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #12451 Dátum: 13 jan 28, 13:21:22 » |
|
Azt eddig nem mondtad hogy ismered is.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
 |
« Válasz #12452 Dátum: 13 jan 28, 13:24:56 » |
|
Talán mert eddig én sem tudtam. Ma kapták el.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hidetada
Kezdő Jounin
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
I love you spagetti Vallás: mugen
|
 |
« Válasz #12453 Dátum: 13 jan 28, 13:25:50 » |
|
hát az úgy nagyon király... az ilyeneket kéne főbe lőni
|
|
|
Naplózva
|
Pokémon trainerem akit eljuttatok a Sinnoh ligáig: Lina Lisana Mesterem: Hiname Shion
|
|
|
Aes Sedai
|
 |
« Válasz #12454 Dátum: 13 jan 28, 13:26:14 » |
|
Egy általános iskolás osztálytársam megölt egy nénit tegnap párezer forintért. Anyám (takarítónő az iskolában) szerint a kis purdék ma hősként emlegették. F*sza, nagyon f*sza.
A megoldási javaslataimat inkább nem írom le, szerintem el tudod képzelni. Azért remélem van arra felétek pár magas fa, jó erős ágakkal.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hiei D. Legend
|
 |
« Válasz #12455 Dátum: 13 jan 28, 13:33:52 » |
|
Mostanában amúgy az emberek megkergültek Magyarországon. Állandóan történik valami. Eddig is volt minden hónapban valami, de most naponta hetente történnek a ügyek.
|
|
|
Naplózva
|
Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
|
|
|
Aes Sedai
|
 |
« Válasz #12456 Dátum: 13 jan 28, 13:35:17 » |
|
Válság van. Nem "csak" gazdaságilag, hanem társadalmilag, etnikailag, erkölcsileg, mindenhogyan. És ettől kergülnek meg az emberek, tényleg ez a legjobb szó arra, ami zajlik.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
 |
« Válasz #12457 Dátum: 13 jan 28, 13:37:04 » |
|
Nyugi, ha jól tudom volt már börtönben pár hónapot, most kétlem, hogy csak egy-két évet kap, főleg, ha a legújabb híresztelések igazak... talán benne lesz a híradóban, az ilyesmit be szokták rakni... HVG-n már fent van. Am lehet, hogy meglátogatom és kigúnyolom, sokat piszkált kiskoromban. Vicc volt, bár tényleg szívesen megtenném.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 jan 28, 13:45:27 írta gman »
|
Naplózva
|
|
|
|
Hiei D. Legend
|
 |
« Válasz #12458 Dátum: 13 jan 28, 13:44:53 » |
|
Dobj már egy linket mert én nem találom:D Itt vagy püben mindegy.
|
|
|
Naplózva
|
Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
|
|
|
gman
|
 |
« Válasz #12459 Dátum: 13 jan 28, 13:47:50 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Micsudi
|
 |
« Válasz #12460 Dátum: 13 jan 28, 14:19:52 » |
|
Ma már nagyon fejlett humánus eszközök vannak arra hogy az ilyet úgy megkínozzák hogy beledögöljön..... Elektródát kell vezetni az agy fájdalomközpontjába és rácsavarni a kakaót.
|
|
|
Naplózva
|
Some men just want to watch the world burn. 
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #12461 Dátum: 13 jan 28, 14:22:53 » |
|
Éjfél ünnepelhetsz!  Mod figyi topik!  Embert ölni pár ezer ft-ért... Ráadásul egy idős mammert, és ahhoz is csak ketten voltak elég bátrak... A szánalom kategória... Bírósági tárgyalást sem érdemel az ilyen.. Helyszínen tarkónlőni, és elásni...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Micsudi
|
 |
« Válasz #12462 Dátum: 13 jan 28, 14:29:30 » |
|
Az a vicc hogy szerintem a többség így gondolja.... De mégsem történik így... A vezetőink érdeke nem a rend hanem a káosz
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #12463 Dátum: 13 jan 28, 14:32:53 » |
|
Fuh Micsudi jobb nem elkezdeni ezt az összeesküvés-elmélet témát. Csak értelmetlen vita lenne.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Micsudi
|
 |
« Válasz #12464 Dátum: 13 jan 28, 14:42:03 » |
|
Összeesküvéselmélet Rosewell, esetleg a paleoasztronautika, az illuminátusok, szabadkőművesek, a Kenedy lelövése. Az hogy per pill kishazánkban b@sznak rendet tenni, ez tény... Ha van valami, és az ember nem akarja megváltoztatni pedig megtehetné, akkor általában azért nem teszi mert jó neki.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|